KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Çalışmalar devam ediyor

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan orta refüj ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.


Çalışmalar devam ediyor
28 KASIM 2008 CUMA 11:00
0
1200
0
AA aa
Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve yaklaşık 1 ay önce yapımına başlanan Kaleönü Mahallesi'ndeki orta refuj ve Düzaağaç mevkiindeki kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  
Yılda onlarca kişinin trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği Bingöl-Muş Karayolu Kaleönü Mahallesinde yaklaşık 2 bin 500 metrelik orta refuj çalışması yapılırken, Düzağaç bölgesinde ise sağlı sollu olmak üzere bin 600 metreye yakın kaldırım çalışması devam ediyor.  112 Acil mevkii önünden başlanarak üst geçit noktasına kadarki kaldırım çalışmalarında yaklaşık 50 personel çalıştırılıyor.  1 ay önce başlanan çalışmalarla ilgili bilgi veren müteahhid firma yetkilisi, bir kentin şehre girerken algılanmasının oldukça önemli olduğunu söyleyerek bu çalışmayı başlatan Karayolları Bölge Müdürlüğüne bir Bingöllü olarak öncelikle teşekkür ettiğini vurguladı. İsmini vermek istemeyen yetkili : "Kent girişleri şehirlerin saygınlık alanları olmaktadır. Kente ilk gelen kişinin şehirle ilgili ilk izlenimlerini burada edindiğini bilinmektedir. Onun için bu işi yaparken en kaliteli malzemeyi kullanmamızla birlikte Bingöl'e yakışır bir çalışma içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.
Devam eden çalışmalar ile birlikte işin 12. ayın sonunda teslim edilmesinin hedeflendiği belirtildi.
Kazalar azalacak
Şimdiye kadar yaklaşık 25 kişinin hayatını kaybettiği Bingöl-Muş karayolu Kaleönü Mahallesi'ndeki  orta rejuj çalışmaları büyük memnuniyetle karşılanıyor. Sanayi sitesi girişinden Hz. Ebubekir Camii mevkiine kadarki bölümde yapılan çalışmalar ile birlikte bu noktada meydana gelen trafik kazalarında büyük bir azalma olacağı bekleniyor.

haber12
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın