sütaşta üç kuruş maaş için tüm çevreyolu imarını iptal ettirdin erdoğan binlerce hak sahibinin ahını aldın bingölün gelişmesine istihdamına engel oldun. unutma bu millet seni affetmiyecek o gün seni öne sürenleride bizler iyi tanıyoruz bingölün tarımı yolun üstündeki alanamı kaldı milletin özel tapulu mülkünün derdi sizemi kaldı sen sütaşta işe girdin diğerleride bi şekilde nemalandı bu işten yazık insan memleketine bunu yapmazzz
ziraat mühendisi arkadaşımız sütaştan haycancılık ile ilgi belge alıp sütaşta iş başvurusunda bulunda ama maalesef bingöllü çetin atala denilen yetkili kişi tarafından ziraat mühendisi almıyoruz İHTİYACIMIZ YOK denildi.eğer ziraat mühendisi alınmayacaksa İŞ VE İSTİHDAM sağlanmayacaksa SÜTAŞA VERİLEN 10 DÖNÜM BEDAVA ARAZİ VE 750 TRİLYON HİBE NE DİYE VERİLDİ.ÖĞRENMEK İSTİYORUM...illaki dayın mı olacak.lütfen erdoğan bey tarafından cevap verilsin..
@Misafir Kullanıcı Hangi 10 dönümden bahsediyorsun kardeşim 400,500 dönüm yer tahsis edilmiş.madragdan (çeltiksuyu)çılkuniye (yeniköy)kadar komple tahsis edilmiş tam denildiği gibi işler direk veya 10 bin dolayında istihtam sağlar.
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, basın mensuplarıyla buluşmasında üniversitenin son iki yıllık çalışmalarını ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Çelik; 30 milyon TL destekle kurulan Milli Teknoloji Atölyesi'nden Dijital Diş Hekimliği Hastanesi'ne, Teknopark'tan öğrencilere yönelik yeni merkezlere kadar hayata geçirilen çalışmaları aktarırken, 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonunun önümüzdeki dönemde de sürdürüleceğini söyledi.
02.10.2026
15:33
12Bingölspor'da Adana 01 mesaisi: Hedef 3 puan
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12Bingölspor, KCT 1461 Trabzon FK karşısında aldığı mağlubiyeti Adana 01 deplasmanında telafi etmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip, zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını yoğun tempoda tamamladı.
02.10.2026
15:15
Genç Umut Kervanı'ndan 113 aileye destek
İhtiyaç sahibi ailelerin yalnız olmadığını hissettirmeyi ve temel ihtiyaçlarına katkı sunmayı amaçladıklarını ifade eden Kalabalık, çalışmalara katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.
02.10.2026
14:45
Bingöl İHH'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği
Bingöl İHH, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye desteğinde bulundu. Öğrencilere okul çantası, beslenme çantası ve çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim setleri ulaştırıldı.
02.10.2026
14:32
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 76,12 gram skunk ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.
02.10.2026
13:29
BİNTSO seçimi için geri sayım! Bingöl'de gözler yarın sandıkta
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2026 yılı olağan organ seçimleri yarın gerçekleştirilecek. 10 meslek grubunda yapılacak seçimlerde 27 asıl meclis üyesi belirlenecek. BİNTSO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ise 7 Ekim Çarşamba günü yapılacak seçimle belli olacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın