KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Çapak yeniden seçildi

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği Genel Kurul'da Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Çapak, güven tazeledi.

Çapak yeniden seçildi
11 OCAK 2010 PAZARTESİ 08:27
0
2712
0
AA aa
Cumartesi günü Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seçimlere Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Çapak, tek liste halinde girdi.
Gerçekleştirilen Genel Kurul'da faaliyet raporu okunarak, şu konulara dikkat çekildi:
“T.C Başbakanlık Özeleştirme idaresi başkanlığı tarafından yürütülen Özeleştirme Sosyal destek Projesi–2 programı kapsamında garsonluk projesi hazırlanmıştır. Esnaf ve Sanatkârlar Odamız ile İş-Kur ÖSDP–2 projesi kapsamında ortaklaşa garsonluk projesi yapmış bu proje ile 16 kişilik garsonluk eğitimi öğrencilerimize verilmiştir. Eğitim almış olan bu 16 öğrencimize ayrıca kurs süresince asgari ücret tutarında harçlık verilmiştir. Bu kursumuz yüzde 50 iş garantili bir kurs olup eğitimler sonucunda öğrencilerimiz bu alanda farklı işyerlerine de yerleştirilmiştir. AB projeleri kapsamında da çeşitli alanlarda da 5 yeni projelerimiz hazırlatılmış. Hazırlanmış olunan bu projelerden İstihdama yönelik becerilerin artırılması projesi ve trikotaj sektörünün nitelikli iş gücü temini projeleri ilk aşamayı geçmiş bulunmaktalar. Diğer projelerimizin sonuçları henüz belli olmamıştır. Bingöllümüzün,  esnafımızın bu projelerden en iyi şekilde faydalanması sağlanmıştır. Yönetim Kurulumuz 2006–2007–2008–2009 ve 2010'a kadarki dönemde üyelerimizin Bağ-Kur, Vergi Dairesi ile olan sorunlarını gidermeye çalışmıştır. Ayrıca kamu yararına çalışan iş yerleri için Belediye ile diyaloga girerek hafta sonu ruhsatlarından ücret alınmamıştır.”
Yapılan Genel Kurul sonunda açıklama yapan Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Çapak, “Odamızın Genel Kurulunun gerçekleştirilmesi sebebi ile katkılarını bizden esirgemeyen bütün Oda Esnafı ve üyelerine, ayrıca Genel Kurulumuzun rahat bir şekilde gerçekleştirilmesinde katkısı bulunan görevlilerimize teşekkür ederiz” dedi.
 
 Bingolonline Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın