KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Burakgazi'den 4'üncü taksit uyarısı

Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Temsilcisi Ali Burakgazi, yeniden yapılandırmada 4. taksit uyarısında bulundu.

Burakgazi`den 4`üncü taksit uyarısı
28 KASIM 2011 PAZARTESİ 18:39
0
2499
0
AA aa

Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Temsilcisi Burakgazi, yaptığı yazılı açıklamada vergi borçlarının yapılandırılmasında 4. taksit ödemesinin son günü 30 Kasım Çarşamba günü olduğunu bildirdi.

Buakgazi, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Bazı Alacakların Yeniden yapılandırılması Hakkında 6111 Sayılı Kanunundan yararlanmak üzere başvuran mükelleflerin 4. Taksiti ödemeleri için son gün 30 Kasım Çarşamba günü mesai bitimine kadardır. Borçlarını yapılandıran mükelleflerin son günün yoğunluğuna düşmeden bugünden 4. Taksitlerini ödemeleri menfaatleri icabıdır.
Bir takvim yılında, ikiden fazla taksitin süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi halında 6111 Sayılı Kanundan Yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. 2011 yılında ödenmesi gereken 4 taksitten ikisini süresinde ve tam olarak ödeyen borçluların kanun hükümlerinden yararlanmaya devam edeceklerdir. Özellikle 2011 yılında ödenmesi gereken taksitlerden iki tanesini süresinde ve tam olarak ödememek suretiyle, iki ihlal hakkını kullanmış olan mükellefler, son ödeme günü 30 Kasım 2011 tarihi olan, 4'ncü taksiti süresinde ve tam olarak ödememeleri halinde, kanundan yararlanma hakkını kaybedeceklerdir. Vergi Mükelleflerimize önemle hatırlatırız.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.07.2026
20:48
Baraç`tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
Baraç'tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 'Hak sahipleri yeni mali yüklerle karşı karşıya, Bingöl milletvekilleri neden sessiz?'
29.07.2026
20:47
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Yüksek İrtifa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, 4 bin 58 metre rakımlı Süphan Dağı tırmanışını başarıyla tamamladılar.
29.07.2026
20:46
Eğitim-Sen:
Eğitim-Sen: 'Güçlendirmeye Evet, Plansızlığa Hayır!'
Ağustos ayı içerisinde birçok eğitim kurumunun güçlendirilmesine yönelik ihale yapılacak olmasına dair eleştirileri ve endişelerini paylaşan Eğitim-Sen Bingöl Şubesi; 'Güçlendirme gerekli ama planlama yanlış; öğrenciler ve öğretmenler belirsizlikle karşı karşıya bırakılıyor.'
29.07.2026
20:44
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Bingöl'de 10-12 yaş grubuna yönelik düzenli lig organizasyonlarının düzenlenmesi çağrısında bulunan Yeni Güveçlispor U12 Teknik Direktörü Kıtay; 'Altyapıya yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır' diyerek ilgili kurumların harekete geçmesi gerektiğini söyledi.
29.07.2026
20:42
‘Arı kovanları ateşe verildi` iddiası
'Arı kovanları ateşe verildi' iddiası
Bingöl'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ateşe verdiği öne sürülen kovanlar kullanılamaz hale geldi.
29.07.2026
20:40
Gümüşlü`de Arazi Yangını Paniği
Gümüşlü'de Arazi Yangını Paniği
İtfaiye ve orman ekiplerinin zamanında müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın