KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

Buyankara: Kararlılık ve inançla geliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Ziya Buyankara, seçim çalışmalarını üç aydır kararlılık ve inançla devam ettiğini ancak birilerinin son anda Cumhur İttifakı'na katılacak diyerek yalan propaganda yaptığını söyledi.

Buyankara: Kararlılık ve inançla geliyoruz
04 MART 2019 PAZARTESİ 19:46
64
3983
27
AA aa

Önemli değerlendirmelerde bulunan Buyankara, Bingöl'de kapısını çaldığı herkesin ‘değişim' istediğini kaydederek,“Hangi eve gitsem, hangi kapıyı çalsam ‘artık değişimin gelmesi gerektiğini, işin ehline verilmesi gerektiğini vurgulayanhalkımızın' bize karşı gösterdikleri teveccüh ve haklı taleplerine karşı, daha fazla canla başla, gece gündüz demeden ekibimizle çalışıp talepleri, duaları ve desteklerinden dolayı şükran ve hizmet borçluyum. Biz halkımızın her haklı talebini istişare ile hep beraber karar vereceğiz” açıklamasını yaptı.

“HÂLÂ BİRLEŞECEKLER ALGISI YALANDIR”

Ak Parti ile ortak aday çıkaracakları yönünde Bingöl sokaklarında dolaşan dedikoduları hatırlatan Buyankara, bu iddiaların çürüdüğünü, ifade etti. “O konu kapandı” diyenBuyankara, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üç aydır mahalle,  mahalle ev ziyaretleri yapıyorum. Bu kararı verdiğimiz gün, kararlılığımızı belirttik, bazıları inanamadı, bazıları son anda geri çekecekler, yok birleşecekler diyerek algı oluşturmak istediler. Zaman bizim ne kadar kararlı, ne kadar hazır ve inançlı olduğumuzu göstermiş oldu. İl Genel Meclisi adaylarımızı, Belediye meclis üyesi adaylarımızı ve kontenjanlarımızın listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na verdik. SKM'miziSayın Milletvekilimiz Arzu Erdem'in katılımı ile açtık. Daha dün yine Mersin Milletvekilimiz Olcay Kılavuz bey ilimizi ziyaret edip seçim koordinasyon merkezimiz ile beraber taziyemize katılmış ardından Ilıcalar ve Solhan teşkilatımızı ziyaret etmiştir. Sayın Kılavuz, ‘Başkan adaylarımızın taahhütleri, bizim taahhütlerimizdir' vurgusunda bulunarak genel merkezin desteklerini iletmiştir ama hâlâ sokakta bazı kimseler, algı operasyonu ile ‘MHP adayı geri çekilecektir' yönündeki söylem ve eylemlere sarılmaları, bizi daha da hırslandırıyorlar. Bu bizi daha da motive ediyor. Ekibimiz ile beraber, gece gündüz demedenkapı kapı gezip projelerimizi anlatıyoruz. Kimse artık bu konuyu dile getirmesin ve bu konuyu kapatıyoruz. Vazgeçmek yok, son ana kadar çalışacağız ve kararı halkımıza bırakıyoruz.”

Buyankara'nın açıklamalarından satırbaşları şöyle…

“PARTİCİLİK, ADAMCILIK, BÖLGECİLİK YAPMAYACAĞIM”

 “Halkımız, evlerinde, sokakta ve şehirde bize gösterdiği ilgiye karşı beklentileri için hizmette bir an önce başlama ve bu güzel insanlarımızın refah seviyesini artırmak için yeni bir hizmet anlayışı ile geleceğiz. Halkımızın ulaşım sorunları ve taleplerini alıyoruz, trafik çıkmazını, mahalle semt pazarı eksikliklerini alıp istişare ederek karara bağlıyoruz. Kimsenin hakkını, kimseye yedirmeyeceğiz. Şehr-i emin adayı olarak bunun sözünü veriyorum. İŞKUR kuyruklarında evine ekmek götürmek için umutla bekleyip evine para girmeyenin hakkını kimseye yedirmem. Particilik, adamcılık, bölgecilik yapmayacağım.”

“HALKIN DEĞİŞİME OLAN İLGİSİ BİRİLERİNİ ÜRKÜTMÜŞ”

“Ayrım yapmadan, ötekileştirmeden, hak ve adaletten ayrılamadan, fikirlere, inançlara saygılı, kırk yıllık bürokrasi tecrübemizle, halkımıza sevdalı ve aşk ile hizmet etmeye geliyoruz. Şehrimizin görsel mimarisini önemsiyoruz, bunca emek vererek tespitlerden sonra hazırladığımız projelerimiz ile halkın umudu haine geldik. Biz bunu halkımızın sıcak ilgisi, duaları ve sözlerinde görüyoruz. Biz hiçbir rakibimizi eleştirmiyoruz, sadece kendimizi ve projelerimizi anlatıyoruz. Halkımızın değişime olan ilgisi, birilerini ürkütmüştür ama bu toprakların evlatları olarak bizim de yaptıklarımız, tecrübelerimiz, kişiliğimiz ve yapabileceklerimiz olduğunu, tüm Bingöl kamuoyu biliyor.

“KENT KONSEYİ KURACAĞIZ”

“Burası Bingöl, herkes biryerden akraba veya tanıdık çıkıyor. Her zaman halkın içinde ve halkımızın doğruları çerçevesinde istişare ile kent konseyi yapısıyla ilimizi hak ettiği hizmetleri getireceğim. Kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirecek kent konseyi ekibi oluşturacağız. Kentimizi daha temiz ve yaşanabilir bir duruma getirmek için olmazsa olmaz muhtarlarımız, kanaat önderlerimiz ile ilimizde hangi renk ve hangi görüşte olursa olsun, fikir üreten kişilere kapımız sonuna kadar açık olacaktır.”

HALK GÜNLERİ İLE SORUNLARA ÇÖZÜM GELECEK!

Haftalık halk günlerinde halkımız ile bir araya gelerek sorunlarını ve dertlerini dinleyip çözümler üreteceğiz.

BUYANKARA'NIN PROJELERİNDEN BAZILARI…

 Kent Merkezi projesi.

Çapakçur Vadisi projesi ile Bingöl'ün çehresi değişecek.

Mirzan Tepesi Mesire Alanı Projesi

Mirzan Tepesinden Karşıyaka Mahallesine (stadyumun arkasında kalan bölge) yapılacak Teleferik Projesi.

Bingöl'ün en büyük problemlerinden biri olan trafik problemini çözmek için; şehir merkezi trafiği yer altına taşınacak (1.4 km) ve giriş-çıkışları bununla bağlantılı olan alt geçitlerle sağlanacak. Belediyeye devredilen askeri alan ve hükümet konağının bulunduğu alanda 4 bin 500 araçlık yer altı çok katlı otoparklar inşa edilecek.

Genç Caddesi araç trafiğine kapatılarak yaya trafiğine açılacak.Şehir içi otobüsleri ve diğer araçlar yer altından ulaşım sağlayacak.

Hükümet konağı yıkılarak bulunduğu alan kent meydanı yapılacak.

Belediye İşhanı yıkılarak bulunduğu alanda yer altında halk otobüsü durağı ve kapalı çarşı yapılacak. Giriş ve çıkışlar yürüyen merdivenler ile sağlanacak. Belediye İşhanı'nın bulunduğu yerde hizmet sektörüne yönelik iki katlı ticari alanlar oluşturulacak.

Gülbahar barajı kıyısı ile Bingöl mesire alanına kavuşturulacak.

Bingöl Belediyesine devredilen Askeri Alan Projesi. Alanın ön kısmının altı otopark, üst katları ofis ve iş yerleri olacak.

Karşıyaka mahallesinden, Yenişehir mahallesine yapılacak olan 450 metre uzunluğundaki yaya köprüsü ile kentin iki yakasının birleştirilmesi sağlanacak, mesafe bir kilometreye düşürülecek.

Çapakçur Köprüsü Endüstri Meslek Lisesi yamacına yapılacak şelale projesi.

Bingöl'de iki adet şelale yapılacak, su sesinin etrafında oturma bankları ile huzurlu şehir imajı oluşacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41013)
07 Mart 2019 Perşembe 15:47
MHP ile bingöl hakettigi güzelliklere kavuşacak inşallah. AKPartinin bu zalim yöneticileri ve torpilcileri yerin dibine girer inşallah. Projeleri çok güzel Ziya Buyankaranın. Bingöle böyle bir başkan lazmdı oda oldu çok şükür.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40991)
07 Mart 2019 Perşembe 11:41
Ak parti ile bingölde herhangi bir ittifak söz konusu değildir. Ziya hoca Allah ın izniyle gümbür gümbür geliyor. Bingöl artık hizmet görecek, boş laf dinlemeyecek.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40940)
06 Mart 2019 Çarşamba 14:59
Ziya Bey'in azmi ve inancı tam. Yıllardır bu kadar inançlı ve dik duruşunu sergileyen başka bir aday görmedim. Kapı kapı dolaşan bir belediye başkan adayı. Adamsın başka ne diyeyim. Allah'ın izni ile BAŞKANSIN. Şimdiden tebrik ederim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40934)
06 Mart 2019 Çarşamba 11:37
Karşıyakadan çarşıya tek şeritlik gidiş veya dönüş olabilir yol açılmalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40933)
06 Mart 2019 Çarşamba 11:25
Eski karakol zabıta trafik binası kaldırılmalı araçlar sıkışıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40915)
05 Mart 2019 Salı 23:00
Bingöl sizin gibi başkan lazım Allahın a kurban olurum saygı değer insan bu defa MHP Allahın izniyle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40913)
05 Mart 2019 Salı 22:46
adam projeler yapmış, hani akp nin projeleri? bu adam hizmet etmek istiyor, diğerlerinin eş başkanları olur ama bu ziya bey ise adam gibi adamdır. kimsenin hakkını kimseye yedirmez
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40911)
05 Mart 2019 Salı 22:44
Ak Partiye maalesef üç dönem destek oldum, her seferinde yenisi geldi, hergelen gideni arattı. Yücel barakazi ile devam etselerdi seçim bitmişti. ama olamazdı, çünkü bakan beye dik duran istenmez bu ilde. artık bingöl halkı karar vermelidir. Ziya buyankara gibi bir adam var, partisine falan değil, yerel seçimdir bu. Ziya buyankara ya hep birlikte oy verelim bu kibir ekibini çöpe gönderelim. Bingöl ancak böyle kurtulur. bu şansı kullanacağız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40904)
05 Mart 2019 Salı 19:02
Bingölde değişim şart bu adam kazanmayı hak ediyor oy kullanmıyorum ama bunun cıkmasını isterim bizim millet farkında değil.... ama belediye el değişmelidir... bence...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40901)
05 Mart 2019 Salı 18:02
3 dönemden sonra 1 değişim iyi olur, hem MHP de iktidara ters bir parti de değil.
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın