KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2025 Salı
°C

Burhan güncegörü kişisel fotoğraf sergisi

İlimizde son yıllarda sayısı artan sanatsal faaliyetlere bir yenisi daha ekleniyor. Eğitimci–Yazar Burhan Güncegörü tarafından 22 Temmuz 2008 Salı günü Sanat Sokak'ta fotoğraf sergisi düzenlenecek.

Burhan güncegörü kişisel fotoğraf sergisi
18 TEMMUZ 2008 CUMA 13:23
0
3290
0
AA aa
Ülkemizin farklı yörelerinde çekilen fotoğraflardan oluşan sergi üç gün halkın ziyaretine açık olacak ve 10.30 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Konuyla ilgili görüştüğümüz Güncegörü şu açıklamalara yer verdi. “Mesleğim gereği fotoğrafçılıkla uzun yıllardan beri uğraşmaktayım. İlimize eğitim ve sanat faaliyetleri alanında katkıda bulunmak için yaptığım çalışmaları Bingöllü hemşehrilerim ile paylaşma isteğindeydim. Bu amaçla fotoğraf arşivimden seçtiğim 66 adet fotoğrafı halkımızın beğenisine sunmak için gerekli çalışmaları yaptım. Sergi süresince sanatseverlerin fikir ve önerilerinin bundan sonraki çalışmalarımızda olumlu katkılar yapacağına inanıyorum.”

                                     Burhan Güncegörü kimdir?
1979 Yılında Bingöl'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Bingöl'de tamamladı. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine başladı. “Karasu Çayı Havzası'nın Coğrafi Potansiyelinin Değerlendirilmesi ve Öğretim-Eğitim Faaliyetlerinin Planlaması Üzerine Etkisi” konulu tezi ile Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2000 yılında İstanbul'da başladığı öğretmenlik görevine devam ederken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Coğrafya Ders Kitabı yazarı olarak görevlendirildi. Görev süresince ekip arkadaşları ile birlikte Ortaöğretim Coğrafya 9-10-11-12 ders kitaplarını yayınladı. Öğretmenlik görevini sürdürürken çeşitli kuruluşlarda coğrafya bölüm yazarı, görsel ve bilimsel inceleme uzmanlığı görevlerinde bulundu. Hâlen Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yazar olarak görevine devam etmekte ve İstanbul'da ikamet etmektedir.



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.05.2025
22:22
Ormangören: `Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!`
Ormangören: 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Engelliler Haftası sebebiyle beraberindeki heyetle Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Engelliler Platformunu ziyaret eden DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, engellilerin sorunlarına dikkat çekip kamuya seslendi; 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
19.05.2025
15:19
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gerçekleştirilen törenle kutlandı. Sporcuların hünerlerini coşkuyla sergilediği ve özel öğrencilerin halaylar çektiği kutlamalarda muharip uçakların geçişi ise heyecanı doruğa çıkardı.
19.05.2025
13:59
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Nektar kesesi, başlarının yanında iki bitişik gözü ve başlarının üstünde üç tekil gözü bulunan bal arıları, 170 koku alıcısı sayesinde çiçeklerden bal üretiyor ve kendine has kokuları olan kolonilerini bulabiliyor. Yarım kilo bal için milyonlarca çiçek dolaşan arıların çıkardığı 'vız' sesinin nasıl oluştuğu ise şaşırtıcı!
19.05.2025
13:26
BİNHAD Türkiye finalinde…
BİNHAD Türkiye finalinde…
Bingöl Halk Oyunları Araştırma Spor Kulübü, THOF Kulüpler Arası Gurup Yarışmasında birincisi oldu. Ekip, Türkiye finalinde Bingöl'ü temsil edecek.
19.05.2025
13:04
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
SGK, terör mağdurlarına aylık bağlanmasında yaşanan sorunları çözmek amacıyla İçişleri Bakanlığı'na yazı gönderdi. Başvurular doğrudan dilekçe ile SGK'ya yapılabilecek ve terör mağdurları 9.619 TL'ye varan maaş alabilecek.
17.05.2025
01:00
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
AK Parti tarafından nüfusu beş bin ve üzerinde olan yerleşim yerinde belediye kurabilmesi, nüfusu iki binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesini sağlayan kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın