KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Nisan 2026 Perşembe
°C

Çalıştay raporu cumhurbaşkanına sunuldu

Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği (TAVZ-DER) Başkanı Murat Soysal, Bingöl’ün sorunları ve çözüm önerilerinin yer aldığı çalıştay raporunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu.

Çalıştay raporu cumhurbaşkanına sunuldu
23 EKİM 2015 CUMA 10:47
0
3365
0
AA aa

Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği tarafından Bingöl genelini kapsayan ‘2'inci Bingöl Kalkınma Çalıştayı' raporu, Bölgesel Kalkınma Kongresi'nin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da sunuldu.

Konuyla ilişkin açıklamada bulunan Soysal, “Görüşmemiz esnasında 2014 yılında 7 aylık bir sürede ve 1500'e yakın kişinin katılımı ile yapılan çalıştay kapsamında hazırlanan 2.Bingöl ‘Kalkınma' Çalıştayı
raporunu kendilerine taktim ettik. Başta Bölgemiz olmak üzere ülkemiz Nezdinde Ümmetin derdini kendini kendisine dert eden Ümmetin Lideri Sayın Cumhur Başkanımıza misafir perverliklerinden dolayı ilim ve derneğim adına yürekten teşekkür ederim. Çalıştay raporu 2015-2020 yıllarını kapsayan Stratejik Planlama mahiyetindedir” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.04.2026
04:00
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile BTK'nın ortak çalışması sonucu yürürlüğe giren yeni düzenleme ile SMS ve yapay zekâ destekli dolandırıcılıklara karşı kapsamlı tedbirler devreye alındı. Yeni düzenleme ile URL içeren yurt dışı mesajlar engellenirken, izinsiz arama ve pazarlama faaliyetlerine de sınırlama getirildi.
02.04.2026
03:46
Bingöl`de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin çalışması sonucu, çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
02.04.2026
03:45
Bingöl`de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de polis ekiplerinin kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde 818 kişi sorgulanırken, 1 şahsın üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Dilencilik yapan 2 kişi hakkında da işlem yapıldı.
02.04.2026
01:23
Bingöl`de
Bingöl'de 'Akıllı Şehir' Çalıştayı Düzenlenecek
Bingöl'ün geleceğini dijitalleşme ve sürdürülebilirlik ekseninde şekillendirmek amacıyla 'Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı' gerçekleştirilecek. Çalıştaya ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman isimlerin yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı temsilcileri de katılım sağlayacak.
02.04.2026
00:51
Bingöl Üniversitesi`nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen çalıştayda, toprak analizlerinin tarımsal verimliliğe etkisi ve doğru gübreleme yöntemleri üreticilere anlatıldı.
02.04.2026
00:33
ATAKDER Bingöl`de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
ATAKDER Bingöl'de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği (ATAKDER) yöneticileri, Yedisu Fayı'nın oluşturduğu risklere dikkat çekmek amacıyla Bingöl'de temaslarda bulundu. Kentte eğitim ve acil eylem planlarının hayata geçirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın