KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Temmuz 2025 Pazar
°C

Bütün hünerlerini sergilediler

Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede sahne alan özel çocuklar, bütün hünerlerini sergiledi. Katılımcılardan tam not alan özel çocuklar, hip hop dans edip, semazen olup sema döndüler.

Bütün hünerlerini sergilediler
31 ARALIK 2014 ÇARŞAMBA 06:09
0
1593
0
AA aa

Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 2014 yılı sene sonu gecesi düzenledi. Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye, İl Valisi İbrahim Taşyapan, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür vekili Semra Dağ, empati vurgusu yaptı.

Yapılan konuşmanın ardından sinevizyon gösterimiyle ‘özür dilerim anne' başlığıyla yayımlanan ‘Anneye Mektup' katılımcıları ağlattı. Özlem Çeçen yorumuyla özellikle engelli çocuklara sahip anneleri gözyaşlarına boğan mektup, katılımcılardan tam not aldı.

Duygu dolu anların yaşandığı ve hüzne boğulan salonu, neşelendiren yine özel çocuklar oldu. ‘Dilara' oyun havasıyla sahneye çıkan çocuklar, sergiledikleri performansla izleyicileri büyüledi.

Program, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde İl Valisi Taşyapan ve İl Milli Eğitim Müdürü Sarı ile yapılan röportajla devam etti. Taşyapan ve Sarı; engellilerin toplumdaki yeri ve önemine vurgu yapan açıklamalarda bulundu.

YETENEKLERİNİ SAHNELEDİLER

Röportajın ardından ‘çılgın kızlar dans gösterisi' ve ‘Gökkuşağı vokal gurubu' ile bir kez daha sahne alan özel çocuklar, yeteneklerini sergiledi. Katılımcılara keyif dolu anlar yaşatan özel çocuklar, ‘Fark Var' hip hop dans gösterisiyle sahnenin tozunu attırdı.

‘Bu Tarz Benim' yarışma programıyla bir kez daha sahneye çıkan çocuklar, hem yarışmacı oldu, hem de jüri üyeliği yaptı. Yarışma programında sergiledikleri performansla katılımcıları kahkahalara boğan özel çocuklar daha sonra semazen olup, sema döndü. ‘İşaret dili klip, bir fotoğraf çekinebilir miyiz?' ve ‘Tavukları pişirmişim' gösterileriyle geceye damgasını vuran özel çocuklar, izleyicilerden tam not aldı.

Program, hediye çekilişi ve halay ekibiyle son buldu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.07.2025
21:52
Başkan Tartar söz verdi
Başkan Tartar söz verdi
Bingöl'ün Genç ilçesini Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Rafting Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla temsil ederek Türkiye 3.'sü olan Genç Murat Aslanları Rafting Takımı'na, Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'dan anlamlı bir destek geldi. Başkan Tartar, sporculara uluslararası standartlarda yeni bir rafting botu sözü verdi.
18.07.2025
21:33
Okan Alay, okurlarıyla buluştu
Okan Alay, okurlarıyla buluştu
Bingöllü edebiyatçı, şair, yazar ve çevirmen Doç. Dr. Okan Alay, memleketi Bingöl'de düzenlenen söyleşi ve imza programında okurlarıyla bir araya geldi.
18.07.2025
17:57
Bingöl`de Özel Eğitim Kurumlarına Sıkı Denetim
Bingöl'de Özel Eğitim Kurumlarına Sıkı Denetim
Bingöl'de özel eğitim kurumlarında görev alacak öğretmenlerin diplomaları ve branşları titizlikle inceleniyor. Ayrıca Maliye, SGK, Emniyet ve Belediye ekiplerinden oluşan denetim grupları bu tür yerleri tespit ettiğinde hem kapatma hem de idari yaptırım uyguluyor.
18.07.2025
17:38
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı Tekrar İhaleye Çıkıyor
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı Tekrar İhaleye Çıkıyor
Geçtiğimiz aylarda çeşitli nedenlerden dolayı iptal edilen Bingöl Havalimanı PAT sahaları onarım ihalesinin Kasım yada Aralık ayında tekrardan yapılacağı öğrenildi.
18.07.2025
16:51
Eğitimde Büyük Hamle Başladı. Vali Usta: Bingöl`de Negatif Algıyı Kırdık
Eğitimde Büyük Hamle Başladı. Vali Usta: Bingöl'de Negatif Algıyı Kırdık
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Çocuklarımıza yapılan yatırım, geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır. Bingöl'de eğitim için özel sektör ve hayırseverlerle birlikte güçlü bir seferberlik başlattık' dedi.
18.07.2025
16:22
Bölgenin en güzel sesleri Bingöl`de yarıştı
Bölgenin en güzel sesleri Bingöl'de yarıştı
Ezanı güzel okuma bölge yarışmasının 20.'si bu yıl Bingöl İl Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın