KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Haziran 2026 Salı
°C

Çelik'e coşkulu karşılama

Önceki gün tahliye olan Karlıova Belediye Başkanı Ferit Çelik, ilçede kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Çelik`e coşkulu karşılama
08 ŞUBAT 2014 CUMARTESİ 08:57
0
6587
0
AA aa

Bingöl ve Karlıova'da 5 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında tutuklanan ve dün mahkeme tarafından tahliye edilen Karlıova Belediye Başkanı Ferit Çelik, Karlıova'ya geldi.

Karlıovalılar tarafından Cilligöl Köyü yakınlarında karşılanan Çelik ve beraberindekiler, konvoyla ilçeye geldi. Karlıova Dörtyol'da Çelik için gerçekleştirilen karşılamaya BDP'liler katıldı.

Karşılamada konuşan BDP Bingöl İl Eş Başkanı Halis Yurtsever, sistem tarafından atılan adımların tümünün halkın mücadelesi sayesinde olduğunu belirterek: “Onlar bize hiçbir şeyi lütufmuş gibi sunamazlar, biz mücadelemizle söke söke alırız. Buradan tüm Kürt halkına sesleniyoruz, Kürt Halk Önderi Sayın Abdullah Öcalan özgürleşmeden zindanlardaki on bin yoldaşımız özgürleşmeden Kürt halkı özgürleşemez" dedi.

Kalabalığa hitap eden Çelik ise Mazlum, Hayri ve Kemallerin direniş kalesi olan Diyarbakır Cezaevi'ndeki direnişçilerden selam getirdiğini ifade ederek: “Bizler aranıza katıldık, ancak başta Kürt Halk Önderi olmak üzere binlerce siyasi tutsakla birlikte yüreğimizi zindanlarda bıraktık. Önderliğimiz özgür olmadıkça bu halk özgür olmayacak" dedi.

Çelik: “Bizi zindana atarak bu halkın iradesini teslim almaya çalıştılar ancak görüyorum ki Karlıova halkının teslimiyet karşısındaki duruşu nettir. Sizden beklentim 30 Mart'ta bu duruşunuzu sandığa da yansıtmanızdır" diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.06.2026
13:26
Rakipler Belli Oldu, Yönetim Hâlâ Belirsiz
Rakipler Belli Oldu, Yönetim Hâlâ Belirsiz
30 yıl sonra yeniden TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan 12 Bingölspor'un yeni sezondaki rakipleri netleşti. Ancak yeşil-beyazlı kulüpte kongre öncesi yönetim belirsizliği sürerken, gözler aday çıkıp çıkmayacağına çevrildi.
08.06.2026
13:07
Bingöl Dallıtepe`de ormanlar neden kesiliyor?
Bingöl Dallıtepe'de ormanlar neden kesiliyor?
Son birkaç yıldır yapılan kesime bu yıl da itirazlar yükseldi. Kesimi yapan o köylü, itiraz eden de yine o köylü! Orman katliamıysa neden göz yumuluyor? Yasalsa olayın perde arkasında ne var? İşte yaşananlar ve edinilen o bilgiler…
08.06.2026
13:04
Teknikerler Konfederasyonu Kuruldu:
Teknikerler Konfederasyonu Kuruldu: '83 yıl sonra sahaya iniyoruz'
Konfederasyon Başkanı Ertan Kılıç, teknikerlerin mesleki haklarını savunmak ve çözüm bekleyen sorunlarını gündeme taşımak amacıyla konfederasyon çatısı altında örgütlendiklerini açıkladı. Kılıç, milyonlarca teknikerin daha güçlü temsil edilmesi için mücadele edeceklerini söyledi.
07.06.2026
18:29
Vali Çelik: Hesarek`i Türkiye`nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Vali Çelik: Hesarek'i Türkiye'nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar ve planlanan yatırımları değerlendirdi. Çevre Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliğine de katılan Çelik, ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla Hesarek'in daha güçlü bir turizm merkezi haline geleceğini söyledi.
07.06.2026
18:28
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personeli, SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyaya destek verdi. Polisler hem alışveriş yaptı hem de satış sonrası kalan tüm sebze ve yeşillikleri satın alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bağışladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın