KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Haziran 2026 Cumartesi
°C

Çevre eğitimi ve su semineri

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı izci liderlerine, öğretmenevi toplantı salonunda doğayı koruma, çevre eğitimi ve su konusunda 2 günlük bilgilendirme semineri düzenlendi.

Çevre eğitimi ve su semineri
12 EKİM 2005 ÇARŞAMBA 12:38
0
7722
0
AA aa
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı İzci liderleri Doğa koruma konusunda bilinçlendirilmesi ve eğitilmesi için Ankara Alman Kültür merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul içi beden eğitimi spor ve İzcilik Dairesi Doğa Kültürü derneğinin Milli Eğitim Bakanlığı sorumluluğunda ortaklaşa yaptıkları proje çalışmaları kapsamında öğretmen evinde dün bir seminer düzenlendi.

Katılımcı olarak seminere, Alman Kültür Merkezi temsilcisi Emel Öztürk, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Tülay Üstündağ, MEB-OBESİD Şube Müdürü ve Doğa Kültürü Derneği Başkanı Erdal Gülöz ve Almanya'dan gelen gönüllü çevre eğitmeni Marion Rudolph katıldı. Öğretmen evinde dün başlayan seminer bugün sona erecek. Seminerin amacı ise, Dünya'daki Kullanılabilir suyun gitgide azaldığı, var olan kaynakların kirlenme tehlikesinden uzak tutulması ve verimli kullanımını sağlama bilincinin oluşturulmasının sağlanması olduğu açıklandı.

HABER
BİNGÖL GAZETESİ
www.bingolgazetesi.com
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2026
17:49
YKS Adaylarının Ailelerine Mobil İkram Desteği
YKS Adaylarının Ailelerine Mobil İkram Desteği
Bingöl İl Müftülüğü ve TDV Bingöl Şubesi, YKS süresince sınav merkezlerinde bekleyen aday yakınlarına mobil ikram aracıyla çeşitli ikramlarda bulunarak sınav heyecanına ortak oldu.
20.06.2026
17:43
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları`ndan YKS Günü İkram Desteği
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları'ndan YKS Günü İkram Desteği
YKS'nin ilk oturumunda sınav merkezleri önünde stant kuran AK Parti Bingöl Gençlik Kolları, adaylara ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Aslan, sınav heyecanını adaylar ve aileleriyle birlikte paylaşmak istediklerini belirtti.
20.06.2026
00:31
'TOKİ konutlarının teslimi kira piyasasını rahatlatacaktır'
Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, Şeyh Ahmet mevkiinde yapımı tamamlanan yaklaşık 800 konutluk TOKİ projesinin teslim edilmesi çağrısında bulunarak, sürecin kira piyasasını rahatlatacağını söyledi.
19.06.2026
23:56
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Avrupa Birliği coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın kalite standartlarının korunması ve marka değerinin güçlendirilmesi amacıyla Bingöl Valiliği'nde önemli bir iş birliği protokolüne imza atıldı.
19.06.2026
23:40
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, Antalya'da düzenlenen Ünilig Halk Dansları Türkiye Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı. Halaylar kategorisinde yarışan ekip, Türkiye ikinciliğini elde etti.
19.06.2026
23:38
Bingöl`de 45 günde tamamlanan cami ibadete açıldı
Bingöl'de 45 günde tamamlanan cami ibadete açıldı
Bingöl merkeze bağlı Erentepe Köyü'nde hayırseverlerin desteğiyle 45 gün gibi kısa bir sürede inşa edilen cami, yoğun katılımlı bir programla hizmete sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın