KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

Chp'liler iftarda bir araya geldi

CHP Bingöl İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftar yemeği programında bir araya gelen partililer referandum çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Chp`liler iftarda bir araya geldi
20 AĞUSTOS 2010 CUMA 08:32
0
1787
0
AA aa
Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) Bingöl İl Başkanlığı tarafından iftar yemeği verildi. Öğretmenevi Yaylalı Konuğı'nda bir araya gelen partililer referandum ve önümüzdeki hafta Bingöl gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bingöl mitingi hakkında bilgi de verdi.  Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar yemeği programına CHP İl Başkanı Sema Kaygalak, CHP eski İl Başkanları Mustafa Kurban ve Mesut Kayaoğlu ve partililer katıldı.
 

Referandum çalışmalarının konuşulduğu yemekte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişi ve öncesindeki çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. İl Başkanı Sema Kaygalak, mitingin güzel bir atmosferde geçeceğini dile getirdi. 
Yemekte parti çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan Mustafa Kurban, “23. Dönem Ankara Milletvekili Tekin Bingöl ve beraberindeki heyet cumartesi günü Bingöl'e gelerek ilçelerde ve köylerde referandum çalışması yapacaklar.
 
Çarşamba günü genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bingöl'de yapacağı referandum öncesi miting hazırlıkları yapılacak. Ayrıca Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, Bingöl ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunacak.  Sorunlarını çözemeyen STK temsilcileri ve muhtarları Sayın Kılıdaroğlu'yla görüşmeye bekliyoruz” dedi.
Yemek partililer referandum hakkındaki görüş ve önerilerini dile getirdiler.
 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.08.2025
19:06
Bingöl`de Çocuk Nörolojisi Polikliniği Açılıyor
Bingöl'de Çocuk Nörolojisi Polikliniği Açılıyor
Bingöl Devlet Hastanesi bünyesinde ilk kez açılacak olan Çocuk Nörolojisi Polikliniği, 11 Ağustos 2025 Pazartesi itibariyle hasta kabulüne başlayacak.
08.08.2025
18:43
Bingöl İŞKUR açıkladı! 500 kişi alınacak
Bingöl İŞKUR açıkladı! 500 kişi alınacak
Bingöl Valiliği ve 7 ilçe kaymakamlığı uhdesinde çalıştırılacak kişiler için başvurular 11-15 Ağustos 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. İşte başvuru detayları ve noter kurası tarihi ile çalışma süresine dair detaylar…
08.08.2025
18:25
Bingöl`de aranan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 2 şüpheli yakalandı
Biri hırsızlıktan, diğeri aile kanununa muhalefetten aranıyordu. Bingöl'de Jandarma tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildiler.
08.08.2025
18:04
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi`nden kadın cinayetlerine karşı haykırış
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden kadın cinayetlerine karşı haykırış
Saliha Ozan cinayetine ilişkin açıklamada bulunan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nevin Evliyaoğlu; 'Kadının yaşam hakkı kutsaldır, dokunulmazdır ve asla pazarlık konusu yapılamaz! Kadınların güven içinde, özgürce, onuruyla yaşadığı bir Türkiye hayalimizden asla vazgeçmeyeceğiz! Bizler, her bir kadın için, her bir hayat için, her bir nefes için mücadele etmeye devam edeceğiz' dedi.
08.08.2025
17:33
Yeni stadyum sözleri havada kaldı! Tadilat da yetişmezse…
Yeni stadyum sözleri havada kaldı! Tadilat da yetişmezse…
Sözler verildi, kamuoyu heyecanlandı, stadyumun yeri için bile günlerce süren tartışmalar yaşandı ancak gelinen noktada Bakanlıktan da siyasilerden de ses yok! Yeni sezon öncesi TFF stadyum için şartlarını açıklayınca apar topar tadilata yönelinse de 1 ayda nasıl yetiştirileceği muamma!
07.08.2025
21:17
Bakan Ersoy, Bingöl Müzesi için tarih verdi! 2026 yatırım programına alındı
Bakan Ersoy, Bingöl Müzesi için tarih verdi! 2026 yatırım programına alındı
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bingöl Müzesinin 2026 yatırım programına alınacağını belirtirken, Devlet Tiyatroları Bingöl Sahnesi açılacağını, Adaklı Selçuklu Mezarlığının restore edileceğini, Hesarek ve Ilıcalar'da imar planı yapılacağını kaydetti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın