KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2024 Cuma
°C

Cadde ortasında balık keyfi(!)

Etkili olan kar ve karla karışık yağmur sonrasında cadde ve sokaklarda yürümek zorlaştı. Biriken sular nedeniyle sokak ve caddeler adeta göletlere döndü. Vatandaş bu duruma tepki göstermek amacıyla cadde ortasında balık tutarcasına fotoğraflara poz verdi.

Cadde ortasında balık keyfi(!)
02 MART 2012 CUMA 22:58
0
2942
7
AA aa

Gündüz saatlerinde hava sıcaklığı artarken, karın erimesi cadde ve sokakları gölede çevirdi. Vatandaşlar, su altında kalan cadde ve sokaklarda yürümekte zorlanırken, esnaf ise işyerlerinin önünde biriken suları temizlemeye çalıştı. Çarşı merkezinde bazı esnaf, caddenin gölede dönmemesi için kar sularına yol açmaya çalışırken, bazıları da kaldırımdaki karları temizledi. Özellikle Kültür Caddesi, Genç Caddesi ve İnönü Caddesi'nin bazı bölümleri ile Hükümet Caddesi ve ara sokaklar kar ve sular altında kaldı. Cadde ve sokakların yürünmez hale geldiğini belirten vatandaşlar,  kar sularının erimesiyle büyük zorluklar yaşadıklarını söylediler. Esnaflık yapanlar ise, cadde ve sokakların su altında kalmasından dolayı vatandaşların dışarı çıkmadığını ve bunun işlerine olumsuz yansıdığını belirttiler. 

VATANDAŞ KÖPRÜ ARADI!  

Özellikle Kültür Caddesi'nde,  vatandaş karşıya geçmek için köprü arayacak duruma gelirken, Genç Caddesi'nde de durum farklı değildi. Belediye ekiplerinin çalışmalarını yetersiz bulan vatandaşlar, şehir merkezinin kar sularına teslim olduğuna dikkat çekerek duyarsızlıktan yakındı.  

Cadde ve sokakların sudan geçit vermediğini, kaldırımda yürümekte bile güçlük çektiklerini vurgulayan vatandaşlar, “Şehirde altyapı eksikliği her zaman kendini gösteriyor. Her yer göle döndü. Bu yıl belediye bu sorunu çözmek için alt yapı işini ihale edip, işi alan firmayla imza attı. Bingöl'ün alt yapı işinin yapılması bizleri son derece memnun etti. İnşallah bu iş yapıldıktan sonra bir sonraki kış da bu manzaralarla ve bu sıkıntılarla karşılaşmayız. Bu durumdan dolayı cadde ve sokaklar da yürümek zor olduğu gibi sağlık açısından da tehlikeli. Karın erimesi ile birlikte oluşan sular dolayısıyla ayakkabılarımız su çekiyor. Bundan dolayı sağlığımızdan da oluyoruz. Alt yapının yapılması ile birlikte çok rahatlayacağız. Çünkü şehrin alt yapısı olmadığı için bu sıkıntıları yaşıyoruz. Belediye araçları hiç olmazsa kar temizliği yaptıkları gibi eriyen sularında temizliğini yapsaydı. Alt yapı sıkıntısı var bunu bizlerde kabul ediyoruz. Daha önceki dönemlerde Bingöl'ün bu sorunu çözmediler. Ama şuanda belediye başkanımız bu sorunu çözmek için gayret etti ve başardı da. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bu sıkıntıyı yıllardır çektik ve hala çekiyoruz. Temennimiz, seneye de bu sıkıntıyı çekmemektir” dedi. 

GENÇLER, CADDE ORTASINDA BALIK TUTTU(!)

Çukurların köstebek yuvası haline geldiğini göstermek için bir grup genç, fotoğraf makinelerine balık tutarcasına poz verdiler. Yollarda oluşan çukurların adeta göllete döndüğünü söyleyen gençler, yayaların ve araçların yaşadığı bu durumu anlatmak için böyle bir yola başvurduklarını söylediler. 

“Bu gölette balık çok olur” diyerek, espiri yapan gençler, bu manzaraların Bingöl'e yakışmadığını ifade ederek, belediye ve diğer kurumların hizmet yapmalarını istediler. 

 ÇUKURLAR BEZDİRDİ

Geçen yıl yenilenen yollar kış mevsiminin yaşandığı bugünlerde köstebek yuvasına döndü. Kar ve dondurucu soğuklarla birlikte kar altın kalan çukurlar, etkili olan karla karışık yağmurla birlikte yeniden gün yüzüne çıktı. Çukurlardan dolayı araçlar ilerlemekte ciddi zorluklar yaşadı. Ortaya çıkan manzaraya isyan eden sürücüler, araçlarının hurdaya döndüğünü vurgulayarak, geçici de olsa tedbir alınması için belediyeye çağrıda bulundular. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
servet tuğ (@Misafir_8072)
04 Mart 2012 Pazar 13:04
serdar atalay belediyede personelle uğraşacağına önce bu işleri yapsın.Hacı ketanalpı arar olduk
ahmet koç (@Misafir_8071)
04 Mart 2012 Pazar 13:02
bu ekip hacı ketanalpı yuttu serdar atalayıda yutacak.
akça bozkurt (@Misafir_8070)
04 Mart 2012 Pazar 13:01
serdar atalay tiyatro ve kültüre önem veriyo bize lale devri lazım deyil hizmet edin damat ibrahimler lazım deyil bize!!!
adil okay (@Misafir_8069)
04 Mart 2012 Pazar 12:58
bunların yapacağı alt yapıda 1998 projesi oda fiyasko cıkacak fazla sevinmeyin!!!
halıt öztürk (@Misafir_8068)
04 Mart 2012 Pazar 12:57
teknık işler baskan yardımcısını bır an once görevden almalı
ahmet kagan (@Misafir_8067)
04 Mart 2012 Pazar 12:55
belediyeci olarak gecinen serdar atalay orhan bozgan uyuyormu
hakan arslan (@Misafir_8066)
04 Mart 2012 Pazar 09:20
:) balık varmı aslında bizde haftaya sizin balık tuttuğunuz yere gelmeyi düşünüyor duk kardeş rica etsem bana bir haber versen balık varsa oraya gelelim şayet balık yoksa biz polis evinin oradaki gölete gitmeyi düşünüyoruz :)) arkadaşlar orayı tavsiye etti :))
02.05.2024
16:31
Bingöl`de bir ayda Bin 239 araç sürücüsüne ceza
Bingöl'de bir ayda Bin 239 araç sürücüsüne ceza
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince Nisan ayı içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında toplam Bin 239 araç sürücüsüne 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun maddelerine uymamaktan ceza işlem uygulandığı belirtildi.
02.05.2024
15:27
Bingöl Umut Kervanı 612 aileye umut oldu
Bingöl Umut Kervanı 612 aileye umut oldu
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, Nisan ayında 612 aileye 1 milyon 723 bin 431 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Dernek, ayrıca Filistin için 1 milyon 202 bin TL nakdi yardım yaptı.
02.05.2024
15:03
Bakan Yardımcısı Eminoğlu`ndan Bingöl`e seçim tebriği
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan Bingöl'e seçim tebriği
AK Parti Bingöl İl Başkanlığı ziyaretindeki konuşmasında 'Bingöl, bölgede zafer ile çıkan nadir illerimizden oldu. Tebrik ederiz. Teşekkür ederiz' diyen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu; 'Bingöl hak ettiğinin daha fazlasını nasıl alabilir hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bingöl'ün en büyük şansı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz'dır.'
02.05.2024
13:40
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz,
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Bingöl Deprem Çalıştayı'na katılacak
Bingöl'ün birinci derece deprem bölgesi gerçeğine dikkatin çekileceği ve alınması gereken önlemlerin masaya yatırılacağı çalıştayda, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bingöl Üniversitesi akademisyenlerinin sunumlarının yanı sıra AFAD'dan daire başkanları da paylaşımda bulunacak.
02.05.2024
12:09
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Ticaret Bakanlığı'nın yeni taslağına göre bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak ve ön ödeme yüzde 10'u geçemeyecek.
02.05.2024
11:44
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Kafeslerdeki ölü balıkların toplanıp paketlenerek özellikle Bingöl, Elazığ, Diyarbakır, Batman'a, Doğu illerine arabalara yüklenerek buralara gönderilip burada kilosunu 50-60 liraya piyasaya sürüldüğünü belirten somon ve alabalık üreten işletmeci Samettin Tokgöz, kilo maliyeti 150 lira olan somon balığının bazı yerlerde 130 liraya satıldığını kaydederek, 'Bu balıklar ya dip balık ya da ölü balıktır. 160 ila 200 liranın altında da alabalık görüyorsan yine bilsin ki dip balığı, ölü balıktır. Bu insan sağlığına da, sektöre de zararlıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın