KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ocak 2026 Salı
°C

Burakgazi'den 4'üncü taksit uyarısı

Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Temsilcisi Ali Burakgazi, yeniden yapılandırmada 4. taksit uyarısında bulundu.

Burakgazi`den 4`üncü taksit uyarısı
28 KASIM 2011 PAZARTESİ 18:39
0
2179
0
AA aa

Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Temsilcisi Burakgazi, yaptığı yazılı açıklamada vergi borçlarının yapılandırılmasında 4. taksit ödemesinin son günü 30 Kasım Çarşamba günü olduğunu bildirdi.

Buakgazi, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Bazı Alacakların Yeniden yapılandırılması Hakkında 6111 Sayılı Kanunundan yararlanmak üzere başvuran mükelleflerin 4. Taksiti ödemeleri için son gün 30 Kasım Çarşamba günü mesai bitimine kadardır. Borçlarını yapılandıran mükelleflerin son günün yoğunluğuna düşmeden bugünden 4. Taksitlerini ödemeleri menfaatleri icabıdır.
Bir takvim yılında, ikiden fazla taksitin süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi halında 6111 Sayılı Kanundan Yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. 2011 yılında ödenmesi gereken 4 taksitten ikisini süresinde ve tam olarak ödeyen borçluların kanun hükümlerinden yararlanmaya devam edeceklerdir. Özellikle 2011 yılında ödenmesi gereken taksitlerden iki tanesini süresinde ve tam olarak ödememek suretiyle, iki ihlal hakkını kullanmış olan mükellefler, son ödeme günü 30 Kasım 2011 tarihi olan, 4'ncü taksiti süresinde ve tam olarak ödememeleri halinde, kanundan yararlanma hakkını kaybedeceklerdir. Vergi Mükelleflerimize önemle hatırlatırız.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.01.2026
15:14
Bingöl Üniversitesi 2026`yı
Bingöl Üniversitesi 2026'yı 'Üretim Yılı' İlan Etti
Bingöl Üniversitesi, 2026'yı 'Üretim Yılı' ilan ederek tüm fakülte ve meslek yüksekokullarına Avrupa Birliği projesi hedefi koydu. Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, 'Her birimden en az bir AB projesi bekliyoruz' dedi.
13.01.2026
13:43
Bingöl genelinde karla mücadele sürüyor, 219 köy yolu kapalı
Bingöl genelinde karla mücadele sürüyor, 219 köy yolu kapalı
Bingöl'de etkili olan kar yağışı sonrası 219 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
13.01.2026
13:00
Bingöl`de kar bereketi
Bingöl'de kar bereketi
Bingöl genelinde iki gündür aralıksız süren kar yağışı, hem kent merkezinde hem de ilçelerde günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kent genelinde ulaşımda aksamalar yaşanırken, eğitim öğretime ara verildi, ekiplerin karla mücadelesi ise hız kesmeden sürüyor.
13.01.2026
12:50
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı.
13.01.2026
12:35
Murat Nehri`nde Kum Ocakları Tartışması: `Başka Canlar Gitmesin`
Murat Nehri'nde Kum Ocakları Tartışması: 'Başka Canlar Gitmesin'
Bingöl'ün Genç ilçesinde bir çocuğu kurtarmaya çalışırken hayatını kaybeden Aydın Tutkal'ın ölümü sonrası harekete geçen ilçe sakinleri, 4 bin 200 imzayla yetkililere seslendi ancak herhangi bir adım atılmadı. Nehirdeki tehlike büyüyor, sessizlik sürüyor. İşte Bingöl Basın Konseyi üyesi Gazeteci Murat Gökçe ile röportajın detayları…
12.01.2026
15:29
Bayram`dan yeni yönetime net mesaj;
Bayram'dan yeni yönetime net mesaj; 'Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!'
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından görevi devreden 52 yıllık Başkan Ali Bayram, yeni yönetime seslendi; 'Yiyicilere karşı sert olmazsanız bir kez boyun eğersiniz, bir ömür eğik kalır. O hâlinizi severler, kıymetli olursunuz, belki parayı da bulursunuz. Tercih sizin' dedi. Bayram, ağabeylik yapı tecrübe paylaşımına da açık olduğunun altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın