KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Camii bahçesine kilitli parke taşı

Bingöl Belediyesi tarafından şehir merkezinde bulunan cami bahçelerinin güzelleşmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında Karşıyaka Mahallesi'ndeki Hz. Osman Camisi'nin bahçesi kilitli parke taşları ile döşeniyor.

Camii bahçesine kilitli parke taşı
28 EKİM 2010 PERŞEMBE 08:34
0
3846
0
AA aa

Bingöl Belediyesi şehir merkezinde bulunan cami bahçelerini kilitli parke taşları ile döşeme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda daha önceden yapılan Kültür Mahallesi'ndeki Kültür Cami, Aydınsu Mahallesi'ndeki İnalı Cami ve Saray Mahallesi'ndeki Saray Camisi'nin bahçelerini kilitli parke taşları ile döşeyen Bingöl Belediyesi'nin bir sonraki durağı Karşıyaka Mahallesi'ndeki Hz Osman Camisi oldu. Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtirken, şehir merkezindeki tüm cami bahçelerinin de kilitli parke taşları ile döşeneceğini de ifade etti.

Cami bahçeleri güzelleşiyor
Müslümanların daha rahat ve güzel bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için cami bahçelerini kilitli parke taşları ile döşediklerini söyleyen Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, cami bahçelerinin güzelleşmesi için çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bingöl Belediyesi tarafından şehir merkezinde bulunan cami bahçelerinin güzelleşmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor. Bütün cami bahçeleri kilitli parke taşları ile döşenerek, çevre düzenlemeleri yapılıyor. Ekipler tarafından başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Serdar Atalay, zaman içerisinde imkanlar nispetinde güzel hizmetler yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Şehir merkezinde bahçesinde kilit taşı olmayan bütün cami bahçelerinde çalışma başlattık. Yapılan çalışmalarla camilerimizin etrafı daha derli toplu oluyor. İmamlarımız ve bütün cami dernekleri ile görüşüyoruz. Cami dernekleri de bahçe düzenlemelerini yapıyor. Hep birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Cami bahçelerini insanların çok rahat bir şekilde gelip vakitlerini geçirebileceği ve oturup vakit geçirebilecekleri nezih alanlar yapacağız” diye konuştu.

Atalay, “Camiye gelen vatandaşlarımız rahatlıkla ibadetlerini yapsın istiyoruz. Zaman içerisinde imkanlar nispetinde güzel hizmetler yapacağız. Bugüne kadar yapılanların üzerine biz de yapılmayanları yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Karşıyaka Mahallesi sakinleri ve Hz Osman Cami cemaati, Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür etti.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince durdurulan iki araçta yapılan aramada, bagaja gizlenen ve 10 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
08.04.2026
00:13
Genç`te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Bingöl'ün Genç ilçesi, baharla birlikte sporun birleştirici gücüne sahne olmaya hazırlanıyor. İlçede kurumlar arası dayanışmayı artırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın