KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Nisan 2026 Salı
°C

Çağlayan: saldırıları nefretle kınıyoruz

Bingöl Böbrek Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİN-BÖB DER) Başkanı Mehmet Çağlayan, “Genç ilçesi sağ göze mevkisinde kırsal arazide arama ve tarama faaliyetlerini yürüten güvenlik güçlerimize karşı yapılan saldırıları nefretle kınıyoruz” dedi.

Çağlayan: saldırıları nefretle kınıyoruz
26 NİSAN 2012 PERŞEMBE 20:11
0
1954
0
AA aa

BİN-BÖB DER Başkanı Çağlayan, yaptığı yazılı açıklamada güvenlik güçlerine yapılan saldırıyı kınadı. 

Çatışmada şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Çağlayan, “Milletimizin huzur ve refahı için güvenliğin sağlanması için gece ve gündüzünü dağda, bayırda yaz ve kış demeden terörizme karşı mücadele eden güvenlik güçlerimize cenabı Allah yardımcı olsun. Ülkemizin geleceği ve selameti uğrunda milletimizin birliğini, beraberliğini, bütünlüğünü hiçbir güç bozamaz. Yapılan tüm tehditlerle kalleşçesine kurulan tuzaklarla insanlık dışı yapılan saldırılara karşı birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya kimsenin haddine değildir. Yollarda mayın döşemekle kırsal alanda anne ve baba evlatları olan Mehmetçikleri ile geçici köy koruyucularını vurmakla şehir merkezlerinde ki yerleşim birimlerine bomba atmakla, silah patlatmakla, terör estirmekle bizleri milli duygularımızdan ve inancımızdan vazgeçtiremez ve caydıramaz. Ay yıldızlı bayrağımız inmez ezanlar susmaz. Bölücü terör örgütünün sempatizanları ve yandaşları bizleri hiçbir zaman ideallerimizden ve milli duygularımızdan vazgeçtiremezler. Terör örgütü yandaşları amaçları doğudaki Kürt halkının mutluluğu ve refahı değildir. Aksine amaçları Kürt halkının içine nifak tohumunu saçmaktır. Doğuda vurulan askerde Kürt halkının evladı koruyucusu da, polisi de Kürt halkının evladıdır. O zaman bu milleti ve bu halkı kimse kandıramaz ve bölemez” diye konuştu. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.04.2026
00:23
Bingöl Devlet Hastanesi`ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne kazandırılan yeni nesil endoskopi ve kolonoskopi cihazı hizmete alındı. İkinci cihazla birlikte tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kapasitenin artırılması hedefleniyor.
07.04.2026
00:22
Sumud Filosu`nda İki Bingöllü İsim
Sumud Filosu'nda İki Bingöllü İsim
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak Özgürlük ve Sumud Filosu'nda Bingöllü sendikacılar Nevzat Öylek ve Yunus Kava da yer alacak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, filonun Gazze'nin özgürlüğü ve insani yardımlar için büyük önem taşıdığını söyledi.
07.04.2026
00:21
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Bingöl'de motosiklet kazasında yaralanan 24 yaşındaki Furkan Görgülü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
07.04.2026
00:20
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 8 Nisan Çarşamba akşamından 12 Nisan Pazar sabahına kadar zirai don beklendiğini duyurdu. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli don riskine karşı üreticileri tedbirli olmaya çağırdı.
07.04.2026
00:19
Bingöl`de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 2026 yılı kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kurumlar arası eşgüdüm vurgusu öne çıktı. Vali Cahit Çelik, tıkanan noktalarda hızlı karar ve sahada uyumlu çalışma çağrısı yaptı.
07.04.2026
00:18
Bingöl`den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Bingöl'den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Üsteğmen Murat Algül, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın