KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Çevre düzeni planı itiraz süresi başladı

Malatya-Elazığ-Bingöl- Tunceli Planlama Bölgesi. 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, Plan Açıklama Raporu ve Plan Hükümlerinin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosunda asıldığı ve itirazların otuz gün içinde İl Müdürlüğüne yapılması gerektiği belirtildi.

Çevre düzeni planı itiraz süresi başladı
05 EKİM 2012 CUMA 02:31
0
1719
0
AA aa

 Bingöl Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile Malatya-Elazığ-Bingöl- Tunceli Planlama Bölgesi. 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, ile ilgili açıklama yapıldı.

Malatya-Elazığ-Bingöl- Tunceli Planlama Bölgesi. 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, Plan Açıklama Raporu ve Plan Hükümlerinin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosunda asıldığı ve itirazların otuz gün içinde İl Müdürlüğüne yapılması gerektiği belirtildi.

Yapılan Açıklamada şu ifadeleri yer verildi: “644 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 7. Maddesi uyarınca 02.04.2012 tarihinde onaylanan ve planlama bölgesindeki illerde 30 (Otuz) gün süre ile askıya çıkarılarak ilan edilen Malatya-Elazığ-Bingöl- Tunceli Planlama Bölgelerine ait 111 00.000 ölçekli çevre Düzeni Planı, askı süreci içerisinde gelen itirazların İncelenmesi ve değerlendirilmesi sonrasında uygun bulunan itirazlara ilişkin gerekli düzeltmeler yapılarak Bakanlık Makamının 07/0912012 tarih ve 14096 sayılı Olur'u ile onaylanmış olup, söz konusu çevre Düzeni Planı, Plan Açıklama Raporu ve Plan Hükümleri http://www.csb.gov.tr/gm/mpgm/index.php?Sayfa=sayfa& Tur=banner&Id=3 7 internet adresinde yayınlanmıştır. Bu çerçevede 11.11.2008 tarih ve 27051 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan "Çevre Düzeni Planlarına Dair Yönetmelik" in 12. Maddesi uyarınca, Malatya-Elazığ-Bingöl- Tunceli Planlama Bölgesi .1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, Plan Açıklama Raporu ve Plan Hükümleri Müdürlüğümüz ilan panosunda 03.10.2012 - 01.11.2012 tarihleri arasında 30(Otuz) gün süre ile askıda kalacak olup, bu süre içerisinde söz konusu Plan paftaları, Plan Hükümleri ve Plan Açıklama Raporunun dikkatle incelenerek, varsa itirazlarınızın 30(Otuz) günlük askı süresi içerisinde yazılı olarak Valiliğimize (Çevre ve Şehir ilik İl Müdürlüğü) bildirilmesi gerekmektedir.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın