KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Çağrı-der yardım raporunu açıkladı

Bingöl’ün Solhan İlçesinde hayırlı faaliyetlerini sürdüren Solhan Çağrı-Der, Ramazan ayı faaliyet raporunu açıkladı.

Çağrı-der yardım raporunu açıkladı
28 TEMMUZ 2015 SALI 02:33
0
1489
0
AA aa

Türkiye genelinde faaliyet yürüten Umut Kervanı Platformu üyesi olan Solhan Çağrı-Der, Ramazan ayında hayırsever bağışçılar tarafından kendilerine verilen, ayni ve nakdi yardımları muhtaç ailelere ulaştırdı.

Solhan Çağrı-Der, tarafından yapılan açıklamada, “Öncelikle geçirdiğimiz mübarek ayda, gerek derneğimiz aracılığıyla, gerekse de bireysel ya da başka hayır kurumlarıyla yardımlarını muhtaç ailelere ulaştıran her bir hayırsever kardeşimizden Allah razı olsun. Bizler de hayırseverler tarafından verilen yardımlar vesilesi ile 1 aileye Çamaşır Makinesi, 19 aileye nakdi yardım ve 114 aileye ise gıda yardımında bulunduk. Toplam 134 aileye ulaştık. Bu hayır kervanında katkısı bulunan herkese teşekkür ediyoruz ve bu duyarlılığın artarak her aya yayılmasını temenni ediyoruz. Bizler mazlumlara ve muhtaçlara el attığımızda, onların sofralarına aş olduğumuzda, gerçek kardeşlik bilincine varmanın azda olsa hazzını yaşıyoruz. Bu konuda halkımızda duyarlılık bekliyor, kendi elleri ile kendisi için ahirette yatırım yapmalarını teşvik ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.(İLKHA) 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın