KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Haziran 2026 Salı
°C

Çiçekdere'de hatlar yenilendi

Bingöl'de merkeze bağlı Çiçekdere Köyü'nde yatırım çalışmasını tamamlayan Fırat EDAŞ, çalışma dâhilinde köyde ekonomik ömrünü doldurmuş hatların tamamını yeniledi.

Çiçekdere`de hatlar yenilendi
21 KASIM 2019 PERŞEMBE 17:05
3
2119
1
AA aa

Bingöl'de faaliyetlerini eksiksiz bir şekilde yürüten Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Çiçekdere' de yatırım çalışmalarını gerçekleştirdi. 

Kesintisiz enerji arzı için Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli'de olası elektrik kesintileri için 7/24 hizmet veren Fırat EDAŞ, kaliteli elektrik dağıtım noktasında aylık ve yıllık planlar dâhilinde yatırım çalışmalarını da sürdürüyor.

Bingöl'de merkeze bağlı Çiçekdere Köyü'nde yatırım çalışmasını tamamlayan Fırat EDAŞ, çalışma dâhilinde köyde ekonomik ömrünü doldurmuş hatların tamamını yeniledi. Elektrik kesintisine neden olan ve ağaçlara zarar veren açık iletken hatlar, alpek kablo ile yenilenirken; köy şebekesinde yer alan ağaç direklerin tamamı galvanizli demir direklerle değiştirildi. 

Yapılan çalışmada hasar görmüş ve ekonomik ömrünü doldurmuş köy şebekesi de yenilendi. Ayrıca bölgede yapılan aydınlatma taraması ile verimli olmayan armatürler tespit edilerek, yeni armatürlerle değiştirildi.

Kesintilerin minimuma indirilmesi amacıyla yaptığı çalışma ile bölgede enerji dağıtımını daha verimli hale getiren Fırat EDAŞ, çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52943)
22 Kasım 2019 Cuma 07:30
Çiçekdereye ( GILBE) yapılan çalışmadan dolayı emeği geçen kurum ve şahıslara teşekkür ediyoruz
01.06.2026
18:49
Bingöl Üniversitesi`nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edilirken, mezuniyet coşkusu kep atma seremonisiyle taçlandı.
01.06.2026
13:55
Aftor Küme Evleri`nde yangın paniği
Aftor Küme Evleri'nde yangın paniği
Bingöl merkez Aftor Küme Evleri mevkiinde bir evin bitişiğindeki odunlukta çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin eve sıçraması itfaiyenin müdahalesiyle engellenirken, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.
01.06.2026
13:05
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Kurban Bayramı tatilinde Bingöllülerin yoğun ilgi gösterdiği Gülbahar Barajı çevresinde yaşanan eksiklikler, vatandaşların tepkisini beraberinde getirdi. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken alan için ağaçlandırma, kamelya, çeşme ve seyyar tuvalet talebi öne çıktı.
31.05.2026
18:04
Bingöl ESOB`un yeni başkanı belirlendi
Bingöl ESOB'un yeni başkanı belirlendi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) genel kurulunda başkanlık el değiştirdi. Üç adayın yarıştığı seçimde en fazla oyu alan Mesut Kurtaran, birliğin yeni başkanı oldu. Yılların başkanı Ali Bayram ise Şoförler Odası'nın ardından ESOB Başkanlığına da veda etti.
31.05.2026
18:02
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Kurban Bayramı tatili boyunca Bingöl ve çevresindeki kara yollarında meydana gelen çok sayıda trafik kazası, bayram sevincini gölgeledi. Kent merkezi, ilçe yolları ve çevre illerle bağlantılı güzergâhlarda yaşanan kazalarda 1 kişi hayatını kaybederken, toplam 39 kişi yaralandı.
31.05.2026
18:01
Bingöl`de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yağışlı hava, bağ ve bahçe ekimlerini geciktirdi. Her yıl mayıs ayında tamamlanan ekimler, bu yıl haziran ayına girilmesine rağmen birçok bölgede hâlâ yapılamadı. Toprağın yeterince kurumasını bekleyen çiftçiler, havaların ısınmasını umutla takip ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın