KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Aralık 2025 Çarşamba
°C

Çağrı merkezine yoğunluk

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın girişimleri sonucu hayata geçirilen çağrı
merkezine başvuruların başlamasıyla birlikte, gençler yoğun bir ilgi
gösterdi.

Çağrı merkezine yoğunluk
27 EYLÜL 2010 PAZARTESİ 03:03
0
2338
0
AA aa
Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan çağrı merkezine başvurular geçen hafta başladı, bununla birlikte gençlere bir umut kapısı açılmış oldu. Bingöl'de kurulacak çağrı merkezinin öncüsü Callpex firması. Callpex'in İŞ-KUR Bingöl İl Müdürlüğü'ne verdiği 100 kişilik personel alımı ilanının, kurum tarafından geçen hafta resmi olarak duyurusu yapılmıştı.
Üniversitesi bünyesinde kurulacak çağrı merkezine ilk etapta 100 kişi alınacak.  İŞ-KUR Bingöl İl Müdürlüğü biriminden yapılan personel alım ilanında, söz konusu özel firmaya 100 kişinin alınacağının duyurulması ile birlikte gençler İş-Kur İl Müdürlüğü'ne akın etti.

Başvurular 10 Ekim'de Sona Erecek
İstihdam açısından önemli bir atak olarak yorumlanan çağrı merkezine ilk etapta 350–400 toplamda ise bin kişiye iş imkânı sunacağı kaydedildi. İŞ-KUR Bingöl İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, büro memuru olarak görev yapacak 100 kişinin Callpex Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri A.Ş firması bünyesinde  “ Müşteri Hizmetleri Yetkilisi” olarak çalıştırılacağını ilan etti. Öğrenim seviyesinin en az ortaöğretim olduğu ilanda, yaş ortalamasının 20–30, sözleşme tipinin belirsiz süreli, erkek adaylar için askerliğini fiilen yapmış, muaf veya tecilli, çalışma şeklinin ise tam süreli olacağı ifade edildi. Sadece Bingöl merkez ve ilçelerinden yapılacak başvuruların kabul edileceği, çalıştırılacak kişilerin SSK+yemek hizmetlerinin de firmaya ait olduğu belirtildi. Başvuruların İŞ-KUR Bingöl İl Müdürlüğü'ne yapılacağı ve son başvurunun 10 Ekim 2010 tarihine kadar kabul edileceği kaydedildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.12.2025
03:19
Bingöllü Doktor Ankara`da Umut Oldu
Bingöllü Doktor Ankara'da Umut Oldu
Aylar süren ağrılar ve geciken tanının ardından Ankara'da ameliyat olan Çiğdem Dursun Varol, Bingöllü hemşehrimiz Op. Dr. Mehmet Ali Çaparlar'ın başarılı operasyonuyla sağlığına kavuştu. Çaparlar'a teşekkür ederek tedavi sürecindeki ilgi ve güven için memnuniyetini dile getiren Varol, tavsiyelerini de paylaştı.
09.12.2025
03:17
Mutluca sakinleri mutsuzca seslendiler!
Mutluca sakinleri mutsuzca seslendiler!
Köylüler, defalarca ilettikleri taleplerin karşılıksız kalmasından şikâyet ederek '2025 yılında hâlâ yol beklemek zorunda kalıyoruz' diyerek tepkilerini dile getirdi.
09.12.2025
03:15
BİGED`den Ödüllü Dama Turnuvası
BİGED'den Ödüllü Dama Turnuvası
Başvurular 15 Aralık 2025 tarihine kadar kabul edilecek. Dernek, strateji ve zekâ gerektiren bu köklü oyuna ilgi duyan tüm vatandaşları turnuvaya katılmaya davet etti.
09.12.2025
03:14
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Çalışmalar kapsamında yakalanan 2 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.
09.12.2025
03:13
Zıktê Sürkap`tan Engelliler İçin Kahvaltı Programı
Zıktê Sürkap'tan Engelliler İçin Kahvaltı Programı
Engelli bireylerin toplumda daha görünür, daha bağımsız ve daha aktif bireyler olmasını arzu ettiklerini söyleyen Atalay; 'Hayatımızdaki zorlukların sevgi ve empatiyle aşılacağına inanıyoruz' dedi.
09.12.2025
03:08
Bingöl Umut Kervanı`ndan 203 Aileye kış desteği
Bingöl Umut Kervanı'ndan 203 Aileye kış desteği
Kasım ayı faaliyet raporunu açıklayan Bingöl Umut Kervanı, gıda, giyim ve nakit desteklerini kapsayan yardımlarla 203 aileye ulaştı. Kış şartlarının ağırlaşmasıyla çalışmalarını hem Bingöl'de hem de mazlum coğrafyalarda artıran dernek, toplamda 1,5 milyon TL'yi aşan yardımlarıyla dikkat çekerken, hayırseverleri kış desteklerine katkı sunmaya çağırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın