KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Kasım 2025 Cumartesi
°C

CHP'li Aktaş, 'Güvenlikten ziyade bir seçim kapısına dönüşmüş durumda'

CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş, köy koruculuğu durumuna dikkat çekerek, 'Bölgemizde öteden beri uygulaması tartışmalı olan köy koruyuculuğu. Güvenlikten ziyade bir seçim kapısına dönüşmüş durumda' şeklindeki iddialara yer verdi.

CHP`li Aktaş, `Güvenlikten ziyade bir seçim kapısına dönüşmüş durumda`
19 AĞUSTOS 2021 PERŞEMBE 17:53
11
1505
2
AA aa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş, köy koruyuculuğu ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı.

Aktaş, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bölgemizde öteden beri uygulaması tartışmalı olan köy koruyuculuğu. Güvenlikten ziyade bir seçim kapısına dönüşmüş durumda. Her gün onlarca insan koruyucuların AKP ilçe başkanlıklarında yazıldığını köylerde belirli ailelerin yazıldığı iddialarını ilgililerin dikkatine sunarız.

Torpille bekçi iddialarının yanında birde torpilli koruyuculuk iddiaları silah taşıyan bu insan içinde. Toplumsal barışımızın sağlanması için büyük önem arz etmektedir.

Güvenlik amacı ile eline silah verilen koruyucular, psikolojik bir testten geçirilir. Aynı çevreden, aynı aşiretten, aynı ailelerden değil, farklı ailelerden genel bir değerlendirme ile işe alınmalıdır. AKP ilçe başkanlıklarında yazılanların dikkate alınmaması gerek.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84945)
20 Ağustos 2021 Cuma 07:57
sizin sıkıntınız ne
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84940)
19 Ağustos 2021 Perşembe 23:42
Battal İLGEZDİ'yi CHP seçmenine seçtiren bununla yetinmeyip karısı Gamze İLGEZDİ'yi de milletvekili seçtiren CHP her şeyden önce 'CHP'nin içinde başka seçilecek kişi yoktu. O yüzden aynı evin içinden iki seçtik.' diyerek en büyük HAKARETI size yapmıştır.
Bizim gibi insanlar ise bu MUAMELEye bakarak 'Ne kadar doyumsuzmuş bu İLGEZDİ AİLESİ! Hadi bunlar doyumsuzdur, anladık da CHP böyle mi gelir dağılımındaki adaleti sağlayacak!' şeklinde düşünerek bu parti (CHP)nın halkın partisi olamayacağını hep HALKçı olarak kalacağını gösteriyor.
SİMİTçi: Simit satar
KÖFTEci: Köfte satar
HALKçı: Halkı sa
08.11.2025
17:39
ÜNİPERSEN`den Ankara`da
ÜNİPERSEN'den Ankara'da 'Memur Hakları' Çağrısı
Memurun alım gücünün eridiğini, verilen sözlerin tutulmadığını ve toplu sözleşmenin işlevsiz hale geldiğini vurgulayan ÜNİPERSEN, 'Artık seyirci değil, hak arayan tarafız' diyerek Meclis'e çağrı yaptı. Genel Başkan İbrahim Güzel: 'Memur geçinemiyor; çözüm artık ertelenemez.'
08.11.2025
14:26
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.11.2025
14:20
12 Bingölspor`da hedef mutlak şampiyonluk!
12 Bingölspor'da hedef mutlak şampiyonluk!
Nesine 3. Lig'de mücadele eden 12 Bingölspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımın teknik direktörü Ulaş Ulusan; 'Bu yılki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmaktır. Başkanımız Mehmet Engin Özturan önderliğinde ligin sonunu inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.'
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın