KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Şubat 2026 Salı
°C

Bursa ulu cami'de kutlu doğum izdihamı

Bursa İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Ulu Camii'nde düzenlenen Kun'an ziyafetinde ünlü hafızlar kulakların pasını sildi.

Bursa ulu cami`de kutlu doğum izdihamı
17 NİSAN 2010 CUMARTESİ 15:01
0
2063
0
AA aa

Ünlü hafızları dinlemek için binlerce kişi dakikalar öncesinden tarihi camiiye akın etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 1989'dan bu yana düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Bursa'da coşkuyla kutlanıyor. Bursa İl Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Ulucami'de, Eyüpsultan, Fatih, Piyale Paşa Camii, Ulucami, Yeşil ve İlahiyat Camii imam hatiplerinin katılacağı Kur'an-ı Kerim programı gerçekleştirdi. Bursa İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Kur'an dostlarının camiyi doldurduğunu, cami içerisinde yürümenin zorlaştığını söyledi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu'nun mesajını da okuyan Müftü Gündüz, 'Kur'an bülbülleri hepimizin kulağının pasını silecek' dedi.

Bursa'nın çeşitli camilerinde görev yapan din görevlilerinin de ilahilerle renk kattığı gecede İshak Danış (Piyale Paşa Camii), Osman Şahin (Fatih Camii), Erhan Mete (Eyüpsultan Camii), Tahsin Karanfil (Ulucami), Ayhan Polat (Yeşil Cami), Mehmet Şevket Öztürk (Bursa İlahiyat Camii) okudukları Kur'an-ı Kerim'le binlerce kişiyi mest etti.

Ünlü hafızların Kur'an-ı Kerim okuması vatandaşları duygulandırdı. Bazı müminler okunan Kur'an-ı gözyaşları içerisinde dinledi. Akşam namazı sonrası başlayan ve uzayan program sebebiyle yatsı namazı da ezandan bir müddet sonra cemaetle kılındı. (CİHAN)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.02.2026
17:39
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
02.02.2026
16:58
ÖNDER`den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER'den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türk Kızılay iş birliğiyle 'İyilik Kanımızda Var' sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatırken, Bingöl'deki bağış etkinliğinin 03–04 Şubat 2026 tarihlerinde Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacağını duyurdu.
02.02.2026
15:08
Bingöl Belediyesi`nden
Bingöl Belediyesi'nden 'Karla Mücadele' Açıklaması
Bingöl Belediyesi, DEM Parti Belediye Meclis Gurubunun, 'Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığı' iddialarına yanıt verdi. Çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ve tüm imkânların sahaya yansıtıldığının vurgulandığı açıklamada 'çatı ve saçakların bina sorumluluğunda olduğu' vurgulanırken, yapılan eleştirilerin çözüm üretmediği ve sahadaki emeği yok saydığı ifade edildi.
02.02.2026
14:43
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) için geri sayım devam ediyor. Sistemin 2026 yılında hayata geçirilmesi bekleniyor. Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, çalışanlara maaş kesintileriyle ek emeklilik geliri oluşturuyor. İşte tüm detaylar...
02.02.2026
14:42
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Özgür-Der Bingöl Şubesi'nin düzenlediği konferansta konuşan Prof. Dr. Halis Aydemir, modern dünyanın insanı hız, haz ve sürekli meşguliyetle kuşatarak kulluk bilincinden uzaklaştırdığını söyledi.
02.02.2026
01:51
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı yapan Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, çığ ve yağış nedeniyle oluşması muhtemel su baskını ve sel riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın