KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Burakgazi'den 4'üncü taksit uyarısı

Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Temsilcisi Ali Burakgazi, yeniden yapılandırmada 4. taksit uyarısında bulundu.

Burakgazi`den 4`üncü taksit uyarısı
28 KASIM 2011 PAZARTESİ 18:39
0
2484
0
AA aa

Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Temsilcisi Burakgazi, yaptığı yazılı açıklamada vergi borçlarının yapılandırılmasında 4. taksit ödemesinin son günü 30 Kasım Çarşamba günü olduğunu bildirdi.

Buakgazi, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Bazı Alacakların Yeniden yapılandırılması Hakkında 6111 Sayılı Kanunundan yararlanmak üzere başvuran mükelleflerin 4. Taksiti ödemeleri için son gün 30 Kasım Çarşamba günü mesai bitimine kadardır. Borçlarını yapılandıran mükelleflerin son günün yoğunluğuna düşmeden bugünden 4. Taksitlerini ödemeleri menfaatleri icabıdır.
Bir takvim yılında, ikiden fazla taksitin süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi halında 6111 Sayılı Kanundan Yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. 2011 yılında ödenmesi gereken 4 taksitten ikisini süresinde ve tam olarak ödeyen borçluların kanun hükümlerinden yararlanmaya devam edeceklerdir. Özellikle 2011 yılında ödenmesi gereken taksitlerden iki tanesini süresinde ve tam olarak ödememek suretiyle, iki ihlal hakkını kullanmış olan mükellefler, son ödeme günü 30 Kasım 2011 tarihi olan, 4'ncü taksiti süresinde ve tam olarak ödememeleri halinde, kanundan yararlanma hakkını kaybedeceklerdir. Vergi Mükelleflerimize önemle hatırlatırız.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.07.2026
10:24
Bingöl`de jandarmadan bir haftada 7 tutuklama
Bingöl'de jandarmadan bir haftada 7 tutuklama
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 10-17 Temmuz 2026 tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi yakalanarak tutuklandı. Aynı dönemde gerçekleştirilen 17 olayda 6 bin 905 kök kenevir, 521 gram esrar ve 1 tabanca ele geçirildi.
20.07.2026
10:13
Motorine bir zam daha! Bu gece pompaya yansıyacak
Motorine bir zam daha! Bu gece pompaya yansıyacak
ABD-İran arasındaki saldırılar nedeniyle petrol fiyatlarındaki artış, akaryakıta zam olarak yansıyor. Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 1 lira 12 kuruş zam yapılması bekleniyor.
20.07.2026
09:55
Genç`te 810 kişilik kapalı spor salonu için ilk kazma vuruldu
Genç'te 810 kişilik kapalı spor salonu için ilk kazma vuruldu
Bingöl'ün Genç ilçesinde yapımı planlanan 810 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu projesinde kazı çalışmalarına başlandı.
20.07.2026
09:41
Bingöl`de bir haftada 23 şüpheli yakalandı
Bingöl'de bir haftada 23 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince 10-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda, aranan 10 kişi ile çeşitli suçlara karıştığı belirlenen 13 şüpheli yakalandı.
20.07.2026
09:22
Öz Sağlık-İş Genel Başkanı Sert, Bingöl`de teşkilat ve çalışanlarla buluştu
Öz Sağlık-İş Genel Başkanı Sert, Bingöl'de teşkilat ve çalışanlarla buluştu
HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Bingöl'de gerçekleştirdiği ziyaretlerde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının taleplerini dinledi. Sert, Bingöl Şube Başkanlığına destek mesajı vererek, 'Bingöl Şubemizin her zaman yanındayız' dedi.
20.07.2026
09:05
Alanya`daki kazada hayatını kaybetti
Alanya'daki kazada hayatını kaybetti
Antalya'nın Alanya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Bingöllü hemşehrimiz 54 yaşındaki Yaşar Gören hayatını kaybetti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın