KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Çalınan hayvanlar 3 aydır bulunamıyor

Boncukgözü Köyü’nde yaklaşık 3 ay önce 15 büyükbaş hayvanı çalınan vatandaş: “hırsızın kim olduğu belli olmasına rağmen bunca zamandır yakalanamıyor. Mağdurum, sigorta primlerimi bile borç ederek ödüyorum devletin bana sahip çıkmasını bekliyorum” dedi.

Çalınan hayvanlar 3 aydır bulunamıyor
12 EYLÜL 2014 CUMA 06:27
0
3969
0
AA aa

Karlıova ilçesine bağlı Boncukgöze köyüne dadanan hayvan hırsızlar, Hayrettin Tunç ve Mahmut Kılıç'a ait 20 büyükbaş hayvanı çalarak kayıplara karıştı. Olayın ardından soruşturma başlatan Jandarma ekipleri, yaklaşık 3 aydır olayın faillerini bulamadı.

15 büyükbaş hayvanı çalınan Hayrettin Tunç, mağduriyetini dile getirerek, yetkililerden yardım istedi. Tunç: “Jandarma hırsızlık olayının ardından yürüttüğü soruşturma kapsamında, 47 DT XXX plakalı araca ve aracı kullanan M.E.'yi tespit etti. Bu bilgiyi bizimle paylaştı yakalanması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi ama 3 ay geçmesine rağmen bu adam halen yakalanamadı” dedi.

Başkaca geçim kaynağının olmadığını ifade eden Tunç: “Hayvanlarım çalındıktan sonraki süreçte çok zor günler yaşıyorum. Başkaca geçim kaynağım yok. Bir kızım Bingöl'de lise öğretimi görüyor. Onun masraflarını çıkaramıyorum 3 aydır sigorta primlerimi borç alarak ödüyorum. Devletin bana yardım etmesini ve bu hırsızın biran evvel yakalanmasını istiyorum” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın