KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Cem moskova büyükelçiliği'nden kaçtı!

Yakalanmasına ramak kalmıştı!...

Cem moskova büyükelçiliği`nden kaçtı!
02 TEMMUZ 2009 PERŞEMBE 10:00
0
1399
0
AA aa
Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan Cem G'nin Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği'den kıl payı kaçtığı ortaya çıktı. Elçilik durumu iki farklı kriptoyla Dışişleri'ne bildirdi

Star Gazetesi'nde bugün Cevheri Güven imzası ile yeralan özel habere göre, başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem G. aranırken, kız kardeşi Sakine G'nin cinayetten yaklaşık bir ay sonra 7 Nisan'da Atatürk Havalimanı'ndan çıkış yaptığı tespit edildi.

Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem G'nin 30 Nisan saat 13.00'te Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği'ne gittiğinin ortaya çıkmasının ardından, zanlının Rusya'da bulunduğu iddiaları kesinlik kazandı. Durum kriptoyla Dışişleri Bakanlığı'na bildirilirken, elçilikte Cem G'nin alıkonulmasında gecikildiği, zanlının annesi ve kızkardeşiyle birlikte kaçarak izlerini kaybettirdikleri ortaya çıktı. Zanlının pasaport süresini uzatmak için elçiliğe gittiği belirtildi.

CEM'İN ARDINDAN KRİPTO TRAFİĞİ

Ancak zanlının elçilikten kaçması sonrası Dışişleri Bakanlığı'na iki farklı kripto geçilmesi dikkat çekti. 30 Nisan'da ‘Yıldırım' mesajiyla geçilen ilk kriptoda Cem G'nin pasaport süresinin uzatılması için başvuruda bulunulduğu belirtilirken 5 Mayıs'ta ‘çok ivedi' koduyla geçilen kriptoda ise sadece kız kardeşi Sakine G'nin pasaportunun uzatma başvurusunda bulunulduğu belirtiliyor, Cem G'den söz edilmiyor.

Kriptolardaki bilgilere göre olay şöyle gerçekleşti: 30 Nisan saat 13.00'te Cem G. annesi Tülay Makbule G. ve kız kardeşi Sakine G. Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği'ne gittiler. İlk olarak Sakine G'nin pasaportunun geçerlilik süresini temdit ettirmek için işlemler başlatıldı.

OYALAMA TAKTİĞİ TUTMADI

Cem G'yi tanıyan konsolosluk yetkilileri, reşit olmayan Sakine G'nin pasaport işlemlerinin biraz uzun süreceğini söyleyerek, şahısları oyaladıklarını söyledi. Ancak işlemlerin uzun sürmesi üzerine şüphelenen Cem G. ve ailesi, bu sırada binayı hızla terk etti. İşlemler sürerken durum hızla ‘şifahen' İnterpol Daire Başkanı Şube Müdürü Levent Yıldırım'a bildirildi.

Konsolosluğun kamera kayıtlarında da eşgalin Cem G'ye uyduğu tespit edildi. İşlemler sırasında alıkonulmayla ilgili gerekli tedbirlerin alınmaması Dışişleri Bakanlığı tarafından değerlendirilirken olay Dışişleri ve Emniyet arasında büyük yankı uyandırdı. Ancak Cem G. ve ailesinini takibi de yapılmazken, kaldıkları adreslerinin hatta maya fabrikası bulunan Levent G'nin ikamet adresinin bile tespit edilememesi ilginç bulundu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
17.08.2026
01:17
Yeşilay Bingöl bağımlılıkla mücadele için sahada
Yeşilay Bingöl bağımlılıkla mücadele için sahada
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadelede farkındalığı artırmak ve ihtiyaç duyan vatandaşları doğru desteğe yönlendirmek amacıyla pazar yeri, cadde ve kahvehanelerde bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.
17.08.2026
01:16
Atıl alan modern dil merkezine dönüştürüldü
Atıl alan modern dil merkezine dönüştürüldü
Zazaca ve Kürtçenin de aralarında bulunduğu farklı dillerde uluslararası geçerliliğe sahip sınavların yapılabileceği 30 bilgisayarlı Dil Laboratuvarı ve Yabancı Dil e-Sınav Merkezi hizmete açıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın