KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Temmuz 2026 Salı
°C

Çevre düzeni planı itiraz süresi başladı

Malatya-Elazığ-Bingöl- Tunceli Planlama Bölgesi. 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, Plan Açıklama Raporu ve Plan Hükümlerinin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosunda asıldığı ve itirazların otuz gün içinde İl Müdürlüğüne yapılması gerektiği belirtildi.

Çevre düzeni planı itiraz süresi başladı
05 EKİM 2012 CUMA 02:31
0
1772
0
AA aa

 Bingöl Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile Malatya-Elazığ-Bingöl- Tunceli Planlama Bölgesi. 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, ile ilgili açıklama yapıldı.

Malatya-Elazığ-Bingöl- Tunceli Planlama Bölgesi. 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, Plan Açıklama Raporu ve Plan Hükümlerinin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosunda asıldığı ve itirazların otuz gün içinde İl Müdürlüğüne yapılması gerektiği belirtildi.

Yapılan Açıklamada şu ifadeleri yer verildi: “644 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 7. Maddesi uyarınca 02.04.2012 tarihinde onaylanan ve planlama bölgesindeki illerde 30 (Otuz) gün süre ile askıya çıkarılarak ilan edilen Malatya-Elazığ-Bingöl- Tunceli Planlama Bölgelerine ait 111 00.000 ölçekli çevre Düzeni Planı, askı süreci içerisinde gelen itirazların İncelenmesi ve değerlendirilmesi sonrasında uygun bulunan itirazlara ilişkin gerekli düzeltmeler yapılarak Bakanlık Makamının 07/0912012 tarih ve 14096 sayılı Olur'u ile onaylanmış olup, söz konusu çevre Düzeni Planı, Plan Açıklama Raporu ve Plan Hükümleri http://www.csb.gov.tr/gm/mpgm/index.php?Sayfa=sayfa& Tur=banner&Id=3 7 internet adresinde yayınlanmıştır. Bu çerçevede 11.11.2008 tarih ve 27051 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan "Çevre Düzeni Planlarına Dair Yönetmelik" in 12. Maddesi uyarınca, Malatya-Elazığ-Bingöl- Tunceli Planlama Bölgesi .1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, Plan Açıklama Raporu ve Plan Hükümleri Müdürlüğümüz ilan panosunda 03.10.2012 - 01.11.2012 tarihleri arasında 30(Otuz) gün süre ile askıda kalacak olup, bu süre içerisinde söz konusu Plan paftaları, Plan Hükümleri ve Plan Açıklama Raporunun dikkatle incelenerek, varsa itirazlarınızın 30(Otuz) günlük askı süresi içerisinde yazılı olarak Valiliğimize (Çevre ve Şehir ilik İl Müdürlüğü) bildirilmesi gerekmektedir.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.07.2026
22:56
Murat Nehri`nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Murat Nehri'nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Genç Belediyesi, Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasını kapsayan sahil düzenleme projesinin ilk etabını hayata geçiriyor. Parklar, yürüyüş yolları ve seyir teraslarıyla Murat Nehri kıyısı ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.
27.07.2026
22:55
Hülakü:
Hülakü: 'Barışı Müzakere ve Mücadeleyle İnşa Edeceğiz'
Genç'te vatandaşlar ve esnafla bir araya gelip talep ve beklentileri dinleyen DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, yürütülen sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kalıcı barışın diyalog, müzakere ve demokratik siyaset zemininde inşa edilebileceğini söyledi.
27.07.2026
22:54
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig`de!
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig'de!
Yükselen Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, Trabzon'da düzenlenen Terfi Ligi müsabakalarında gösterdiği başarıyla Bingöl spor tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi'ne yükseldi. Tamamı Bingöl'de yetişen genç sporculardan oluşan takım, profesyonel liglerde mücadele etme hakkı kazandı.
27.07.2026
22:53
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan meme kanserinde erken teşhisin tedavi başarısını önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Bingöl Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Yusuf Dener, özellikle 40 yaşından itibaren düzenli mamografi taramasının ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
27.07.2026
18:10
Zilan Tepesi`nde Gün Doğumu Coşkusu
Zilan Tepesi'nde Gün Doğumu Coşkusu
Doğaseverler, Terörsüz Türkiye süreciyle yeniden canlanan yaylalarda buluştu. TAVZ-DER tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Zilan Tepesi'nde kamp kuran katılımcılar, gece yürüyüşünün ardından güneşin doğuşunu zirveden izledi.
27.07.2026
14:21
Hatısaru;
Hatısaru; 'Verimli Tarım Arazileri Korunmalı'
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Solhan'ın Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası'nda planlanan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesine ilişkin vatandaşların endişelerini yerinde dinlediklerini belirterek, verimli tarım arazilerinin enerji yatırımlarına açılmaması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın