KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Aralık 2025 Cuma
°C

Çalınan Köpeklerini Bulana 5 Bin Lira Ödül Verecek

Bingöl merkez Mirzan Mahallesi'nde bulunan hayvan barınağındaki Kangal ırkı çoban köpekleri çalınan Nurettin Boztimur, köpeklerini bulup getirene 5 bin TL ödül vereceğini söyledi.

Çalınan Köpeklerini Bulana 5 Bin Lira Ödül Verecek
19 ŞUBAT 2022 CUMARTESİ 15:07
17
6727
4
AA aa

Mirzan Mahallesinde bulunan hayvan barınağındaki iki tane Kangal Irkı çoban köpeği, 3 Şubatta kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Nurettin Boztimur'a ait hayvan barınağından çalınan köpeklerden hala bir iz bulunamadı. Yetkili mercilere durumu aktardığını belirten Boztimur, "Ben Mirzan Mahallesinde keçi besiciliği yapan biriyim. Kangal Irkı çoban köpeklerim hayvan besiciliği için çok önemli köpeklerdir. 3 Şubatta hayvan barınağıma gittiğimde barınağın kilitlerinin kırıldığını farkettim. İçeri girdiğimde cins köpeklerimin olmadığını anladım. Yıllarca emek vererek büyüttüm ve yetiştirdim. Köpeklerimi bulup getirene 5 bin TL ödül vereceğim. Yaptığım iş için özel değeri olan köpeklerimi çalan her kimse Allah rızası için ya getirsin bıraksın ya da birine teslim etsin. Yine 5 bin TL ödül veririm" dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89546)
22 Şubat 2022 Salı 06:12
bingöl yeni mahelle çamlık bölgesinde gafur adında bir şahıs var genelde köpeklerle o ilgilenir muhtemelen o el koymuştur onun köpek çiftliğidedirler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89521)
20 Şubat 2022 Pazar 17:18
İnsan köpek olmuş. Başlığı bu olmalıydı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89510)
19 Şubat 2022 Cumartesi 17:51
Hırsızlık yapmasına gerek yoktu. Minibüse binip 15 dakikalığına Genç ilçemize gelseydi. Pitbull. Doberman ne cins istersen var dı. Hayvan çeşidimiz az ama memnuniyetsiz bırakmayız. Yük hayvanımızda var düşünürseniz burdayız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89509)
19 Şubat 2022 Cumartesi 16:14
Madem köpekler çalındı peki niye milleti hırsızlığa teşvik edip 5 bin tl ödül veriyorsun? Yapılacak en mantıklı şey köpekleri çalanları bulup boyunlarına tasmayı geçirip sürüye bekçilik yaptıracaksın. 5 bintl'yi de 1 aylık maaş olarak vereceksin. Gör bak bir daha köpek çalıyorlar mı?
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi`nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın