KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Aralık 2025 Çarşamba
°C

Cesedini vahşi hayvanlar parçalamış

ABD'nin güney Lefkoşa Büyükelçiliği askeri ataşesi Yarbay Thomas Mooney'in (45) cesedine yapılan otopside, boyun damarının kesilmesinden kaynaklanan kanamaya bağlı olarak hayatını kaybettiği saptandı. Mooney'in cesedinin vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı da öğrenildi.

Cesedini vahşi hayvanlar parçalamış
03 TEMMUZ 2007 SALI 15:24
0
868
0
AA aa
Geçen perşembe günü kaybolan ve dün Lefke bölgesinde Güney Kıbrıs sınırları içerisinde ölü bulunan Amerikalı yarbayın cesedine dün gece otopsi yapıldı. Rum adli tabip ve Avrupa Parlamentosu'ndaki Rum milletvekili Marios Matsakis tarafından yapılan otopside, Mooney'in, boyun damarının kesilmesinden kaynaklanan kanamaya bağlı hayatını kaybettiği belirlendi. Otopside ABD elçilik yetkilileri de hazır bulundu.

CESET ÜZERİNDE NOT VE CD BULUNDU

Rum basını, Amerikalı diplomatın intihar etmiş olabileceğinden şüphelenildiğini duyurdu. Rum gazeteleri, kilitli aracının yakınlarında ölü bulunan Amerikalı yarbayın sol elinde bir ustura tuttuğunu, vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğunu ve cesedin vahşi hayvanlar tarafından parçalandığını yazdı.

Mooney'in, Lefke bölgesinde Atsa-Orkonda yolu yakınlarında bulunan cesedinin çürümüş vaziyette olduğu belirtildi. Mooney'in cesedinin üzerinde bulunan not ve CD ile arabasında bulunan evrak çantasına, Rum polisi göremeden, ABD elçilik yetkililerinin el koyduğu kaydedildi.

Rum basınına göre, Amerikan elçilik çalışanları, psikolojik problem gözlemlenmemesine karşın diplomatın intihar ettiğinden şüpheleniyor. Amerikalı diplomatın kaybolmadan önce yakınlarından birine "bir otelin spor salonuna", diğerine ise "bir arkadaşını almak üzere havaalanına" gideceğini söylediği öne sürüldü. Evli ve iki çocuk babası Amerikalı yarbayın, son zamanlarda problemli olduğu da iddia edildi.


Hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.12.2025
15:24
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye, çok daha güçlü bir Türkiye demektir'
AK Parti Bingöl Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de yaptığı konuşmada terör yapılanmalarının dış güçler tarafından araç olarak kullanıldığını belirterek, 'Terörsüz Türkiye, güçlü ve huzurlu bir geleceğin anahtarıdır' dedi.
30.12.2025
14:59
Hisarcıklıoğlu`na Fahri Hemşehrilik Beratı
Hisarcıklıoğlu'na Fahri Hemşehrilik Beratı
Bingöl Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na Fahri Hemşehrilik Payesi ve Beratı verilmesi kararlaştırıldı. Kararın ardından, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz'ın teşrifleriyle düzenlenen törenle paye ve berat takdim edildi.
30.12.2025
14:29
'Korsan emlakçılar piyasayı manipüle ediyor'
Mülk ve kira fiyatlarındaki kontrolsüz artışların korsan emlakçılardan kaynaklandığını belirten Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, yetki belgesi olmayan kişilerin sektöre verdiği zarara dikkat çekerek; 'Bu meslekle ilgisi olmayan şahıslar hem vatandaşları mağdur ediyor hem de mesleğimizi yıpratıyor' dedi.
30.12.2025
14:04
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Türkiye, belirsizlikler ortasında istikrar adası'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin küresel belirsizliklere rağmen büyümesini sürdürdüğünü belirterek, 'Savaşların ve çatışmaların ortasında istikrarla yoluna devam eden bir Türkiye var' dedi. Yılmaz, Türkiye ekonomisinin bu yıl 1,5 trilyon doları aşacağını, enflasyonda ise 2027'de tek haneli rakamların hedeflendiğini söyledi.
30.12.2025
13:26
Bayraktar, Kadın Meclisi`nin Kitap Atölyesinde Okurlarla Buluştu
Bayraktar, Kadın Meclisi'nin Kitap Atölyesinde Okurlarla Buluştu
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Turhan Kitap-Kırtasiye'de düzenlenen Kitap Atölyesi programında Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, Aşkın Sağı Solu adlı romanı üzerine söyleşide bulundu ve kitaplarını imzaladı.
30.12.2025
12:23
Bingöl`de Mesleki Yarışmalara Selahaddin Eyyubi Damgası
Bingöl'de Mesleki Yarışmalara Selahaddin Eyyubi Damgası
2025–2026 Mesleki Yarışmaları Bingöl il finallerinde Kur'an-ı Kerim, hafızlık, ezan ve hutbe okuma dallarında Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, lise ve ortaokul kategorilerinin tamamında dereceler elde ederek Bingöl'ü bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın