KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Ocak 2026 Perşembe
°C

Büyük ikramiye heyecanı başladı

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri bugün satışa sunuldu. Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet ise 15 liradan satılacak.

Büyük ikramiye heyecanı başladı
30 KASIM 2016 ÇARŞAMBA 02:31
0
1559
0
AA aa

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri bugün satışa sunuldu. "Talih kuşu", yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda, 60 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini vermiş olacak.

 Özel çekilişte tam bilet 60 liradan, yarım bilet 30 liradan, çeyrek bilet ise 15 liradan satılacak.

 Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi, bu yıl 10 milyon lira olacak. Talih kuşu, yılbaşı gecesi ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet de 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verecek.

 Böylece ikramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre en az 5 kişi yeni yıla milyoner olarak girebilecek.

 2 MİLYON 950 BİN 269 ADET İKRAMİYE DAĞITILACAK

Milli Piyango İdaresi, yılbaşı özel çekilişinde 20 adet 100 bin lira, 30 adet 50 bin lira, 50 adet 10 bin lira, 100 adet 5 bin lira, 200 adet 3 bin lira, 300 adet 2 bin lira ve 500 adet de bin lira verecek. Çekilişte bin adet 500 lira, 8 bin adet 400 lira, 40 bin adet 300 lira, 200 bin adet 200 lira, 700 bin adet 120 lira da dağıtılacak.

 Umudunu piyangoya bağlayanların 2 milyonu, yılbaşı gecesi amorti ile yetinecek. 60 milyon liralık büyük ikramiyeyi kıl payı kaçıran 63 kişiye de teselli ikramiyesi olarak 60 bin lira ödenecek.

 Böylece yılbaşı özel çekilişinde 2 milyon 950 bin 269 adet ikramiye dağıtılacak. Toplam ikramiye tutarı da 348 milyon 180 bin lirayı bulacak.

Yılbaşı özel çekilişinde biletlerin tümünün satılmaması durumunda, büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek. Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesinin tam bilete çıkması halinde bu, Milli Piyango tarihinin en yüksek ikramiyesi olacak.

BİLETLERİN GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ

Kâğıdın dokusunda, yuvarlak içerisinde Milli Piyango amblemli fligran bulunuyor ve gün ışığına tutulduğunda görülüyor. Kâğıdın her tarafına homojen olarak dağılmış ve sadece mor ışık (ultraviyole) altında görülebilen uzunluğu en az 3 milimetre olan parlayan ve kesin çizgiler şeklinde mavi ve sarı renkli görünmez elyaf da yer alıyor.

Kompozisyon bölümünün üst ve alt bölümünde bulunan mini ''Milli Piyango'' yazısı, renkli fotokopi çekildiğinde dağılma özelliğine sahip. Biletin tarih ve bedelinin yazıldığı bölümdeki ince çizgiler fotokopi çekildiğinde dağılıyor ve netliğini kaybediyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.01.2026
10:59
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışı ile mücadelede altın satışlarına yeni kurallar getiriyor. Altın alım-satımlarında uygulanacak kurallarla takip daha sağlıklı hale gelecek. Sistemle birlikte hem kayıt dışı işlemlerin önlenmesi hem de sahte altınla mücadele hedefleniyor. Ödemeler yalnızca kredi kartı ve IBAN ile gerçekleştirilecek.
07.01.2026
10:17
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
3. Lig 2. Grup'ta ilk yarıyı 10 puan farkla lider tamamlayan 12 Bingölspor, transferlerle güçlenen kadrosu, verimli geçen kamp süreci ve Tahkim'den çıkan sevindirici kararların ardından ikinci yarıya Karaköprü deplasmanında 'devam' demeye hazırlanıyor.
07.01.2026
09:21
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde katılımcılara sağlanan yüzde 30'luk devlet katkısının yüzde 20'ye düşürülmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmî Gazete'de yayımlandı.
07.01.2026
08:59
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova`ya, Çelik Bingöl`e atandı
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova'ya, Çelik Bingöl'e atandı
Valiler Kararnamesi açıklandı. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yalova'nın yeni valisi oldu. Niğde Valisi Cahit Çelik ise Bingöl Valisi olarak atandı. 2006-2008 yılları arasında Genç Kaymakamlığı görevinde bulunan Çelik, Bingöl'ü yakından tanıyan bir isim…
06.01.2026
16:44
'Deyirê Zazakî Avni Polat' her hafta TRT Kurdi ekranlarında
TRT Kurdi ekranlarında Zazaca kültür ve sanat dünyasına katkı sunmayı amaçlayan yeni program 'Deyirê Zazakî Avni Polat' yayına başladı. Program, her Çarşamba saat 22.00'de izleyicilerle buluşuyor.
06.01.2026
16:13
Zam Oranları Hayal Kırıklığı Yarattı
Zam Oranları Hayal Kırıklığı Yarattı
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Kebude: 'Açıklanan rakamlar hayatın gerçeğiyle örtüşmüyor'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın