KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ocak 2026 Salı
°C

Çalınan hayvanlar 3 aydır bulunamıyor

Boncukgözü Köyü’nde yaklaşık 3 ay önce 15 büyükbaş hayvanı çalınan vatandaş: “hırsızın kim olduğu belli olmasına rağmen bunca zamandır yakalanamıyor. Mağdurum, sigorta primlerimi bile borç ederek ödüyorum devletin bana sahip çıkmasını bekliyorum” dedi.

Çalınan hayvanlar 3 aydır bulunamıyor
12 EYLÜL 2014 CUMA 06:27
0
3797
0
AA aa

Karlıova ilçesine bağlı Boncukgöze köyüne dadanan hayvan hırsızlar, Hayrettin Tunç ve Mahmut Kılıç'a ait 20 büyükbaş hayvanı çalarak kayıplara karıştı. Olayın ardından soruşturma başlatan Jandarma ekipleri, yaklaşık 3 aydır olayın faillerini bulamadı.

15 büyükbaş hayvanı çalınan Hayrettin Tunç, mağduriyetini dile getirerek, yetkililerden yardım istedi. Tunç: “Jandarma hırsızlık olayının ardından yürüttüğü soruşturma kapsamında, 47 DT XXX plakalı araca ve aracı kullanan M.E.'yi tespit etti. Bu bilgiyi bizimle paylaştı yakalanması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi ama 3 ay geçmesine rağmen bu adam halen yakalanamadı” dedi.

Başkaca geçim kaynağının olmadığını ifade eden Tunç: “Hayvanlarım çalındıktan sonraki süreçte çok zor günler yaşıyorum. Başkaca geçim kaynağım yok. Bir kızım Bingöl'de lise öğretimi görüyor. Onun masraflarını çıkaramıyorum 3 aydır sigorta primlerimi borç alarak ödüyorum. Devletin bana yardım etmesini ve bu hırsızın biran evvel yakalanmasını istiyorum” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.01.2026
17:44
Hatıran yeter! Vali Usta gözyaşlarıyla uğurlandı
Hatıran yeter! Vali Usta gözyaşlarıyla uğurlandı
Duygusal anların yaşanıp gözyaşlarının döküldüğü vedada helallik isteyen Vali Ahmet Hamdi Usta, görev süresi boyunca ayrım gözetmeden çalıştığını ve herkesin valisi olmaya gayret ettiğini belirtti. 'Kalbimde Bingöl'ü taşıyacağım' diyen Vali Usta, sevgi ve gözyaşlarıyla uğurladı.
19.01.2026
17:00
Bingöl Belediyesi`nden Çatılara Müdahale
Bingöl Belediyesi'nden Çatılara Müdahale
Çatıdan düşebilecek kar ve buzların olası kazalara yol açmasının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların ihtiyaç duyulan alanlarda devam edeceği vurgulanırken, vatandaşların çatı altlarında yürürken dikkatli olmaları, sürücülerin ise araçlarını çatı diplerine park etmemesi istendi.
19.01.2026
16:53
Bingöl TSO, kalite ve memnuniyet denetimini başarıyla geçti!
Bingöl TSO, kalite ve memnuniyet denetimini başarıyla geçti!
Bingöl TSO Genel Sekreteri Muhammed Oya, denetimlerin sadece bir kontrol mekanizması olmadığını, aynı zamanda kurumsal gelişim için önemli bir rehber niteliği taşıdığını vurguladı.
19.01.2026
15:19
Bingöl`de kurt, lastikçi dükkanına girdi
Bingöl'de kurt, lastikçi dükkanına girdi
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Bingöl'de aç kalan kurt, kent merkezine indi. Beşyol mevkiindeki bir lastikçiye giren kurt, Belediye ekiplerince yakalanarak doğal yaşam alanına götürüldü.
19.01.2026
11:14
Bingöl kara teslim oldu, tüm köylere ulaşım kesildi
Bingöl kara teslim oldu, tüm köylere ulaşım kesildi
Bingöl'de dün başlayan ve etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle 280 köy yolunun tamamına ulaşım kesildi.
19.01.2026
11:03
Bingöl`de kar fena bastırdı!
Bingöl'de kar fena bastırdı!
Meteoroloji'nin yoğun kar uyarısı yaptığı Bingöl'de dün itibariyle etkili olan kar, aralıksız devam ediyor. Cadde ve sokaklar karla kaplanırken, çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı, havayolu uçuşları da iptal edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın