KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Mart 2026 Pazartesi
°C

Çevre eğitimi ve su semineri

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı izci liderlerine, öğretmenevi toplantı salonunda doğayı koruma, çevre eğitimi ve su konusunda 2 günlük bilgilendirme semineri düzenlendi.

Çevre eğitimi ve su semineri
12 EKİM 2005 ÇARŞAMBA 12:38
0
7393
0
AA aa
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı İzci liderleri Doğa koruma konusunda bilinçlendirilmesi ve eğitilmesi için Ankara Alman Kültür merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul içi beden eğitimi spor ve İzcilik Dairesi Doğa Kültürü derneğinin Milli Eğitim Bakanlığı sorumluluğunda ortaklaşa yaptıkları proje çalışmaları kapsamında öğretmen evinde dün bir seminer düzenlendi.

Katılımcı olarak seminere, Alman Kültür Merkezi temsilcisi Emel Öztürk, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Tülay Üstündağ, MEB-OBESİD Şube Müdürü ve Doğa Kültürü Derneği Başkanı Erdal Gülöz ve Almanya'dan gelen gönüllü çevre eğitmeni Marion Rudolph katıldı. Öğretmen evinde dün başlayan seminer bugün sona erecek. Seminerin amacı ise, Dünya'daki Kullanılabilir suyun gitgide azaldığı, var olan kaynakların kirlenme tehlikesinden uzak tutulması ve verimli kullanımını sağlama bilincinin oluşturulmasının sağlanması olduğu açıklandı.

HABER
BİNGÖL GAZETESİ
www.bingolgazetesi.com
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.03.2026
03:12
TKDK`dan 241 Milyon Avroluk Destek
TKDK'dan 241 Milyon Avroluk Destek
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD III Programı kapsamında 2026 yılı çağrı takvimini duyurdu. Toplam 241 milyon avro bütçeli destek programına 81 ilden başvuru yapılabilecek. Arıcılığın destek dışı bırakıldığı belirtildi.
30.03.2026
03:10
Bingöl`de Stratejik Alanlarda Ortak Çalışma Protokolü
Bingöl'de Stratejik Alanlarda Ortak Çalışma Protokolü
Bingöl Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında; kuantum teknolojileri, savunma sanayii için ileri malzeme geliştirme, otonom İHA yazılımları, yapay zekâ algoritmaları ve akıllı tarım uygulamaları gibi kritik alanlarda ortak projeler yürütülmesi hedefleniyor.
30.03.2026
03:09
Bingöl Esentepeliler İlk ve Yeni Muhtarını Seçti
Bingöl Esentepeliler İlk ve Yeni Muhtarını Seçti
Bingöl merkezin 16. mahallesi olarak kuruluşu ilan edilen Esentepe Mahallesi, ilk seçimini yaptı. Mahalle Muhtarlığı için sandığa giden Esentepelilerin tercihi Gafur Ulcay oldu.
30.03.2026
03:08
Genç Murat Aslanları`ndan büyük başarı
Genç Murat Aslanları'ndan büyük başarı
Türkiye Kano Federasyonu tarafından Munzur Çayı'nda düzenlenen şampiyonada Bingöl temsilcisi Genç Murat Aslanları Spor Kulübü, Türkiye ikinciliği elde ederek kente gurur yaşattı.
30.03.2026
03:06
12 Bingölspor`da Şampiyonluk İçin Son Viraj!
12 Bingölspor'da Şampiyonluk İçin Son Viraj!
12 Bingölspor, deplasmanda Niğde Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı ekip, kalan 3 haftada sadece 1 puanla şampiyonluğunu ilan edebilecek.
30.03.2026
03:04
Atıl alan Gençlik Yaşam Merkezi`ne dönüştürüldü
Atıl alan Gençlik Yaşam Merkezi'ne dönüştürüldü
Bingöl Üniversitesi bünyesinde atıl alanın yeniden dizayn edilmesiyle hayata geçirilen Gençlik Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Merkez, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmayı hedefliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın