KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Kasım 2025 Pazar
°C

Çalınan hayvanlar 3 aydır bulunamıyor

Boncukgözü Köyü’nde yaklaşık 3 ay önce 15 büyükbaş hayvanı çalınan vatandaş: “hırsızın kim olduğu belli olmasına rağmen bunca zamandır yakalanamıyor. Mağdurum, sigorta primlerimi bile borç ederek ödüyorum devletin bana sahip çıkmasını bekliyorum” dedi.

Çalınan hayvanlar 3 aydır bulunamıyor
12 EYLÜL 2014 CUMA 06:27
0
3696
0
AA aa

Karlıova ilçesine bağlı Boncukgöze köyüne dadanan hayvan hırsızlar, Hayrettin Tunç ve Mahmut Kılıç'a ait 20 büyükbaş hayvanı çalarak kayıplara karıştı. Olayın ardından soruşturma başlatan Jandarma ekipleri, yaklaşık 3 aydır olayın faillerini bulamadı.

15 büyükbaş hayvanı çalınan Hayrettin Tunç, mağduriyetini dile getirerek, yetkililerden yardım istedi. Tunç: “Jandarma hırsızlık olayının ardından yürüttüğü soruşturma kapsamında, 47 DT XXX plakalı araca ve aracı kullanan M.E.'yi tespit etti. Bu bilgiyi bizimle paylaştı yakalanması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi ama 3 ay geçmesine rağmen bu adam halen yakalanamadı” dedi.

Başkaca geçim kaynağının olmadığını ifade eden Tunç: “Hayvanlarım çalındıktan sonraki süreçte çok zor günler yaşıyorum. Başkaca geçim kaynağım yok. Bir kızım Bingöl'de lise öğretimi görüyor. Onun masraflarını çıkaramıyorum 3 aydır sigorta primlerimi borç alarak ödüyorum. Devletin bana yardım etmesini ve bu hırsızın biran evvel yakalanmasını istiyorum” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın