KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Canlı yayında olay

Meral Konrad önceki akşam katıldığı canlı yayın konuğu olduğu çekimler sırasında baygınlık geçirdi.

Canlı yayında olay
31 AĞUSTOS 2007 CUMA 08:57
0
1037
0
AA aa
Caner Toygar'ın geçtiğimiz hafta Fox TV'nin "Bizden Kaçmaz" programında yayınlanan dayak görüntülerini çeken kameraman Hakan Türkmen'le, Caner'in program ortağı Meral Konrad önceki akşam programın canlı yayın konuğu oldu. Programa maske takarak çıkan Türkmen çıkışta gözaltına alınırken, Konrad baygınlık geçirdi.Geçtiğimiz hafta Fox'taki programlarında Caner'in dövülme görüntülerini ekrana getiren "Bizden Kaçmaz" ekibi, önceki akşamki canlı yayında Caner'i döven Ergin Tut'la ve olayları görüntüleyen kameran Hakan Türkmen'in açıklamaları ekrana getirdi. Kameraman Türkmen, maske takarak katıldığı canlı yayında, Caner'in olay esnasında alkollü olduğunu ve küfürler savurduğunu söylerken, Caner'e dayak atan Ergin Tut da Meral Konrad'ın ilişkisi olduğunu iddia etti. Gözyaşlarına hakim olamayan ve kendisine iftira atıldığını söyleyen Meral Konrad, "Çok kötü bir iddia, insanların namuslarıyla oynanıyor, ben kimse ile aşk yaşamadım" dedi. Program esnasında sürekli ağlayan Konrad, reklam arasında fenalaşarak bayıldı. Program ekibi tarafından ilk müdahale yapılan Konrad, daha sonra doktor kontrolüne alındı. Sinir krizleri geçiren Konrad'a doktorlar sakinleştirici ilaç verdi.
Vicdanım rahat
Program sonrası Caner'in dövülme olaylarını görüntüye alan kameraman Hakan Türkmen, canlı yayının yapıldığı stüdyoya gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Türkmen, "Bana, idari müdürüm görüntüleri çekmemi istedi, ben de görüntüleri çektim. Bir kameraman için en büyük acı, ilginç dövülme sahnelerini görüntülemektir. Benim vicdanın rahat, ben herhangi bir şey yapmadım. Sadece, bana denilen şeyleri yaptım. Bu yüzden her hangi bir vicdan azabı çekmiyorum" dedi.

Hürriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.06.2025
21:59
Binler Çaytepe`de buluştu!
Binler Çaytepe'de buluştu!
Zıkte Aşireti'nin merhum lideri Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu, Çaytepe Köyü'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla anıldı. 2 bini aşkın kişinin katıldığı anlamlı buluşmada Aşiretin yeni lideri olarak ilan edilen İbrahim Ataoğlu, Zikte Aşireti'nin yüzyıllardır süregelen bir gönül bağı olduğunu vurguladı: 'Toprağa, mala, menfaate değil; sevgiye, sadakate, saygıya ve gönül birliğine dayanan bir yapımız var. En büyük gücümüz birbirimize olan bağlılığımızdır. Bu bayramla birlikte geleceğe daha umutla bakmak, bu birlikteliği kalıcı bir bayrama dönüştürmek istiyoruz.'
07.06.2025
21:58
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 156 gram kokain ile yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.06.2025
21:57
Kazayı telefon uygulaması 112`ye bildirdi
Kazayı telefon uygulaması 112'ye bildirdi
Bingöl-Diyarbakır karayolunda yoldan çıkan bir araç, takla attı. Araçta bulunan bir cep telefonunun kaza algılama programından 112'ye ihbar düşmesi sonucu bölgeye giden ekipler, ilk müdahalelerin ardından yaralıları hastanelere sevk etti.
07.06.2025
21:55
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2`si ağır 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2'si ağır 4 yaralı
Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
06.06.2025
00:45
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl'de gazetecilerin öncülüğünde 'Bingöl Basın Konseyi' kuruldu. Basının birleştirici gücünü ortaya koymayı hedefleyen konsey, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle iş birliği içinde çalışarak kentin sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkı sunmayı planlıyor.
06.06.2025
00:43
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Bingöl siyasetinde iz bırakanlar arasında yer alan Zıkte Aşireti Merhum Lideri Bingöl Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu için 7 Haziran 2025 Cumartesi günü Çaytepe Köyü'nde Mevlid-i Şerif okutulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın