KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Çağrı-der'den kurban kampanyası

Çağrı-Der, bu yıl kurban çalışmalarına başladı. Dernek Başkan Yardımcısı İzzettin İslamoğlu, Kurban kesecek olan hayırseverlerin, kurbanlarını gönül hoşnutluğu ile derneklerine teslim edebileceklerini belirtti.

Çağrı-der`den kurban kampanyası
23 AĞUSTOS 2016 SALI 01:08
0
1843
0
AA aa

İlçemizde faaliyette bulunan Solhan Çağrı-Der, her yıl kurban bayramında olduğu gibi bu yıl da kurban çalışmalarına başladı. Derneğin kurban çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Solhan Çağrı-Der Başkan Yardımcısı İzzettin İslamoğlu, Kurban kesecek olan hayırseverlerin, kurbanlarını gönül hoşnutluğu ile derneklerine teslim edebileceklerini veyahut çalışmaları içinde yer alabileceklerini belirtti.

Amaçlarının bu çalışmalar ile toplumsal kaynaşma ve paylaşma kültürünü geliştirmek olduğunu belirten İslamoğlu, “Kardeşlik duygularının ziyadeleşip, perçinleşmesine vesile olmasını temenni olması dileğiyle çalışmalarımıza başladığımızı kamuoyuna ve duyarlı halkımıza duyuruyoruz. Amacımız bu çalışmalar ile toplumsal kaynaşma ve paylaşma kültürünü geliştirerek muhabbet ve kardeşliğe çokça muhtaç olduğumuz bu dönemde o duyguların topluma hakim olmasını istiyoruz. Kurban Bayramı ve diğer bayramlardaki asıl hedef ve gayenin Allah'u Teala'ya karşı takvalı olmanın ve Müslümanlar arasında paylaşmanın, sevginin ve kardeşliğin pekişmesidir. Ayeti kerimenin deyimiyle ‘ Rabbimize ulaşacak olan ne Kurbanın etidir, nede Kurbanın kanıdır. Rabbimize ulaşacak olan takvamızdır.' Bu hayırlı kervana sizler de katılınız ki kurbanlarımızı toplu olarak bir arada kesip el birliği ile daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilelim. Belki de yılda bir defa da olsa kırmızı eti aşlarına katacak muhtaçların sevinmesine vesile olabiliriz.” İfadelerini kullandı.

Kurban bedelini 650,00 Türk Lirası olarak belirlediklerini, kurban kesimi ile dağıtımı ise Bayramının 2. ve 3. günlerinde yapılacağını söyleyen İslamoğlu, “Kurban kesecek hayırseverler isterse kurban etlerini derneğimiz aracılığı ile istediği ailelere veya bizzat gönüllü üyelerimizle birlikte kurban etlerini dağıtabilirler. Kurban kesecek olan hayırseverlerin, Çağrı-Der'e şahsen veya 0533 616 1311- 0539 421 8530 nolu telefondan bize ulaşabilirler” şeklinde konuştu. (İLKHA)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın