KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Nisan 2026 Salı
°C

Bursaspor 3 puana odaklandı

Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Mustafa Keçeli, Beşiktaş deplasmanında galibiyetten başka sonuç düşünmeyeceklerini kaydetti.

Bursaspor 3 puana odaklandı
15 ARALIK 2009 SALI 15:13
0
1273
0
AA aa

Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Mustafa Keçeli, Beşiktaş deplasmanına 3 puan için gideceklerini söyledi.

Mustafa Keçeli, takım arkadaşı Tuna Üzümcü ile birlikte Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, devreyi ilk 3 arasında bitirme hedefleri doğrultusunda, zorlu Beşiktaş deplasmanında galibiyetten başka sonuç düşünmeyeceklerini kaydetti.

Haftayı maç yapmadan 3 puanla geçtiklerini, arayı iyi değerlendirip Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden tecrübeli sol kanat oyuncusu, ''3-0'lık Kayserispor yenilgisinin ardından ara, toparlanmamız içi iyi geldi. Beşiktaş deplasmanına 3 puan için gidiyoruz. Zor bir maç olacak, ama kazanan taraf olmak için çok çalışacağız'' dedi.

Mustafa Keçeli, ''Ligin ilk yarısında beklenen performansı ve hedefi yakaladınız. Bunu ligin ikinci yarısına da taşıyacağınıza inanıyor musunuz?'' sorusuna, ''İyi bir kadromuz var. Alttan gelen gençlerin de takıma katkısı olacak. Devre arasında transfer yapılabilir. İkinci yarı bizim için bu şekilde devam edecektir. Avrupa kupalarına katılma hedefimiz var'' yanıtını verdi.

''ANLAŞMA SAĞLANIRSA DEVAM EDERİM''

Sezon sonunda sözleşmesinin biteceği anımsatılarak, ''Bursaspor'da devam etmek istiyor musun?'' sorusu üzerine Mustafa Keçeli, ''Sezon sonuna kadar elimden gelini yapacağım. Anlaşma sağlanırsa devam ederim. Aksi olursa profesyonel futbolcularız başka bir takıma giderim'' dedi.

Mustafa Keçeli, ''Bursaspor ve Beşiktaş taraftarları arasında gerginlik var. Sizce bu sahaya da yansır mı?'' sorusunu ise şöyle yanıtladı:

''Benim açımdan endişe edilecek bir şey yok. Sahaya çıkıp oynayacağız. Deplasmanda oynamamız da bizim için çok önemli değil. Önemli olan hakemin iyi olması. Seyircinin baskısı olabilir, ama bu bize itici güç olarak da yansıyabilir. Önemli olan sahaya konsantre olarak çıkmak. Bunu sağlarsak, maça iyi başlarsak sonunu iyi getiririz.''

TUNA ÜZÜMCÜ'NÜN GÖRÜŞLERİ

Geçen sezon devre arasında Beşiktaş'tan transfer olan Tuna Üzümcü de devreyi ilk sıralarda bitirmek istediklerini bildirdi.

Taraftarlar arasındaki gerginliğin bu maçı biraz daha özel kıldığını dile getiren Tuna, ''Bursaspor açısından Beşiktaş maçı çok önem taşıyor. Bu da biz futbolcuların maça daha yüksek derecede konsantrasyonumuzu sağlıyor. İyi maç olacağına inanıyorum. Geçtiğimiz sezon da aynı şekilde böyle bir atmosferde oynadık ve berabere kaldık. Baskın olan taraf bizdik'' dedi.

Tuna Üzümcü, geçen sezona dek iki takım taraftarlarının da deplasman maçlarına alınmadığını, ancak bu durumun bu sezon düzelmesini dilediklerini vurgulayarak, ''Futbol, taraftar olunca daha güzel. İki taraftar grubunun karşılıklı atışması atmosferi daha da güzelleştiriyor. İtici güç olan taraftarımızın Beşiktaş maçında tribünde yer almasını isteriz'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''Bir haftalık ara takım için faydalı oldu mu?'' sorusuna tecrübeli futbolcu, ''Bu aralar avantaj da olabilir dezavantaj da. Bizim için avantaj oldu. Kayseri deplasmanından yenilgiyle dönmemiz nedeniyle moral bozukluğu oldu. Bu arayı iyi değerlendirdik, üzerimizdeki kötü atmosfer kalktı'' diye cevapladı.

Tuna Üzümcü, ''Sert oynayan takımlar karşısında Bursaspor zorlanıyor. Acaba fair-play sıralamasında üst sıralarda yer almak mı bunda etken oluyor?'' sorusuna ise ''Hayır bizim kendi oyun karakterimiz var. Bunu tam olarak yansıttığımızda kötü de oynasak puan veya puanlar alabiliyoruz. Bunu yansıtamadığımız zaman ise sonuç istediğimiz gibi olmuyor'' yanıtını verdi.

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.04.2026
00:23
Bingöl Devlet Hastanesi`ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne kazandırılan yeni nesil endoskopi ve kolonoskopi cihazı hizmete alındı. İkinci cihazla birlikte tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kapasitenin artırılması hedefleniyor.
07.04.2026
00:22
Sumud Filosu`nda İki Bingöllü İsim
Sumud Filosu'nda İki Bingöllü İsim
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak Özgürlük ve Sumud Filosu'nda Bingöllü sendikacılar Nevzat Öylek ve Yunus Kava da yer alacak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, filonun Gazze'nin özgürlüğü ve insani yardımlar için büyük önem taşıdığını söyledi.
07.04.2026
00:21
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Bingöl'de motosiklet kazasında yaralanan 24 yaşındaki Furkan Görgülü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
07.04.2026
00:20
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 8 Nisan Çarşamba akşamından 12 Nisan Pazar sabahına kadar zirai don beklendiğini duyurdu. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli don riskine karşı üreticileri tedbirli olmaya çağırdı.
07.04.2026
00:19
Bingöl`de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 2026 yılı kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kurumlar arası eşgüdüm vurgusu öne çıktı. Vali Cahit Çelik, tıkanan noktalarda hızlı karar ve sahada uyumlu çalışma çağrısı yaptı.
07.04.2026
00:18
Bingöl`den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Bingöl'den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Üsteğmen Murat Algül, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın