KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2025 Pazartesi
°C

Cem yılmaz: oscar alsam dövüp elimden alırlar

Hokkabaz filminin yönetmeni ve başrol oyuncusu Cem Yılmaz, ne zaman iyi bir iş yapsa eleştiri aldığını ve Oscar alsa bile, bunun dövülüp elinden alınacağını söyledi.


Cem yılmaz: oscar alsam dövüp elimden alırlar
26 EKİM 2006 PERŞEMBE 20:27
0
920
0
AA aa


Yılmaz, Hokkabaz filminin Berlin'deki galasından sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Ne zaman iyi bir iş yapsam eleştiri yiyorum. Oscar alsam, dövüp elimden alacaklar" dedi.

Filmin senaryosunu çaldığı yönündeki iddialara cevap veren Yılmaz, "Bu çok ağır bir suçlama. Fikir hırsızlığıyla suçlanmak bizi meşgul ediyor. Bu haksızlıktır. Şimdi bu iddianın doğru olmadığı ortaya çıktığı zaman ne olacak? Bunun yaptırımı ne olacak?" diye konuştu. İddiaları ortaya atan Savaş Ay'la da hiçbir ilişkisi kalmadığını belirten Yılmaz, "Özür dilemesini beklemiyorum. Ama Savaş Ay'la ilişkim kalmadığını beyan ediyorum" dedi.

Filmin hazırlığı için bir yıl eve kapandığını söyleyen Yılmaz, "Uzun bir çalışma sonucunda bir grubun emeğiyle bu film ortaya çıktı. Bu emeğe saygı duyulması gerekir. Bu suçlamalara diğer filmlerimde de uğramıştım" diye konuştu.Almanya'da yaşayan Türkler hakkında da film yapabileceğini söyleyen Yılmaz, "Almanya'daki Türkler hakkında film yapabilirim. Ama iyi hazırlanıp, burada yaşayan Türklerin bu filmde kendini bulması gerekir. Öyle rastgele film yapmam" dedi.

Yılmaz, Almanya'daki Türk seyircilerinin hassasiyetlerini iyi bildiğini belirterek, Almanya'daki Türk izleyicilerinin Hokkabaz filmine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ifade etti.

Basın toplantısına filmin diğer oyuncuları Özlem Tekin, Tuna Orhan ve yönetmen Ali Taner Baltacı da katıldı.

Hokkabaz filmi Almanya'nın birçok kentindeki sinemalarda gösterime girdi.(AA)
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.05.2025
15:08
Genç Muratspor yarıfinalde
Genç Muratspor yarıfinalde
Play-Off Çeyrek Final maçında Solhanspor'u penaltılarda eleyen Ayral Grup Genç Muratspor, yarı finale yükseldi. Gözler, finalde….
04.05.2025
14:48
Yılmaz`dan ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Yılmaz'dan 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
KİSİAD yeni dernek binası açılışındaki konuşmasında terör örgütlerinin silahlarını bırakmasını ve illegal faaliyetlerini durdurmasını beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte köklü bir şekilde bu sorun ülkemizin gündeminden kalkacak. Terörsüz Türkiye'de hem demokrasi hem kalkınma yeni bir atmosfere kavuşacak. Çok daha hızlı ve çok daha etkili bir şekilde standartlarımızı yükseltmiş olacağız' dedi.
04.05.2025
14:47
Bingöl`de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Bingöl'de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 yıl önce şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın oğlu, Bingöl İl Jandarma Komutanlığında unutulmaz bir gün geçirdi.
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın