KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2025 Pazar
°C

Butaku güven tazeledi

Yeniden Başkanlığa seçilen Butaku; “Biz memleketimize yapılacak her türlü hizmetin yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz" dedi.

Butaku güven tazeledi
07 MAYIS 2007 PAZARTESİ 09:24
0
1098
0
AA aa
Muhtarlar Derneği Bingöl Şube Başkanlığı 8. Olağan Genel Kurulu'nda tek listeyle seçime giren mevcut başkan Abdullah Butaku, tüm oyları alarak güven tazeledi.
Bingöl Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan kongrede divan başkanlığını AK Parti İl Başkanı Yusuf Coşkun yaptı. Açık oylama yapılan ve tek liste halinde seçime giren Abdullah Butaku tüm delegelerin oylarını alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Muhtarlar Derneği Bingöl Şube Başkanı Abdullah Butaku, Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında birçok köyün geçen yıl hizmetle tanıştığını belirterek, aynı çalışmaların bu yıl da devam ettiğini söyledi. Butaku, "Yıllardır Bingöl'ün bir fakültesinin olmadığından bahsediyorduk. Son zamanlarda ilimize üniversite kurulması kararı TBMM alt komisyonunda kabul edildi. Bingöl Üniversitesi'nin bu yıl ya da önümüzdeki yıllarda kurulacağına inanıyorum. Biz memleketimize yapılacak her türlü hizmetin yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz" dedi.


BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın