KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Çalınan Köpeklerini Bulana 5 Bin Lira Ödül Verecek

Bingöl merkez Mirzan Mahallesi'nde bulunan hayvan barınağındaki Kangal ırkı çoban köpekleri çalınan Nurettin Boztimur, köpeklerini bulup getirene 5 bin TL ödül vereceğini söyledi.

Çalınan Köpeklerini Bulana 5 Bin Lira Ödül Verecek
19 ŞUBAT 2022 CUMARTESİ 15:07
16
5990
4
AA aa

Mirzan Mahallesinde bulunan hayvan barınağındaki iki tane Kangal Irkı çoban köpeği, 3 Şubatta kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Nurettin Boztimur'a ait hayvan barınağından çalınan köpeklerden hala bir iz bulunamadı. Yetkili mercilere durumu aktardığını belirten Boztimur, "Ben Mirzan Mahallesinde keçi besiciliği yapan biriyim. Kangal Irkı çoban köpeklerim hayvan besiciliği için çok önemli köpeklerdir. 3 Şubatta hayvan barınağıma gittiğimde barınağın kilitlerinin kırıldığını farkettim. İçeri girdiğimde cins köpeklerimin olmadığını anladım. Yıllarca emek vererek büyüttüm ve yetiştirdim. Köpeklerimi bulup getirene 5 bin TL ödül vereceğim. Yaptığım iş için özel değeri olan köpeklerimi çalan her kimse Allah rızası için ya getirsin bıraksın ya da birine teslim etsin. Yine 5 bin TL ödül veririm" dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89546)
22 Şubat 2022 Salı 06:12
bingöl yeni mahelle çamlık bölgesinde gafur adında bir şahıs var genelde köpeklerle o ilgilenir muhtemelen o el koymuştur onun köpek çiftliğidedirler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89521)
20 Şubat 2022 Pazar 17:18
İnsan köpek olmuş. Başlığı bu olmalıydı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89510)
19 Şubat 2022 Cumartesi 17:51
Hırsızlık yapmasına gerek yoktu. Minibüse binip 15 dakikalığına Genç ilçemize gelseydi. Pitbull. Doberman ne cins istersen var dı. Hayvan çeşidimiz az ama memnuniyetsiz bırakmayız. Yük hayvanımızda var düşünürseniz burdayız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89509)
19 Şubat 2022 Cumartesi 16:14
Madem köpekler çalındı peki niye milleti hırsızlığa teşvik edip 5 bin tl ödül veriyorsun? Yapılacak en mantıklı şey köpekleri çalanları bulup boyunlarına tasmayı geçirip sürüye bekçilik yaptıracaksın. 5 bintl'yi de 1 aylık maaş olarak vereceksin. Gör bak bir daha köpek çalıyorlar mı?
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın