KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Cefakar doktorlar ödüllendirildi

Doktor eksikliğiyle sık sık gündeme gelen Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde 6 doktorun işini yapan 3 görevli doktora, gayretlerinden dolayı teşekkür belgesi verildi.

Cefakar doktorlar ödüllendirildi
26 HAZİRAN 2015 CUMA 23:16
0
3162
1
AA aa

 Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki doktor sıkıntısı, hastalara mağduriyet, doktorlarda fazladan iş yüküne neden oluyor. Aylarca iş yoğunluğuna rağmen gayretle işini sürdüren Uzm.Dr.Uğur Orak, Uzm. Dr. Onur Numan ve Uzm. Dr. Ramazan Adan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Zafer Çukurova tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Branş nöbeti tutmak için gerekli olan uzman hekim sayısının 6 olmasına rağmen branş nöbeti tutarak olası hasta mağduriyetlerinin önüne geçmek amacıyla görevlerinde gösterdikleri üstün başarı ve gayretlerinden ötürü teşekkür belgeleri, Çukurova adına Bingöl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Şahabettin Özçelik tarafından verildi.

Öte yandan Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Bayram Köroğlu ve İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Nedim Hant görevlerinde özverili, başarılı ve gayretlerinden ötürü  ödüllendirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ali AY (@Misafir_19019)
27 Haziran 2015 Cumartesi 13:33
Bingölde sağlık sektörü kokuşmuş bir durumdadır.Performansa dayalı hasta bakarsanız bir günde bir kişiye 3 kez BT çektiriseniz her hsataneye gelen BT ve benzeri tahlil ve röngen çektirip performansdan pay almaya çalışırsanız bu sektör şimdiki gibi kokar çalışanların gerek yemek gerek çalışma ortamlarının bulunmadı sektörde boş yere doktorları gök yüzüne çıkarmanızın bir anlamı yok bir uzman 1 günde 300 hastaya bakıyorsa bu sağlık sektörünün işte başarısı bu olmalı Halk ile alay edilmemeli halka hakkı bilip yardımcı olunmalı işte kokuşmuş yanı
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın