KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2024 Pazar
°C

Çeçen: maksatları hizmet değil!

Çiçekdere Köyü’ne bağlı Kuşluca Mezrası’ndaki sorunlara ilişkin açıklama yapan Çeçen, köylülerce beyan edilen iddiaların tamamen asılsız olduğunu ifade ederek, mezrada tek eksikliğin mahalle içi 700 metrelik kilitli parke taşı yolu olduğunu söyledi. Köylülerin açıklamalarını ‘hizmete saygısızlık’ olarak değerlendiren Çeçen: “Bu arkadaşlarımızın maksatları hizmet değil, tamamen siyasidir bunu özellikle belirmek istiyorum” dedi.

Çeçen: maksatları hizmet değil!
22 AĞUSTOS 2014 CUMA 20:38
0
4043
0
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Aydın Çeçen, Çiçekdere Köyü'ne bağlı Kuşluca Mezrası'ndaki hizmetlere yönelik açıklamada bulundu.

Kuşluca'nın mezra olmasına rağmen büyük ölçüde hizmetler yapıldığını belirten Çeçen: “Kalkınma Bakanlığı'nın özel ilgisiyle, İl Acil Afet Müdürlüğü ve Valiliği'mizin çabalarıyla altyapısı programa alınan mezranın geçen yıl çalışmaları tamamlandı. Altyapısından artan para ile mezra içerisindeki yolların stabilize çalışmalarını yaptık. Cami Caddesi'ne giden güzergâhı kilitli parke taşı yaptık. Kuşluca'nın eski yerleşim yolu genişletilmesi, altyapısı, yol stabilize çalışması, eski yerleşim alanındaki mezarlık yolunun yeniden yapılması, arıtma tesisi ve göletiyle beraber sulama suyunun kanallarını yaptık. Devletin ve hükümetin sadece 700 metrelik mahalle içi kilitli parke taşı eksikliği var. Ana köylerimizdeki eksikliklerin giderilmesiyle beraber tüm mezralarımızdaki sorunların giderilmesine yönelik çalışmalarımız sürecek” dedi.

“İDDİALAR TAMAMEN ASILSIZ”

Köylülerin ‘içme suyumuza lağım suları karışıyor' yönündeki beyanların ve diğer tüm beyanlarının asılsız olduğunu ifade eden Çeçen: “İçme suyu kaynak olmadığından dolayı sondaj vurularak sağlandı. İçme suyu deposu yapılarak, mezra içerisinde şebeke dağılımı yapıldı. Mezrada oturan sakinlerin yüzde 70'inin evlerinin önünde kaynak suyu ve evlerinde özel su olmasına rağmen bu hizmetler yapıldı. İçme suyu hizmeti sağlanırken, devletin araştırmaları sonucu uygun görülen yere sondaj vuruldu. Suya lağım karıştığına dâhil belirtilen iddiaların aslı yoktur. Lağımların karışımıyla değil de yeraltı sularının karışımıyla eğer suda sağlığa zararlı maddeler varsa onlarda tahlil edilir, gerekeni yapılır. Devlet önce ana köyler ve büyük köylerden başlar hizmete. Bingöl'de kaynağı olup, su gitmeyen köy yok. Bu hükümetimizin genel politikasıdır” şeklinde konuştu.

‘HİZMETE KARŞI ÇIKTILAR' İDDİASI

Hizmet alamadıklarından dolayı Cumhurbaşkanlığı seçimini boykot ettiklerini belirten köylülerin, daha önce yapılan hizmetlere karşı çıktığını ileri süren Çeçen: “Biz Kuşluca Mezrası'nda altyapı çalışmaları yaparken, bu kişiler karşı çıktı. Çiçekdere Köyü'ne yeni elektrik hattı çekerken yine aynı kişiler hizmete karşı durdu. Resmi kurumların ve bizlerin çabalarıyla bazı güzergâhlar değiştirilerek Çiçekdere Köyü'ne yeni elektrik hattı hizmeti sağladık. Bu yapılan hizmetlere saygısızlıktır. Bu kardeşlerimizin açıklamalarını ahlaki bulmuyorum. Bu arkadaşlarımızın maksatları hizmet değil, tamamen siyasidir bunu özellikle belirmek istiyorum” diye konuştu.

Oy yakma konusuna da değinen Çeçen, şunları söyledi: “Bütün Bingöl halkı, AK Parti'ye ister oy versin ister vermesin, görüşleri ne olursa olsun biz herkesin görüşüne saygı duyuyoruz. AK Parti'nin politikası herkese hizmet götürmektir. AK Parti'nin kapısı, destek veren veya vermeyen herkese her zaman açıktır. Çiçekdere Köyü, geçmişte olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçiminde de partimize yüzde 95-98 oranında destek olmuştur. Bu kardeşlerimizin yapmış olduğu asılsız açıklama, köyde AK Parti'ye destek verenlere hakaret niteliğindedir. Bundan dolayı açıklama yapma gereği duydum. Çiçekdere Köyü ve Kuşluca Mezrasındaki hizmetlerin gerçekleşmesinde katkıda bulunan Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Özel İdareye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
04.05.2024
14:16
'İslam Dünyası İmtihanı Maalesef Kaybetti'
Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor. İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.
04.05.2024
14:15
'Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz'
Bingöl Üniversitesi'nce düzenlenen 'Tarihe Yolculuk' panelinde konuşan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma; 'Nüfusunun üçte birinin Müslüman olduğu dünyada her gün Müslümanlar ölüyor! Bugün bu hale gelmemizin sebebi okumuyoruz, araştırmıyoruz, arşivleri incelemiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz. Biz tarihi doğru okumazsak, tarihi iyi öğrenmezsek bunlara yaşamaya mahkûm kalacağız.'
04.05.2024
14:13
Vali Usta:
Vali Usta: 'Huzura bozanlara göz açtırmayacağız'
2024 Mart-Nisan dönemi asayiş raporunu açıklayan ve işlenen suçlar ile uygulanan yaptırımların detaylarını aktaran Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ümüz, asayiş bakımından ülkemizin en güvenli şehirleri arasında yer almaktadır. Bu, siz değerli hemşehrilerimizin bizlere verdiği destek ve güvenlerinin sonucudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz genelinde alacağımız tedbirlerle suç işleyenlere, halkımızın huzurunu ve sükûnunu bozanlara göz açtırmayacağız inşallah' dedi.
04.05.2024
14:11
Bingöl`ün `Kayıp şehir` Pargasur şelalesi
Bingöl'ün 'Kayıp şehir' Pargasur şelalesi
Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile 'kayıp şehir' olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.
03.05.2024
18:21
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan 'Orman Benim' kampanyası çerçevesinde Bingöl'de öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın