KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ağustos 2025 Cuma
°C

Çağrı-der'den kurban kampanyası

Çağrı-Der, bu yıl kurban çalışmalarına başladı. Dernek Başkan Yardımcısı İzzettin İslamoğlu, Kurban kesecek olan hayırseverlerin, kurbanlarını gönül hoşnutluğu ile derneklerine teslim edebileceklerini belirtti.

Çağrı-der`den kurban kampanyası
23 AĞUSTOS 2016 SALI 01:08
0
1696
0
AA aa

İlçemizde faaliyette bulunan Solhan Çağrı-Der, her yıl kurban bayramında olduğu gibi bu yıl da kurban çalışmalarına başladı. Derneğin kurban çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Solhan Çağrı-Der Başkan Yardımcısı İzzettin İslamoğlu, Kurban kesecek olan hayırseverlerin, kurbanlarını gönül hoşnutluğu ile derneklerine teslim edebileceklerini veyahut çalışmaları içinde yer alabileceklerini belirtti.

Amaçlarının bu çalışmalar ile toplumsal kaynaşma ve paylaşma kültürünü geliştirmek olduğunu belirten İslamoğlu, “Kardeşlik duygularının ziyadeleşip, perçinleşmesine vesile olmasını temenni olması dileğiyle çalışmalarımıza başladığımızı kamuoyuna ve duyarlı halkımıza duyuruyoruz. Amacımız bu çalışmalar ile toplumsal kaynaşma ve paylaşma kültürünü geliştirerek muhabbet ve kardeşliğe çokça muhtaç olduğumuz bu dönemde o duyguların topluma hakim olmasını istiyoruz. Kurban Bayramı ve diğer bayramlardaki asıl hedef ve gayenin Allah'u Teala'ya karşı takvalı olmanın ve Müslümanlar arasında paylaşmanın, sevginin ve kardeşliğin pekişmesidir. Ayeti kerimenin deyimiyle ‘ Rabbimize ulaşacak olan ne Kurbanın etidir, nede Kurbanın kanıdır. Rabbimize ulaşacak olan takvamızdır.' Bu hayırlı kervana sizler de katılınız ki kurbanlarımızı toplu olarak bir arada kesip el birliği ile daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilelim. Belki de yılda bir defa da olsa kırmızı eti aşlarına katacak muhtaçların sevinmesine vesile olabiliriz.” İfadelerini kullandı.

Kurban bedelini 650,00 Türk Lirası olarak belirlediklerini, kurban kesimi ile dağıtımı ise Bayramının 2. ve 3. günlerinde yapılacağını söyleyen İslamoğlu, “Kurban kesecek hayırseverler isterse kurban etlerini derneğimiz aracılığı ile istediği ailelere veya bizzat gönüllü üyelerimizle birlikte kurban etlerini dağıtabilirler. Kurban kesecek olan hayırseverlerin, Çağrı-Der'e şahsen veya 0533 616 1311- 0539 421 8530 nolu telefondan bize ulaşabilirler” şeklinde konuştu. (İLKHA)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.08.2025
04:03
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Kırsal kalkınmanın önemli unsurlarından biri olan arıcılık sektörüne bilimsel ve stratejik katkılar sunmayı hedefleyen kongrede, disiplinlerarası oturumlar, poster sunumları ve çalıştaylar yer alacak.
15.08.2025
04:02
Bingöl`de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl'de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü hayatını kaybetti.
15.08.2025
04:00
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
08 Ağustos'ta başlayan başvurular 20 Eylül 2025 tarihinde sona erecek. Değerlendirme sürecinin ardından sonuçlar, Bingöl Üniversitesi tarafından ilan edilecek.
14.08.2025
02:36
Bingöl`de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete`de yayımlandı
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM`den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın