KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Chp, bingöl il başkanlığı'na atama yaptı

TBMM'de toplanan CHP MYK'da, 5 il başkanlığına atama gerçekleştirildi. Bingöl İl Başkanlığı'na Mesut Kayaoğlu atandı. Eski İl başkanı Mustafa Kurban, Kayaoğlu'nun yanında yer alacağını söyledi.

Chp, bingöl il başkanlığı`na atama yaptı
06 EYLÜL 2007 PERŞEMBE 09:54
0
1929
0
AA aa
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal başkanlığında TBMM'de toplanan MYK'da, 5 il başkanlığına atama gerçekleştirildi.
Buna göre, Bingöl İl Başkanlığına Mesut Kayaoğlu, Adıyaman İl Başkanlığına Salih Fırat, Amasya İl Başkanlığına Nadir Ersoy, Denizli İl Başkanlığına Ümit Dizdaroğlu ve Trabzon İl Başkanlığına Lüffü Karakullukçu getirildi.
22 Temmuz 2007 genel seçimleri sonrası il başkanlığı görevine dönmeyeceğini açıklayan CHP Eski İl Başkanı Mustafa Kurban, Mesut Kayaoğlu'nun iyi bir tercih olduğunu söyledi.
Genel merkez ve il teşkilatının ısrarına rağmen, 15 yıl sürdürdüğü il başkanlığı görevine dönmediğini ifade eden Kurban, CHP'de siyaset yapmaya devam edeceğini ifade etti.
‘Fahri il başkanı' olarak parti çalışmalarına katılacağını ve Kayaoğlu'na her türlü desteği vereceğini vurgulayan Kurban; “Mesut Kayaoğlu, 10 yıldan fazla partimizde yöneticilik yaptı. Fedakâr bir partilimizdir. Daha önce İl Sekreteriydi. Bu çalışmalarından ötürü genel merkez tarafından il başkanlığına layık görüldü. Kendisini destekliyor ve her daim yanında yer alacağımı belirtiyorum” dedi.
Bingöl'e hizmet için gayretlerini sürdüreceğini dile getiren Kurban, CHP'den ayrılmayacağını ancak bir süreliğine dinlendikten sonra ‘fahri il başkanı' olarak parti çalışmalarına katılacağını sözlerine ekledi.
 




BingolOnline / Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.12.2025
23:34
Bingöl Basın Konseyi`nden PFDK Tepkisi:
Bingöl Basın Konseyi'nden PFDK Tepkisi: '12Bingölspor yalnız değildir'
Bingöl Basın Konseyi, Silifke deplasmanındaki tartışmalı hakem kararları ve PFDK cezalarının ardından 12Bingölspor'a sahip çıkan net bir açıklama yaptı: '12Bingölspor, bu kentin emeğini, mücadelesini ve umudunu temsil etmektedir. Ölçüsüz disiplin cezaları ve tartışmalı hakem uygulamaları karşısında Bingöl'ün değerleri sahipsiz değildir.'
28.12.2025
23:30
Adaklı ve Kiğı`da Eğitime 1 Gün Ara
Adaklı ve Kiğı'da Eğitime 1 Gün Ara
Bingöl genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Adaklı ve Kiğı ilçelerinde 29 Aralık 2025 Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verildi.
28.12.2025
23:28
Yatırım sözü var, yol yok!
Yatırım sözü var, yol yok!
2022 yılında yatırım programına alınmasına rağmen yenilenmeyen Yedisu yolu, sürücüler için can güvenliği tehdidine dönüşürken, yatırım vaatlerinin neden hayata geçirilmediği sorusu cevapsız kalıyor.
28.12.2025
23:27
Yedisu Olası Depreme Hazırlanıyor! Konteyner Kent Kuruldu
Yedisu Olası Depreme Hazırlanıyor! Konteyner Kent Kuruldu
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, olası bir depreme hazırlık kapsamında Yedisu ilçesinde kurulan konteyner kentte tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığını, ayrıca 40 adet yedek konteyner için ikinci bir alan oluşturulduğunu açıkladı.
28.12.2025
23:26
Yeni Yılda Trafikte Sert Önlemler
Yeni Yılda Trafikte Sert Önlemler
Cep telefonu kullanımı, kırmızı ışık ihlali ve alkollü araç sürmeye ağır yaptırımlar geliyor. TBMM'nin ilk gündem maddelerinden biri olacak trafik kanun teklifiyle para cezaları katlanacak, ehliyetlere uzun süreli el konulacak.
28.12.2025
23:25
Bingöl`de Köy Yollarında Çalışmalar Sürüyor
Bingöl'de Köy Yollarında Çalışmalar Sürüyor
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmaları gece gündüz sürerken, 280 köy yolundan 178'i ulaşıma açıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın