KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2025 Perşembe
°C

Buzgan, ilçe ve belde ziyaretlerine başladı

Bingöl'den AK Parti milletvekili aday adayı olan Doç. Dr. Turan Buzgan; Karlıova, Yedisu. Çatak ve Ilıcalar bölgelerini ziyaret ederek, halk ile bir araya geldi.

Buzgan, ilçe ve belde ziyaretlerine başladı
15 MART 2011 SALI 09:36
0
2886
5
AA aa

Bingöl'den AK Parti milletvekili aday adayı olan Buzgan; ziyaretlerine Karlıova ilçesinden başladı. Karlıova'da ilk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Buzgan daha sonra; AK Parti İlçe Teşkilatı'nda, AK Partililerle bir araya geldi. Buzgan daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Birliği'ni, Karlıova İlçe Devlet Hastanesi'ni ve Karlıova Gazetesi'ni ziyaret etti.


Karlıova ziyareti çerçevesinde vatandaşlarla da bir araya gelen Buzgan, halkın sorunlarını dinledi ve çözüm yolları konunda önerilerde bulundu. Buzgan'ın Karlıova ziyareti esnasında ilgi oldukça yoğundu. Buzgan büyük bir halk kitlesi ile bir araya gelerek, Karlıova'nın sorunları hakkında sohbet etti.


Buzgan burada yaptığı konuşmada; belli bir bölgenin, belli bir aşiretin ya da belli bir ailenin adayı olmadığını söyledi.
Buzgan, bütün Bingöl'ü bir bütün olarak gördüğünü ifade ederek, bütün bölgelere eşit mesafede olduğunu ve bütün bölgelerin sorunları ile ilgileneceğini sözlerine ekledi.


Doç. Dr. Turan Buzgan, Karlıova ziyaretinden sonra Yedisu'da temaslarına devam etti. Buzgan, İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederek, geçen haftalarda babasını kaybeden Kaymakam Mustafa Pala'ya başsağlığı dileklerini iletti. Buzdan kaymakamlıktan sonra, Yedisu İlçe Belediye Başkanlığı'nı, Aile Sağlık Merkezi'ni ve Toplum Sağlık Merkezi'ni ziyaret etti. Buzgan buralarda sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi ve çözüm için yapılması gerekenler konusunda fikir alış verişinde bulundu.


Buzgan, Yedisu halkı ile de bir araya gelerek, ilçe halkı ile sohbet etti. İlçenin sorunlarını dinleyen Buzgan, çözüm için nelerin yapılması konusunda düşüncelerini dile getirdi.


Buzgan, Yedisu'dan dönüşte Çatak bölgesine ziyarette bulundu. Buzgan buradaki halk ile de bir araya gelerek, sohbet etti.
Bingöl'den AK Parti aday adayı olan Turan Buzgan, Bingöl'e geri dönerken, Ilıcalar Beldesi'ni de ziyaret etti. Buzgan, Belediye Başkanı Gıyasettin Koçihan ile bir araya geldi.


Buzgan burada halk ile de bir araya gelerek, halkın sorunlarını dinledi.
Buzgan buradaki ziyaretini tamamladıktan sonra, Bingöl'e geri döndü. 

 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Tuğrulcan (@Misafir_2632)
16 Mart 2011 Çarşamba 00:32
Değerli Kardeşim Turan BUZGAN ı bütün Bingöl tanır.Sizin Turan beyi tanımamanız bence büyük bir şansızlıktır.
Turan BUZGAN bilgili, işin ehli, dürüst ve bölge insanının sevgisini kazanmış birisidir.Yıllardır unutulmuş bölge olan Bingölün Ankara'daki gururudur.Bırakın Ak Parti'ye oy vermiş birisinin oyunu almayı, diğer partilere gönül vermiş insanların bile onayını alabilecek birisidir..ALLAH ın izniyle Turan beyi meclise gönderdiğimizde samimiyetini ve kendisini daha iyi tanıyacağız.

Ahmet YILMAZ (@Misafir_2631)
15 Mart 2011 Salı 22:12
@ediyorum senın tanımadıklarını kimse tanımıyor mu sanıyorsun.
edemiyorum (@Misafir_2626)
15 Mart 2011 Salı 21:47
biz tanıyoruz sen tanımasanda olurr...
ediyorum (@Misafir_2613)
15 Mart 2011 Salı 16:17
turan buzganı kim tanıyor kim oy versin
edemiyorum (@Misafir_2607)
15 Mart 2011 Salı 13:26
inşallah sağlık bakanı da olursunuz...dualarımız sizinle...
15.10.2025
20:11
Bakanlık, hız sınırı aşımında yüzde 10 toleransının kalkacağını yalanladı!
Bakanlık, hız sınırı aşımında yüzde 10 toleransının kalkacağını yalanladı!
Yeni karayolları trafik kanunuyla hız sınırı aşımında uygulanan yüzde 10 toleransın kaldırılacağı söyleniyordu. İçişleri Bakanlığı gündem yaratan iddiaya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasına göre yüzde 10 tolerans kalkmayacak.
15.10.2025
19:47
Bingöl`de ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi
Bingöl'de ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi. Toplam 3 şahıs hakkında ise adli işlemelere başlandığı aktarıldı.
15.10.2025
19:20
Arıkan:
Arıkan: 'Depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız'
Deprem Master Planı Çalıştayı'nda konuşan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'İlk Deprem Master Planı'nı hazırlayan illerden biri olacağız ve bu plan kapsamında şehrimizi depreme hazırlayacağız. Hep birlikte depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız.'
15.10.2025
19:03
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin sözleşmeli öğretmen istihdamı kapsamındaki tercih başvuruları, 17- 21 Kasım 2025 tarihleri arasında alınacak olup, atamalar 24 Kasım 2025 tarihinde yapılacak.
15.10.2025
13:54
5G için nefesler tutuldu! 63 Milyon kişi yeni cihaz almak zorunda kalacak...
5G için nefesler tutuldu! 63 Milyon kişi yeni cihaz almak zorunda kalacak...
Operatörler yarın düzenlenecek 5G ihalesini beklerken cep telefonu 5G ile uyumlu olmayan ve bu özelliği kullanmak isteyen 63 milyon abone telefonlarını değiştirmek zorunda kalacak.
15.10.2025
13:49
11 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
11 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Karlıova İlçesi'nde toplamda 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli şahıs yakalanarak Elâzığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın