KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Çelik'e coşkulu karşılama

Önceki gün tahliye olan Karlıova Belediye Başkanı Ferit Çelik, ilçede kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Çelik`e coşkulu karşılama
08 ŞUBAT 2014 CUMARTESİ 08:57
0
6168
0
AA aa

Bingöl ve Karlıova'da 5 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında tutuklanan ve dün mahkeme tarafından tahliye edilen Karlıova Belediye Başkanı Ferit Çelik, Karlıova'ya geldi.

Karlıovalılar tarafından Cilligöl Köyü yakınlarında karşılanan Çelik ve beraberindekiler, konvoyla ilçeye geldi. Karlıova Dörtyol'da Çelik için gerçekleştirilen karşılamaya BDP'liler katıldı.

Karşılamada konuşan BDP Bingöl İl Eş Başkanı Halis Yurtsever, sistem tarafından atılan adımların tümünün halkın mücadelesi sayesinde olduğunu belirterek: “Onlar bize hiçbir şeyi lütufmuş gibi sunamazlar, biz mücadelemizle söke söke alırız. Buradan tüm Kürt halkına sesleniyoruz, Kürt Halk Önderi Sayın Abdullah Öcalan özgürleşmeden zindanlardaki on bin yoldaşımız özgürleşmeden Kürt halkı özgürleşemez" dedi.

Kalabalığa hitap eden Çelik ise Mazlum, Hayri ve Kemallerin direniş kalesi olan Diyarbakır Cezaevi'ndeki direnişçilerden selam getirdiğini ifade ederek: “Bizler aranıza katıldık, ancak başta Kürt Halk Önderi olmak üzere binlerce siyasi tutsakla birlikte yüreğimizi zindanlarda bıraktık. Önderliğimiz özgür olmadıkça bu halk özgür olmayacak" dedi.

Çelik: “Bizi zindana atarak bu halkın iradesini teslim almaya çalıştılar ancak görüyorum ki Karlıova halkının teslimiyet karşısındaki duruşu nettir. Sizden beklentim 30 Mart'ta bu duruşunuzu sandığa da yansıtmanızdır" diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.11.2025
15:09
Bingöl`de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl`de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl`de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
14.11.2025
11:25
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
Hangi sınav ne zaman? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu.
14.11.2025
11:20
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Kış lastiği uygulaması bu yıl iki hafta erkene çekilerek 15 Kasım'da başlayacak. Yeni düzenlemeyle, ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 15 Nisan'a kadar sürecek. Şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs, kamyon, minibüs, çekici, tanker ve hafif ticari araçlar bu kapsama giriyor. Peki kurala uymayanlara ne kadar ceza kesilecek? Kış lastiğinin ne gibi faydaları var? İşte detaylar...
13.11.2025
15:24
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın