KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Nisan 2026 Perşembe
°C

Cem köy solhanspor'da!

Voleybola Fenerbahçe'de başlayan ve geçen sezon Haliliye Belediye Volaybol takımında forma giyen deneyimli pasör Cem Köy, Solhanspor ile anlaşmaya vardı.

Cem köy solhanspor`da!
30 AĞUSTOS 2018 PERŞEMBE 19:11
1
4281
1
AA aa

Geçtiğimiz iki yıl play-off müsabakalarında mücadele eden Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, bu yıl da transferler ve yapılan oyuncu görüşmelerinde hedefini yüksek tuttuğunu gösteriyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Birinci Lig B Grubunda mücadele eden Solhanspor, 2018-2019 sezonu için transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce 7 oyuncu ve Başantrenör ile anlaştığını duyuran Solhanspor, son olarak ikinci bir pasörle anlaştığını duyurdu.

Sezonun ilk transferi olan Libero Mustafa Aydın ile transferlerini açıklamaya başlayan temsilcimiz, sırasıyla; Pasör Çaprazı JoaoRicardoSilva De Freitas, Orta oyuncu Fatih Ulusoy, Pasör Görkem Yazgan, Smaçör Murat Aslan, Smaçör Edin Erden Murıc ve Orta oyuncu Yasin Akgül'ün ardından Pasör Cem Köy ile anlaştığını açıkladı.

Voleybola Fenerbahçe'de başlayan ve geçen sezon Haliliye Belediye Volaybol takımında forma giyen deneyimli pasör Cem Köy,Solhanspor'a transfer oldu.

Solhanspor, Pasör Cem Köy'ü Kulübün sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Solhanspor'unsosyal paylaşım sitesinde transfer ile ilgili paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz Fenerbahçe alt yapısında yetişen 1994 doğumlu, 1.90 boyundaki pasör Cem Köy ile anlaşmıştır. Kariyerinde; Fenerbahçe, Gümüşhane Torul, MSK Urfa, Haliliye Belediye formaları giyen yeni transferimize Solhansporailesi olarak Hoşgeldin diyor, başarılar diliyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31010)
01 Eylül 2018 Cumartesi 06:32
basari dileklerimle,solhanimiza hos geldininiz.
02.04.2026
04:00
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
SMS ve Yapay Zekâ Dolandırıcılığına Önlem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile BTK'nın ortak çalışması sonucu yürürlüğe giren yeni düzenleme ile SMS ve yapay zekâ destekli dolandırıcılıklara karşı kapsamlı tedbirler devreye alındı. Yeni düzenleme ile URL içeren yurt dışı mesajlar engellenirken, izinsiz arama ve pazarlama faaliyetlerine de sınırlama getirildi.
02.04.2026
03:46
Bingöl`de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin çalışması sonucu, çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
02.04.2026
03:45
Bingöl`de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de Denetimler Sıklaştı
Bingöl'de polis ekiplerinin kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde 818 kişi sorgulanırken, 1 şahsın üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Dilencilik yapan 2 kişi hakkında da işlem yapıldı.
02.04.2026
01:23
Bingöl`de
Bingöl'de 'Akıllı Şehir' Çalıştayı Düzenlenecek
Bingöl'ün geleceğini dijitalleşme ve sürdürülebilirlik ekseninde şekillendirmek amacıyla 'Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı' gerçekleştirilecek. Çalıştaya ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman isimlerin yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı temsilcileri de katılım sağlayacak.
02.04.2026
00:51
Bingöl Üniversitesi`nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde Üreticilere Toprak Analizi Eğitimi
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen çalıştayda, toprak analizlerinin tarımsal verimliliğe etkisi ve doğru gübreleme yöntemleri üreticilere anlatıldı.
02.04.2026
00:33
ATAKDER Bingöl`de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
ATAKDER Bingöl'de Deprem Hazırlığı İçin Sahada
Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği (ATAKDER) yöneticileri, Yedisu Fayı'nın oluşturduğu risklere dikkat çekmek amacıyla Bingöl'de temaslarda bulundu. Kentte eğitim ve acil eylem planlarının hayata geçirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın