KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Can dostlar için mamamatik çalışması

Bingöl Belediyesi sokakta yaşayan can dostlar için mamamatik uygulaması başlattı. 12 farklı noktaya yerleştirilen mamamatikler sayesinde vatandaşlar da kedi ve köpekleri kolaylıkla besleyebilecek.

Can dostlar için mamamatik çalışması
15 ŞUBAT 2021 PAZARTESİ 16:28
5
1207
1
AA aa

Bingöl Belediyesi, sokakta yaşayan dilsiz dostlar için yürüttüğü hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Hayvanların aç kalmasını önlemek ve çevreye zarar vermemesini sağlamak amacıyla park ve yeşil alanlar başta olmak üzere 12 noktaya mamamatik istasyonları yerleştirildi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan mamamatikler sayesinde sokakta yaşayan hayvanların beslenme ihtiyacının giderileceği belirtildi.

Açıklamada, “Bingöl Belediyesi olarak sokakta yaşayan dilsiz dostlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Belediyemiz bünyesinde bulunan Hayvan Bakımevimizde yüzlerce sokak hayvanının tedavi ve barınma ihtiyacını karşılarken, doğal ortamlarında yaşamlarını sürdüren can dostlarımızı da yalnız bırakmıyoruz. Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde dilsiz dostlarımız için ilimizin farklı noktalarına düzenli olarak mama bırakıyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz Mamamatik uygulaması ile sokak hayvanlarımızın beslenme ihtiyacını karşılıyoruz. Vatandaşlarımız da bu mamamatikler sayesinde sokak hayvanlarına mama ve su desteğinde bulunabileceklerdir. Vatandaşlarımızla elbirliğiyle Allah'ın dilsiz emanetlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_81278)
15 Şubat 2021 Pazartesi 17:46
Harika bir proje.
12.07.2025
00:58
12Bingölspor`dan sponsorluk çağrısı!
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven`den ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın