KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Temmuz 2024 Cumartesi
°C

Çapakçur'un parlayan gerdanlığı oldu

10 bin metrekarelik alana sahip bölge, dekoratif şelale, yürüyüş yolları, oturma alanları, peyzaj çalışmaları ve aydınlatma sistemleriyle vatandaşların yeni uğrak noktası haline geldi.

Çapakçur`un parlayan gerdanlığı oldu
18 EYLÜL 2023 PAZARTESİ 04:10
13
3030
12
AA aa

Kentsel dönüşüm, asfalt plenti, kent meydanı, belediye hizmet binası, eski DSİ parkının dönüşümü, yol genişletme çalışmaları, engelsiz yaşam merkezi, gençlik merkezi gibi pek çok önemli yatırımı hayata geçiren Bingöl Belediyesi, sosyal yaşam alanlarına bir yenisini daha ekledi.

Tepe başı projesini bitirme aşamasına getirerek halkın hizmetine sunduklarını açıklayan Başkan Arıkan, bu alanla ahenk sağlayacak olan Çapakçur Viyadüğünün de ışıklandıracaklarının müjdesini verdi.

VATANDAŞLARIN YENİ UĞRAK NOKTASI HALİNE GELDİ

Metruk ve kullanılmaz halde olan 10 bin metrekarelik alana sahip Kültür Kavşağı tepe başı, dekoratif şelale, yürüyüş yolları, oturma alanları, peyzaj çalışmaları ve aydınlatma sistemleriyle vatandaşların yeni uğrak noktası haline geldi.

VADİ VE KÖPRÜ İLE BÜTÜNLEŞECEK

Tamamlanma aşamasına gelen bölgede incelemelerde bulunan Başkan Arıkan, bölgeyi vadide yürütülen Millet Bahçesi ve Çapakçur Viyadüğü ile bütünleşecek şekilde düzenlediklerini söyledi.

Başkan Arıkan, “Atıl ve kullanılmaz halde olan yamacımızı hayata geçirdiğimiz projemizle çok güzel hale dönüştürdük. Bu alana yepyeni bir sosyal yaşam alanı inşa ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hemşehrilerimizin özellikle akşam saatlerinde burada vakit geçirdiklerini görmek bizleri hem mutlu ediyor hem de yapacağımız çalışmalarımızda motive ediyor. Buradaki çalışmalarımızı büyük oranda tamamlandı. Bazı eksiklilerimiz var onların da tamamlanmasıyla insanlarımız artık aileleriyle birlikte, arkadaşlarıyla birlikte bu alanda çok daha fazla vakit geçirebilecekler. İnsanlarımız burada yürüyüş yapabilir, spor yapabilir oturup sohbet edebilirler. Bu alan Bingöl'ün en uğrak ve kullanışlı yerlerinden birisi olacak İnşallah. Çapakçur Viyadüğümüzü de müthiş bir çalışmayla ışıklandırıyoruz. Yakın zamanda çalışmalara start vereceğiz. Bu çalışmamızla birlikte bu bölgeye gelen vatandaşlarız muazzam bir manzarayla karşılaşacaklar ve bu bölgede oturup gönüllerince vakit geçirecekler” dedi.

DUYARLILIK ÇAĞRISI

Yeşil alanların korunması noktasında duyarlılık çağrısı yapan Başkan Arıkan, ortak yaşam alanlarına sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Arıkan, “Vatandaşlarımızdan özel istirhamımız var. Lütfen hep beraber Bingöl'deki bütün yeşil alanları ve bu yeni yapılan alanları koruma noktasında hassasiyet gösterelim. Çapakçur Viyadüğü sosyal yaşam alanı projemizin, ilimiz için vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Alanın dönüşümünden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Arıkan'a teşekkür ettik.

Bu bölgenin daha evvel karanlık ve kullanılamaz halde olduğunu anımsatan vatandaşlar, “Harika bir çalışmayla bu bölgede tamamen bizlerin vakit geçirebilecekleri hale dönüştürüldü. Eskiden burada oturmak bir yana dursun yürüyemiyorduk bile. Şimdi eşimizle dostumuzla ailemiz gelip vakit geçiriyoruz. Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” yorumunda bulundular. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104000)
19 Eylül 2023 Salı 04:48
başkan bey dört yıl nerdeydinizde beşinci yıl bingöle hizmet aklınıza geldi yaptığınız hizmetide hep kamu kurumlarının arsalarından kestiniz kamu kurumların karşısında köşe binayı neden içeri çektirmediniz kimin menfaatine dokunulurdu birde belediyeye yirmi milyon dan fazla mobilya aldınız neden bingöl sanatkarlarından hazır mobilyacılandanda fiat almadız daha düşük fiata daha kaliteli malzeme bingölden temin edilebilinirdi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103993)
18 Eylül 2023 Pazartesi 21:10
Bu konu amma da abartıldı. Yaşadığım şehirle Bingöl kıyaslanamaz. Kıyaslamaya kalkarsak Bingöl ilçe konumunda olur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104010)
19 Eylül 2023 Salı 13:55
@Misafir Kullanıcı yaşadığın şehirde sana mutluluklar beybisi lütfen gelme Bingöl'e
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103990)
18 Eylül 2023 Pazartesi 20:12
Gerideyiz geride. 2009da Bingöl den ayrıldım aradan geçen yıllarda bu kadar mı gelişme kaydetmiş? Çok işimiz var çoook
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103986)
18 Eylül 2023 Pazartesi 18:05
Konudan bağımsız, kaldığım bütün illerde Akbis Akıllı Otobüs kartlarına on-line kredi kartı veya mobil banka uygulamalarından yükleme yapılabiliyor, ama Bingöl de hâlâ bakkala gidip doldurmak zorunda kalıyoruz, lütfen bu konuyla ilgilenir misiniz .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103985)
18 Eylül 2023 Pazartesi 17:40
Bingöl şehri Erdal Arıkan beyle her yıl daha da güzelleşiyor tebrikler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103981)
18 Eylül 2023 Pazartesi 16:24
Keşke bu parlama eğitimde sağlıkta ve diğer işlerde olsaydı. Memleketi şükrü saraçogluna çevirseniz ne yazar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104009)
19 Eylül 2023 Salı 13:54
@Misafir Kullanıcı bu yazdıkların seçim zamanı işe yaramıyor, şov yapıp oy toplamak için hepsi, yoksa mesele memleket değil cepteki para meseleleri
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103978)
18 Eylül 2023 Pazartesi 14:00
Brova Başkan. Teşekkür ederim. Çarşıda eski Özel idare binası yerinde yapılan park çok yavaş gidiyor. Buraya bir göz atsan iyi olur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103977)
18 Eylül 2023 Pazartesi 13:40
Fotoğraf çektiğin yerin tam solunda bariyerlere saksı çiçek ektin dedik ağaç ekmeye başladın .kazalara davetiye çıkarıyorsun. Belediye binasının önüne kapalı otoparkın üstüne çınar ağacı dikme kimin fikriydi. Çökmelere sebebiyet verebilir. Tı. Yok arkadaş bu senin işin değil sen yapamıyorsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104027)
20 Eylül 2023 Çarşamba 15:39
@Misafir Kullanıcı kardeşim seni çok acil park ve bahçeler müdürlüğüne bekliyorum ama var ya en acilinden ALLAH aşkına ne olursun gel sağlıcakla kal:))))))
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103969)
18 Eylül 2023 Pazartesi 10:03
Memleketin her yerine renk getirdin. Allah senden razı olsun. Yolun açık olsun inşallah....
27.07.2024
01:13
Bingöl Valisi Usta bıçaklı saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti
Bingöl Valisi Usta bıçaklı saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti
Bingöl'de 2 gün önce bıçaklı saldırıda yaralanan ve hastanede tedavileri devam eden vatandaşları ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, 'Bingöl'ü ve bizleri çok çok üzen bir olay. Bunun adli ve idari boyutu devam ediyor' dedi.
26.07.2024
18:59
Bingöl`de deprem! 4,2
Bingöl'de deprem! 4,2
Depremin merkez üssünü Bingöl'ün Karlıova İlçesi olarak açıklayan AFAD, depremin büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu.
26.07.2024
18:33
Bayram:
Bayram: 'Elinizi sürücülerin cebinden çekin!'
Bingöl'de sinyalizasyon sistemlerinin sağlıklı çalışmadığını, MOBESE'lerden sık sık ceza yazılarak sürücülerin mağdur edildiğini belirten Bingöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Bayram, sert çıktı! 'Önce sorunları giderin, yön işaret ve uyarıcı levhalarını koyun, ondan sonra kuralları uymayanlara ceza yazın! Çekin artık elinizi sürücülerimizin cebinden!'
26.07.2024
16:31
Bingöl RAM`dan ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti
Bingöl RAM'dan ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti
Merkez Müdürü Argun, alanında uzman ve deneyimli kadroyla 25 Temmuz -2 Ağustos tarihleri arasında öğrenci ve velilerin hizmetinde olunacağını belirtti.
26.07.2024
15:50
Bingöl`de kırsal alanda çıkan yangın söndürüldü
Bingöl'de kırsal alanda çıkan yangın söndürüldü
Bingöl'ün Genç ilçesinde kırsal alanda çıkan yangın, ormana sıçramadan söndürüldü.
26.07.2024
15:36
'Bingöl'deki olay adli bir vaka olarak geçiştirilemez'
Önceki gün madde bağımlısı bir şahsın 4 kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına yol açtığı bıçaklı saldırısını kınayan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, gençlerin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan yönetim sisteminin sorunlu olduğunun altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın