KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Çiçekdere'de hatlar yenilendi

Bingöl'de merkeze bağlı Çiçekdere Köyü'nde yatırım çalışmasını tamamlayan Fırat EDAŞ, çalışma dâhilinde köyde ekonomik ömrünü doldurmuş hatların tamamını yeniledi.

Çiçekdere`de hatlar yenilendi
21 KASIM 2019 PERŞEMBE 17:05
3
2039
1
AA aa

Bingöl'de faaliyetlerini eksiksiz bir şekilde yürüten Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Çiçekdere' de yatırım çalışmalarını gerçekleştirdi. 

Kesintisiz enerji arzı için Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli'de olası elektrik kesintileri için 7/24 hizmet veren Fırat EDAŞ, kaliteli elektrik dağıtım noktasında aylık ve yıllık planlar dâhilinde yatırım çalışmalarını da sürdürüyor.

Bingöl'de merkeze bağlı Çiçekdere Köyü'nde yatırım çalışmasını tamamlayan Fırat EDAŞ, çalışma dâhilinde köyde ekonomik ömrünü doldurmuş hatların tamamını yeniledi. Elektrik kesintisine neden olan ve ağaçlara zarar veren açık iletken hatlar, alpek kablo ile yenilenirken; köy şebekesinde yer alan ağaç direklerin tamamı galvanizli demir direklerle değiştirildi. 

Yapılan çalışmada hasar görmüş ve ekonomik ömrünü doldurmuş köy şebekesi de yenilendi. Ayrıca bölgede yapılan aydınlatma taraması ile verimli olmayan armatürler tespit edilerek, yeni armatürlerle değiştirildi.

Kesintilerin minimuma indirilmesi amacıyla yaptığı çalışma ile bölgede enerji dağıtımını daha verimli hale getiren Fırat EDAŞ, çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52943)
22 Kasım 2019 Cuma 07:30
Çiçekdereye ( GILBE) yapılan çalışmadan dolayı emeği geçen kurum ve şahıslara teşekkür ediyoruz
10.04.2026
22:28
Vali Çelik: Bingöl`ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Vali Çelik: Bingöl'ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı.
10.04.2026
22:00
Genç`te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi.
10.04.2026
21:58
Bingöl`de
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu.
10.04.2026
20:50
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı! Yüksek kesimlerde kar bekleniyor
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı! Yüksek kesimlerde kar bekleniyor
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl'ün doğusunda kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. 1600 metre üzerindeki yüksek kesimlerde kar yağışı öngörülürken, sel, buzlanma ve çığ riskine karşı uyarı yapıldı.
10.04.2026
19:42
Genç`e 750 Kişilik Spor Salonu: İhale Tarihi Açıklandı
Genç'e 750 Kişilik Spor Salonu: İhale Tarihi Açıklandı
Genç ilçesinde yapılması planlanan 750 seyirci kapasiteli Çok Amaçlı Spor Salonu projesinin ihalesi 11 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilecek. Projenin ilçenin spor altyapısını güçlendirmesi bekleniyor.
10.04.2026
19:02
Sigara kullanımına yeni düzenleme! Yasak genişliyor!
Sigara kullanımına yeni düzenleme! Yasak genişliyor!
AK Parti grubunun Sağlık Bakanlığı koordinasyonunda hazırladığı 41 maddelik tütün düzenlemesi Meclis'e sunuluyor. Taslağa göre sigara yalnızca belirlenen alanlarda içilebilecek, yeme-içme hizmeti sunulan açık alanlarda kullanım yasaklanacak. 2040 yılı itibarıyla tütün ürünlerinin satış ve tüketiminin tamamen sona erdirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın