KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2026 Pazartesi
°C

Buz lazer teknolojisi ile kalıcı çözüm

Bingöl'de hizmet veren Rosima Güzellik Merkezi Uzmanı Necla Gülek, kamuoyunda 'yaz mevsiminde epilasyon yapılamaz' algısının doğru olmadığını, yeni teknolojik cihazlar olan buz lazer teknolojisi sayesinde 4 mevsim daha sağlıklı ve kalıcı çözümler alındığını söyledi.

Buz lazer teknolojisi ile kalıcı çözüm
10 HAZİRAN 2019 PAZARTESİ 20:16
9
3528
2
AA aa

Günümüzde neredeyse birçok kesimin ihtiyaç duyduğu lazer epilasyon, beraberinde kimi zaman yanlış algılara da neden olabiliyor. Kamuoyunda yaz mevsiminde epilasyon yapılamayacağı algısının doğru olmadığını söyleyen Rosima Güzellik Merkezi Uzmanı Necla Gülek, teknolojinin gelişmesi ile birlikte temiz ve bakımlı ciltlere 4 mevsim erişilebileceğini söyledi. Son teknoloji ile birlikte gelişen buz lazer ile istenilen her dönemde sağlıklı epilasyon yapılabileceğini ifade eden Gülek, epilasyon hakkında bilinmeyenleri aktardı. “Bir tıraş bıçağı ve benzer yöntemlerle yapılan epilasyon, tekrar kıllanmaya ve istenmeyen tüylerin çıkmasına neden olabilir. Bu kıllanma da bir süre sonra sinir bozucu bir hale gelir. Bu yöntemler aynı zamanda cilt tahrişine de neden olabilir. Ancak herkesin hayali, tüysüz, pürüzsüz ve ipeksi bir cilde sahip olmaktır. Bunu yapmak için, bakım için harcanan çok çaba ve para da boşa masraf demektir. Şu anda, lazer epilasyon zamandan ve paradan tasarruf etmek için etkili ve uzun vadeli bir çözümdür. Teknolojik yenilikler ile üretilen buz lazer uygulaması da en işlevsel olanıdır. Kamuoyunda oluşan ‘yaz mevsiminde epilasyon yapılamaz' algısı kesinlikle doğru değil. Teknolojik gelişmeler sayesinde ortaya çıkan buz lazer yöntemi dört mevsim yapılabilen en sağlıklı ve etkili bir yöntem”

Rosima Güzellik Merkezi İşletmecisi Necla Gülek, vatandaşların kendilerini çok daha rahat ve bakımlı hissedebilecekleri bir cilde sahip olmaları için Dörtyol mevkiinde bulunan Ahmet Dursun İş Merkezi'nde 4'üncü katta bulunan Rosima İş Merkezi'ne beklediklerini ifade etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45223)
11 Haziran 2019 Salı 12:06
İLETİŞİM TELEFONU
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45216)
11 Haziran 2019 Salı 10:39
YAPILAN SUÇ! DOKTOR OLMAYAN BİRİ BU İŞLEMİ YAPAMAZ. SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ UYUMA! BEN BİR ESNAF OLARAK ÇOK ÇEKTİM ŞARLATANLARDAN
26.04.2026
22:47
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti:
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti: 'Belediye başkanına baskı uygulanıyor'
Milletvekillerinin bazı taleplerinin karşılık bulmaması halinde belediye başkanını kamuoyu önünde yıpratmaya yönelik girişimlerde bulunduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, bu sürecin siyasi hesaplaşmaya dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl`de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
26.04.2026
20:22
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
26.04.2026
20:15
Bingöl`de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Bingöl'de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Sabah saatlerinde Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Valilik, saha tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
26.04.2026
20:12
Genç Muratspor`dan 5 Gollü Galibiyet
Genç Muratspor'dan 5 Gollü Galibiyet
Ligde kalma mücadelesi veren Genç Muratspor, deplasmanda Bulanık Kopspor'u 5-2 mağlup ederek kaderini son haftaya taşıdı. Kritik Doğubeyazıt maçı öncesi kentte birlik çağrısı yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın