KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Çağatay caddesi tarihinde ilk kez asfalt gördü

Yaklaşık 17 yıl önce Yeni Mahalle'yi Yamaç Caddesi'ne bağlamak amacıyla yol yapılan Çağatay Caddesi, Bingöl Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla yıllar sonra asfalt gördü.

Çağatay caddesi tarihinde ilk kez asfalt gördü
27 KASIM 2010 CUMARTESİ 02:24
0
2109
0
AA aa

Şehir genelinde asfalt çalışmasını hızlı bir şekilde sürdüren Bingöl Belediyesi, 17 yıl önce Yeni Mahalle'yi Yamaç Caddesi'ne bağlamak amacıyla yol yapılan Çağatay Caddesi'nde asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.
Bingöl Belediyesi tarafından yürütülen asfalt çalışmaları kapsamında yeni Mahalle'de 17 yıldır asfaltlanmayan birçok sokak ve cadde asfaltlanarak yenileniyor. Yeni Mahalle'de asfalt kaplama çalışması yapan Bingöl Belediyesi, buradaki çalışmaların bitmesinin ardından diğer cadde ve sokaklarda çalışma yapacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, “Asfalt kaplama çalışmalarımız hızla sürüyor. Yol yapıldığından belli tarihinde ilk kez Çağatay Caddesi asfaltlanıyor. 17 yıldır asfalt görmeyen Yeni Mahalle Çağatay Caddesi'nde asfalt yaparak vatandaşlarımızı sevindirdik. Bozulan sokak ve caddelerde asfalt kaplama çalışmalarına devam edeceğiz. Program dahilinde olan tüm yollarımızın asfaltını tamamlayacağız” dedi.

Yeni Mahalle'yi Yamaç Caddesi'ne bağlayan Çağatay Caddesi'nin ilk kez asfalt gördüğünü söyleyen Belediye Başkanı Serdar Atalay, bu Cadde'yi kullanan vatandaşların ve öğrencilerin toz ve topraktan kurtulduklarını söyleyerek, “Artık Murat İlköğretim Okulu'na giden öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız daha rahat edecekler. Öğrenciler ve vatandaşlarımız tozdan ve topraktan kurtuldular. Hemşerilerimize en iyi hizmeti hızlı bir biçimde sunmak için çabalıyoruz” diye konuştu.
Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeni Mahalle Çağatay Caddesi sakinlerinden Mehmet Emin Güler(34), İlk kez evlerinin önünde asfalt görmenin sevincini yaşadı. Güler, “Daha önce öğrencilerin toz toprak içerisinde okula gittikleri yol şimdi asfaltlanıyor. Bizler araçlarımızla dahi bu yolu kullanmak istemiyorduk. Çok toz vardı. Ayrıca sürekli araçlarımız hasar görüyordu. Yapılan bu çalışmalarla toz ve topraktan hem öğrenciler hemde vatandaşlar kurtuldu. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ediyoruz” dedi.
Caddelerinin ilk kez asfaltla tanıştığını söyleyen Fatma Kılıç(60), Çağatay Caddesi'nin ilk kez asfaltlandığını söyleyerek, Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür etti.

Yapılan çalışmalarla Sokaklarında çamurdan kurtulduklarını ifade eden Zeki Kılıç(70), “Bu Cadde yol yapıldığından belli hiç asfaltlanmamıştı. Her yağış sonrası burası çamur oluyordu. Öğrenciler okula gidemiyordu. Bizlerde yürümekte zorlanıyorduk. Belediye şuanda Caddemize asfalt döküyor. Biz bundan çok memnun olduk. Yaptığı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ederim. Belediye Başkanımıza dua ediyorum. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.07.2025
21:52
Başkan Tartar söz verdi
Başkan Tartar söz verdi
Bingöl'ün Genç ilçesini Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Rafting Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla temsil ederek Türkiye 3.'sü olan Genç Murat Aslanları Rafting Takımı'na, Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'dan anlamlı bir destek geldi. Başkan Tartar, sporculara uluslararası standartlarda yeni bir rafting botu sözü verdi.
18.07.2025
21:33
Okan Alay, okurlarıyla buluştu
Okan Alay, okurlarıyla buluştu
Bingöllü edebiyatçı, şair, yazar ve çevirmen Doç. Dr. Okan Alay, memleketi Bingöl'de düzenlenen söyleşi ve imza programında okurlarıyla bir araya geldi.
18.07.2025
17:57
Bingöl`de Özel Eğitim Kurumlarına Sıkı Denetim
Bingöl'de Özel Eğitim Kurumlarına Sıkı Denetim
Bingöl'de özel eğitim kurumlarında görev alacak öğretmenlerin diplomaları ve branşları titizlikle inceleniyor. Ayrıca Maliye, SGK, Emniyet ve Belediye ekiplerinden oluşan denetim grupları bu tür yerleri tespit ettiğinde hem kapatma hem de idari yaptırım uyguluyor.
18.07.2025
17:38
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı Tekrar İhaleye Çıkıyor
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı Tekrar İhaleye Çıkıyor
Geçtiğimiz aylarda çeşitli nedenlerden dolayı iptal edilen Bingöl Havalimanı PAT sahaları onarım ihalesinin Kasım yada Aralık ayında tekrardan yapılacağı öğrenildi.
18.07.2025
16:51
Eğitimde Büyük Hamle Başladı. Vali Usta: Bingöl`de Negatif Algıyı Kırdık
Eğitimde Büyük Hamle Başladı. Vali Usta: Bingöl'de Negatif Algıyı Kırdık
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Çocuklarımıza yapılan yatırım, geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır. Bingöl'de eğitim için özel sektör ve hayırseverlerle birlikte güçlü bir seferberlik başlattık' dedi.
18.07.2025
16:22
Bölgenin en güzel sesleri Bingöl`de yarıştı
Bölgenin en güzel sesleri Bingöl'de yarıştı
Ezanı güzel okuma bölge yarışmasının 20.'si bu yıl Bingöl İl Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın