KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Ekim 2026 Pazar

Chp: motivasyonunu bozmamak için eleştiri yapmaktan kaçınıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mesut Kayaoğlu, “Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz'ın Bingöl için çabalarını yakinen izliyoruz. Motivasyonunu bozmamak için eleştiri ve tenkit yapmaktan kaçınıyoruz” dedi.

Chp: motivasyonunu bozmamak için eleştiri yapmaktan kaçınıyoruz
12 MART 2010 CUMA 22:55
0
1743
0
AA aa
CHP İl Başkanı Kayaoğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasında Bakan Yılmaz'a toplumsal yarar sağlayan işler yapmaya çalıştığını vurguladı.
Bingöllülerin bu konuda çok kişisel düşündüğünü belirten Kayaoğlu, “Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz'ın Bingöl için çabalarını yakinen izliyoruz. Motivasyonunu bozmamak için eleştiri ve tenkit yapmaktan kaçınıyoruz. Üzülerek söylemeliyim ki Bingöllü hemşerilerimizin talepleri şahsidir. Oğluma, kızıma iş bul, bana ihale ver. Kimsenin toplumsal talepte bulunma gibi bir sorunu yok. Hakkını teslim etmeliyiz ki Sayın Bakanın da önceliği toplumsal taleplerdir” diye konuştu.
Bu duruma bir son verilmesi gerektiğini belirten Kayaoğlu, Doğanın canlandığı bir mevsimde bize göre Bingöl'ün hizmet önceliklerini de şöyle sıraladı:
“Üniversitenin çevresinde bulunan hazine arazisi Belediye tarafından Toki'ye devredilmek isteniyor. Bunun yanlış olduğunu daha öncede dile getirdik. Üniversitenin gidecek başka yeri olmadığına göre bu arazinin de Toki'ye verilmesinin hiçbir anlamı yok.
—Organize Sanayi Bölgesin de yatırım yapacaklara Teşvik ve KOSGEB acilen devreye sokulmalı.
—Erzincan, Yedisu, Karlıova karayolu Türkiye'nin kuzey güney bağlantısını sağlayan önemli bir yoldur. Acilen duble yol programına alınmalı.
—2003 Bingöl ve 2005 Karlıova depremlerinde evleri hasar görenlere arzu ediyorlarsa yapım desteği verilmeli özellikle Yedisu vadisinde her an bir deprem bekleniyor. İnsanları bile bile öldürmeyelim.
—Havaalanı inşaatına bir an önce başlanmalı.
—Orman İşletme Müdürlüğü tekrar açılmalı fidan dikim çalışmaları teşvik edilmelidir.
—50 baş süt inekçiliği projesi ciddiye alınmalı şartlarını yerine getiren her üreticiye verilmeli.
—Arıcılık, hayvancılık, balıkçılık projeleri ilimizin işsizlik sorununu çözen yatırımlardır. Bunlara önem verilmeli kredi desteği sağlanmalıdır.
Devlet planlamada yıllarca çalışmış Sayın Bakanımız Yılmaz Bey bu konuları en iyi bilen insandır. Bizden sadece hatırlatma.”
 
Bingölonline Haber Servisi
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.10.2026
15:55
Çelik:
Çelik: 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonu sürecek
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, basın mensuplarıyla buluşmasında üniversitenin son iki yıllık çalışmalarını ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Çelik; 30 milyon TL destekle kurulan Milli Teknoloji Atölyesi'nden Dijital Diş Hekimliği Hastanesi'ne, Teknopark'tan öğrencilere yönelik yeni merkezlere kadar hayata geçirilen çalışmaları aktarırken, 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonunun önümüzdeki dönemde de sürdürüleceğini söyledi.
02.10.2026
15:33
12Bingölspor`da Adana 01 mesaisi: Hedef 3 puan
12Bingölspor'da Adana 01 mesaisi: Hedef 3 puan
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12Bingölspor, KCT 1461 Trabzon FK karşısında aldığı mağlubiyeti Adana 01 deplasmanında telafi etmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip, zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını yoğun tempoda tamamladı.
02.10.2026
15:15
Genç Umut Kervanı`ndan 113 aileye destek
Genç Umut Kervanı'ndan 113 aileye destek
İhtiyaç sahibi ailelerin yalnız olmadığını hissettirmeyi ve temel ihtiyaçlarına katkı sunmayı amaçladıklarını ifade eden Kalabalık, çalışmalara katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.
02.10.2026
14:45
Bingöl İHH`dan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği
Bingöl İHH'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği
Bingöl İHH, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye desteğinde bulundu. Öğrencilere okul çantası, beslenme çantası ve çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim setleri ulaştırıldı.
02.10.2026
14:32
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 76,12 gram skunk ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.
02.10.2026
13:29
BİNTSO seçimi için geri sayım! Bingöl`de gözler yarın sandıkta
BİNTSO seçimi için geri sayım! Bingöl'de gözler yarın sandıkta
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2026 yılı olağan organ seçimleri yarın gerçekleştirilecek. 10 meslek grubunda yapılacak seçimlerde 27 asıl meclis üyesi belirlenecek. BİNTSO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ise 7 Ekim Çarşamba günü yapılacak seçimle belli olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın