KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Çağrı merkezine yoğunluk

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın girişimleri sonucu hayata geçirilen çağrı
merkezine başvuruların başlamasıyla birlikte, gençler yoğun bir ilgi
gösterdi.

Çağrı merkezine yoğunluk
27 EYLÜL 2010 PAZARTESİ 03:03
0
2418
0
AA aa
Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan çağrı merkezine başvurular geçen hafta başladı, bununla birlikte gençlere bir umut kapısı açılmış oldu. Bingöl'de kurulacak çağrı merkezinin öncüsü Callpex firması. Callpex'in İŞ-KUR Bingöl İl Müdürlüğü'ne verdiği 100 kişilik personel alımı ilanının, kurum tarafından geçen hafta resmi olarak duyurusu yapılmıştı.
Üniversitesi bünyesinde kurulacak çağrı merkezine ilk etapta 100 kişi alınacak.  İŞ-KUR Bingöl İl Müdürlüğü biriminden yapılan personel alım ilanında, söz konusu özel firmaya 100 kişinin alınacağının duyurulması ile birlikte gençler İş-Kur İl Müdürlüğü'ne akın etti.

Başvurular 10 Ekim'de Sona Erecek
İstihdam açısından önemli bir atak olarak yorumlanan çağrı merkezine ilk etapta 350–400 toplamda ise bin kişiye iş imkânı sunacağı kaydedildi. İŞ-KUR Bingöl İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, büro memuru olarak görev yapacak 100 kişinin Callpex Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri A.Ş firması bünyesinde  “ Müşteri Hizmetleri Yetkilisi” olarak çalıştırılacağını ilan etti. Öğrenim seviyesinin en az ortaöğretim olduğu ilanda, yaş ortalamasının 20–30, sözleşme tipinin belirsiz süreli, erkek adaylar için askerliğini fiilen yapmış, muaf veya tecilli, çalışma şeklinin ise tam süreli olacağı ifade edildi. Sadece Bingöl merkez ve ilçelerinden yapılacak başvuruların kabul edileceği, çalıştırılacak kişilerin SSK+yemek hizmetlerinin de firmaya ait olduğu belirtildi. Başvuruların İŞ-KUR Bingöl İl Müdürlüğü'ne yapılacağı ve son başvurunun 10 Ekim 2010 tarihine kadar kabul edileceği kaydedildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın