KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Carlos'un veliahtı dos santos

Boluspor maçında Fenerbahçe formasıyla taraftarlarını golle selamlayan sambacının performansı göz kamaştırdı. Yüzü gülen Daum, Brezilyalı yıldız için, “Roberto Carlos'un veliahtı olacak” yorumunu yaptı...

Carlos`un veliahtı dos santos
27 TEMMUZ 2009 PAZARTESİ 08:16
0
1247
0
AA aa
FENERBAHÇE'nin yeni transferi Andre Dos Santos, ilk kez formayı giydiği Boluspor maçında ortaya koyduğu performans ile büyüledi. Sportif Menajer Aykut Kocaman'ın iki kez izleyerek alınmasına karar verdiği 26 yaşındaki oyuncu için teknik direktör Christoph Daum, “Roberto Carlos'un veliahtı” yorumunu yaptı.
Alman teknik adam, yaklaşık bir ay önce yakın bir arkadaşı tarafından önerilen iki isimden biri olan Dos Santos'un Brezilya milli takımının değişmez sol açığı olacağına dikkat çekerek, “Müthiş bir yetenek. Takım oyununa önemli katkısı oluyor. En beğendim tarafı ise oyun disiplinine uyması” diye konuştu.

Solda sorun yok

Roberto Carlos'un Dos Santos'un gelişi ile daha da rahatlayacağını vurgulayan Alman çalıştırıcı, genç futbolcunun uzun yıllar Brezilya milli takımının sol tarafında forma giyeceğini iddia ederek, “Tek forvetli sistemde en önemli şey kanatların iyi çalışması. Şu anda bu bölgedeki sorunumuzu çözdük” dedi.
Bir kaç gün idmana çıktıktan sonra ilk onbirde yeralan Dos Santos, maç sabahı yapılan antrenmandaki performansı ile deneyimli teknik adama umut verdi. Takım arkadaşları ile maç öncesinde yaptığı sohbette gol atacağını iddia eden Dos Santos, maçtan sonra kendisini tebrik eden Carlos'a “sözümü tuttum” dedi.

Çok gol atacağım

Türkiye'deki futbol sevgisini Brezilya'ya benzeten Dos Santos, hazırlık maçında 10 bin kişiye oynayan takımın stadı doldurduğu zaman şov yapacağını belirterek, “Roberto Carlos ile yan yana oynamak benim için büyük onur. O dünyanın en iyi sol beki. Bana önemli katkısı olacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.
Beş yıllık sözleşme imzalayan Dos Santos, Fenerbahçe'nin kaliteli bir kadroya sahip olduğuna değinerek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Hocamızın bana güvenmesinden mutluluk duydum. İlk maçımda gol atmak güzel bir şey. Sert şut çeken bir oyuncu değilim. Genellikle plase vuruşlarla gol yaparım. Umarım bu sezon çok gol atacağım.”


hurriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.02.2026
14:36
Karlıova`nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Karlıova'nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Bingöllü yazar Sebeki Özmen'in kaleme aldığı 'Karlıova'da Doğal Yaşam ve Kültür' adlı eser, ilçenin doğasını, sözlü tarihini ve kuşaklar arasında aktarılan yaşam bilgisini edebi bir anlatımla kayıt altına alıyor. 224 sayfalık kitap, Karlıova'nın zorlu doğasıyla yoğrulan kültürünü gelecek nesillere taşıma amacıyla hazırlandı.
06.02.2026
13:51
Dağılma:
Dağılma: 'Anadil eğitimi, kimliğin ve kültürün geleceğidir'
Millî Eğitim Bakanlığı'nın seçmeli ders tercih süresini 20 Şubat 2026'ya kadar uzatmasını değerlendiren Bingöl Üniversitesi Zaza Dili ve Edebiyatı Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, özellikle Zazaca başta olmak üzere anadil derslerinin öğrencilerin kültürel kimliği ve dil mirasının korunması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
06.02.2026
12:56
Alban:
Alban: 'Bilime Değil Ranta Yatırım Yapılıyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, deprem gerçeğine rağmen afet risklerini azaltmaya yönelik yatırımların yetersiz kaldığını belirterek, Bingöl'ün yüksek deprem tehlikesi altında olduğunu ve önleyici çalışmaların geciktirilmeden hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
06.02.2026
12:38
Baraç:
Baraç: 'Deprem Kader Olabilir, İhmal Değil'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada hem deprem sürecindeki kriz yönetimini eleştirdi hem de Bingöl'ün ciddi deprem riski altında olduğunu vurgulayarak yetkililere önlem çağrısında bulundu.
06.02.2026
12:15
Hülakü, Bingöl`ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
Hülakü, Bingöl'ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
18:15
'Zazalar Kürt mü?' tartışması yeniden gündemde
Sosyal medyada yeniden alevlenen 'Zazalar Kürt'tür / değildir' tartışması akademik çevrelerde yıllardır sürerken, sosyal medyada karşıt görüşlerin birbirini etiketlediği ve tartışmanın ideolojik bir zemine kaydığı görülüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın