KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
17 °C Parçalı bulutlu

Buyankara: 'Bingöl siyasetindeki tıkanmayı aşacağız'

Coşkuyla karşılandıkları Solhan'da halka seslenen Yeniden Refah Partisi Bingöl 1. Sıra Milletvekili Adayı M.Ziya Buyankara; 'Halk, özellikle yerelde siyasetle uğraşanları benimsememektedir. İnşallah hep birlikte Bingöl siyasetindeki tıkanmayı aşacağız ve hep birlikte memleketimizin gelişmesine kalkınmasına katkıda bulunacağız' dedi.

Buyankara: `Bingöl siyasetindeki tıkanmayı aşacağız`
24 NİSAN 2023 PAZARTESİ 22:49
28
4175
31
AA aa

14 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi, Bingöl merkez ve Genç İlçesi'nin ardından Solhan İlçesi'nde de seçim koordinasyon merkezi (SKM) açılışını gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Adayları, halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşma yaparak destek taleplerini aktardılar. Programda gördüğü yoğun teveccühle büyük memnuniyet yaşayan adaylar, seçimdeki iddialarını paylaştılar.

Toplanan kalabalığa seslenen Yeniden Refah Partisi Bingöl 1. Sıra Milletvekili Adayı M.Ziya Buyankara, ülkedeki ekonomik sıkıntılara dikkat çekti.

Buyankara, konuşmasında şunları dile getirdi;

“MİLLETİMİZ EKMEĞE MUHTAÇ HALE GELMİŞ”

Bingöl'ümüz resmi verilere göre ülkenin 81 ili arasında sosyo-ekonomik gelişmişlik seviyesi açısından son sıralardadır. Verilere yansıyan bu durum gözle görülür bir şekilde, eğitimde, sağlıkta, ekonomide, tarımda ve diğer tüm sektörlerde kendini göstermektedir. Milletimiz ekmeğe muhtaç hale gelmiş ve ağır ekonomik koşullar içerisinde hayatını devam ettirmeye çalışmaktadır.

“GENÇLERİMİZ YURT DIŞINA GİTMİŞ”

Olumsuz hayat koşulları ve işsizlik nedeniyle Gençlerin büyük bir çoğunluğu yurt dışına gitmiş ya da gitmeye çalışmaktadır. Bazı rakamlar duyuyorum 30 bin-40 bin bunlar ne kadar doğru bilmiyorum. Dışarıya giden bu gençler gittikleri yerlerde mülteci durumuna düşmekte, kamplarda, kötü hayat koşullarında yaşamını sürdürmektedir. Çok azı, özlemini çektiği insani hayat standartlarına, zorlu mücadelelerle girebilmektedir. İnsanımıza bu acıları yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur ve olmamalıdır. Niçin bizler burada, üzerinde doğup büyüdüğümüz bu topraklarda, ana vatanımızda, özlemini çektiğimiz müreffeh bir hayata ulaşmayalım?

“BU DURUM KADER DEĞİL”

Başta gençlerimiz olmak üzere içinde bulunduğumuz bu sorunlar yumağı her vatandaşımızı üzdüğü gibi beni de derinden üzmektedir. Ancak bu durum kader değil, birilerinin bize reva gördüğü bir sonuçtur. Siyasetçi, bürokrat ve müteahhit üçgeninde sürdürülen kirli ilişkiler kaynakların doğru planlanmasını ve adil dağıtımını engellemektedir. Maalesef ilimize gelen hizmetler kişilerin oy verdiği partiye göre şekillenmektedir.

“BİZ SEÇİLDİĞİMİZ TAKDİRDE DÜZENLERİ BOZULACAK”

Nihayetinde, yaşadığımız sorunlar bütün bunların etkisiyle her geçen gün büyümüş ve müşkül bir hal almıştır. Ancak çözülemez bir durumda değildir. Ben de bu gidişata dur demek ve dürüst bir yönetim ortaya koymak amacıyla aday oldum ve karşınıza çıktım. Bürokrasideki deneyimlerime ve uzun süreli yöneticilik tecrübeme dayalı olarak memleketimle ilgili tespit ettiğim bu sorunlara çözüm bulmayı amaçladım.

Biz dürüst bir şekilde ilin sorunlarını tespit etmek ve seçildiğimiz zaman bunlara yönelik getireceğimiz çözümleri düşünürken, öyle anlaşılıyor ki birileri boş durmayarak alicengiz oyunlarıyla düzenlerinin devam etmesini istemektedir. Çünkü onlar biliyorlar ki biz seçildiğimiz takdirde düzenleri bozulacak ve yaptıkları yolsuzlukların üzerine gidilecektir.

“BARAJ SORUNUMUZ YOKTUR” 

Partimiz, geçmişi güzelliklerle dolu, düsturu hizmet ve davası hak ve hakikat olan Yeniden Refah Partisidir. Rahmetli Erbakan hocamızın izinden ve yolundan onun manevi önderliğinden gitmeye çalışıyoruz. Biz parti olarak cumhur ittifakında yer almaktayız. O yüzden herhangi bir baraj sorunumuz yoktur. 

“AMACIMIZ SİYASETE BİR SEVİYE KAZANDIRMAK”

Sevgili Solhanlılar, bugüne kadar hiçbir menfaat gözetmedik kimsenin cebinde gözümüz olmadı. Bundan sonra da olmayacak inşallah. Yaptığımız idarecilik çalışmaları boyunca sürekli hakkaniyetten yana taraf olduk. Mazlumu zalime ezdirmedik, bundan sonraki tutumumuz da aynı şekilde devam edecektir. Politika yapmaktaki amacımız hem siyasete bir seviye kazandırmak hem de kaynakların Adil dağıtımını, bölüşümünü sağlamaktır. Bir kesimin değil her kesimin temsiliyeti amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisinde yer alacağıma hiç şüpheniz olmasın.

“HALK, ÖZELLİKLE YERELDE SİYASETLE UĞRAŞANLARI BENİMSEMEMEKTEDİR”

Siyaset kurumu, ona layık olmayanlara hiçbir şekilde teslim edilmemesi gereken çok önemli ve etkili bir mekanizmadır. Ülke yönetiminde yer almak, politika üretmek, kaynakları planlamak, bu kaynakları yönetecek olan kişileri, idarecileri atamak siyasetçinin görevleri arasındadır. Bu kadar büyük bir güç ehil olmayan insanların eline verilemez. Kötü niyetli insanların eline düştüğünde onlar sadece kendilerini ve çevrelerini ihya etmek için uğraşmakta ve dürüst insanların siyasetten soğumasına neden olmaktadır. Tüm bunlardan dolayı halk, özellikle yerelde siyasetle uğraşanları benimsememektedir. İnşallah hep birlikte Bingöl siyasetindeki tıkanmayı aşacağız ve hep birlikte memleketimizin gelişmesine kalkınmasına katkıda bulunacağız.

“DEĞİŞİM İÇİN BİR UMUDUNUZ OLACAKTIR”

Dolayısıyla desteğiniz çok önemli ve her bir oyun büyük bir kıymeti vardır. Hiçbir şey değişmez diye düşünmeyin, umudunuzu yitirmeyin, sandığa gidin ve oy verin. 25 yıldır hep aynı insanları seçiyoruz, O yüzden hiçbir şey değişmiyor. Ama bizi seçerseniz değişim için bir umudunuz olacaktır. Tek başına bu umuda tutunmak, bu umudu yeşertmek bile bizi seçmeniz için yeterli bir sebeptir.

“AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ”

Ben bu anlamda verdiğiniz oyları gerektiği gibi hakkıyla temsil edeceğime söz veriyorum. Diyeceksiniz ki daha önce de sözler verildi ama tutulmadı. O zaman bende diyorum ki aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Bizim geçmişimize bakın bide daha önce size söz verenlerin geçmişine, mal varlıklarına bakın. Onların Karun gibi zengin olduklarını görmüyor musunuz? Bizim de elimize fırsatlar geçti istesek, harama bulaşsak biz de zengin olurduk. Ama Cenab-ı Allah bizi korudu ve bugüne kadar elimiz, yetim malına, fakir malına, halkın malına yani devlet hazinesine uzanmadı. Bundan sonrada uzanmaz inşallah…

“AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET EDECEĞİZ”

Eğer Allah nasip eder ve seçilirsek, tüm gayretimizle; şehrimizde yok olmaya yüz tutmuş olan hak, adalet ve liyakat kavramlarını sonuna kadar el üstünde tutup işleterek, birikmiş olan problemleri birer birer çözeceğiz. Bu amaçla gece gündüz demeden büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacak ve hiçbir vatandaşımız arasında ayrım gözetmeksizin hizmet edeceğiz inşallah.

Yüce Rabbim bu hedeflerimizi tamamına erdirmeyi ve memleketimize hizmet etmeyi bizlere nasip etsin ve bizleri sizlere karşı mahcup etmesin...

Hepinize sevgi ve saygılarımı iletiyor, desteklerinizi bekliyor, sizleri yüce Rabbime emanet ediyorum.

Sefer bizden Zafer Allah'tandır...

ESNAF ZİYARETİ YAPILDI

Yer yer tezahüratların da yapıldığı program, yapılan açılışın ardından esnaf ziyaretiyle devam etti. Esnaflara ‘hayırlı işler' dileklerini iletip destek isteyen adaylar, kazanacaklarına dair inançlarını da yinelediler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101871)
26 Nisan 2023 Çarşamba 17:11
iyi hoş adamsın keşkeee dik bir duruşun olsaydı partiden partilere atlamasaydın o zaman etkin kimliğin daha cok olacaktı ama malesef diyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101957)
27 Nisan 2023 Perşembe 12:09
@Misafir Kullanıcı Hoca makam mevki için partilere atlasaydı akp nin adaylık teklifini kabul ederdi. Mhp zaten yanlış bir parti son olaylarla bitirdi kendini sinan ateş ve daha bir çok olayla şuan ittifak olmasa baraj altı bir partidir. Devşirme bi adayı getirip Ziya hocamın oylarına kondurmaya çalıştılar sen olsan böyle bişeyi kabul edermisin kardeşim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101896)
26 Nisan 2023 Çarşamba 20:57
@Misafir Kullanıcı Adam çıkıp tüm memlekete neden partisini değiştirdiğini açıkladı. Mhp paralı trolleri basmış yine. Mhp hocaya adaletsizlik yapmıştır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101845)
26 Nisan 2023 Çarşamba 03:22
Halen kemal kılıçdaroğlu demeyenleri 3 gruba ayırıyorum. 1.menfaatçılar 2.cahiller 3.cahiloğlu cahiller
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101828)
25 Nisan 2023 Salı 21:41
Ah ulan ah bizde senin gibi o partiden o partiye koştuk sonumuz hüsran oldu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101873)
26 Nisan 2023 Çarşamba 17:46
@Misafir Kullanıcı Hoca adam öldürmemiş hırsızlık yapmamıs. Ona haksızlık yapan partiden ayrılmış. Bunu büyütüp dağ yapmanızı anlamakta güçlük çekiyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101819)
25 Nisan 2023 Salı 19:47
Hocam MİLLET Ekmeğe Muhtaç Olmuş Diyorsunuz , El HAK DOĞRU. Peki 20 Yıldır Kim İktidarda.!. Bunuda Bi Söyleyiver..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101825)
25 Nisan 2023 Salı 20:52
@Misafir Kullanıcı 20 yıldır hoca iktidarda değil. Sorularınızı yanlış kişiye soruyorsunuz. İhtiyaçlarımıza göre vekil seçmeliyiz. Ben hocaya ve kk ye oy basacağım. Size de bunu tavsiye ederim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101812)
25 Nisan 2023 Salı 17:08
Bir oy sana bir oy piroya
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101811)
25 Nisan 2023 Salı 16:10
Bakıyorum yorumlara yaşamak için değil yemek için yaşayan zavallı yorumcular var. (@Misafir_101798)-(@Misafir_101781)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101810)
25 Nisan 2023 Salı 16:08
Misafir Kullanıcı @Misafir_101798-Misafir_101781 yazıyorum. Kardeşim siz mağaranızdan ne zaman çıktınız. Devlet tüm vatandaşlarına gerekli yardımı yapıyor. Bakıyorum Kılıçdaroğlu gibi konuşmuşsun. Memleket bir tek soğana mı kaldı. Sen hayatını oturduğun oda ile WC arasında mekik dokumuşsun. Sen soğan ve patates olarak görüyorsan bu ülkeyi sana tavsiyem yurtdışına çık parasını da ben vereyim. Ülke bir ........ kurtulur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101958)
27 Nisan 2023 Perşembe 12:12
@Misafir Kullanıcı Yürü git be hocamın meydanlarda dediği gibi 'Biz bu halkın istikbalini cüzdanlarda görmedik' sizi satın alanlar elbette iyi bakacaktır bundan kimsenin şüphesi yoktur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101823)
25 Nisan 2023 Salı 20:49
@Misafir Kullanıcı Devlet gerekli yardımı yapıyormuş. Devletten hesabıma yatan giyim yardımı 42 lira. 42 liraya önlüğün üzerine adımı yazdıramam bırak scrubsu. Ne tür cahilsiniz anlayamıyorum ben
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101822)
25 Nisan 2023 Salı 20:47
@Misafir Kullanıcı Dünyaya komedi için mi geldin arkadaş. Bana laf atmadan önce kendini geliştir. 20 sene dirsek çürütüp hekim oldum ben. Ben bile zorlanıyorsam işçiye Allah yardım etsin. Madem paran varsa çık dışarı da ülke senin gibi bir rantçıdan kurtulsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101807)
25 Nisan 2023 Salı 14:55
Bu tabloya bakınca gözlerim doluyor aklıma erbakan geliyor. Ona sahip çıkamadık eve ekmegi zor gotürüyoruz. Sana sahip çıkalım ki bingöl yeniden haydar baylaz gibi bir vekil kazansın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101801)
25 Nisan 2023 Salı 13:28
Diğer adayların hocaya nasıl gururla baktığına bakar mısınız. Hocanın tedrisatından 2 yeni pırlanta gibi temiz siyasetçi daha geliyor inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101800)
25 Nisan 2023 Salı 13:27
Dillerde türkülerle
Ellerde çiçeklerle
Gönülde sevgilerle
Refahın vakti geldi
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın