KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

Çiftçi ailesi sıcak yuvaya kavuştu

Karlıova ilçesine bağlı Kargapazarı köyünde yaklaşık iki yıldır bir konteynerde yaşayan 5 kişilik Çiftçi ailesi, Karlıova Kaymakamlığı ve Kimse Yok mu Derneği'nin yardımlarıyla sıcak bir yuvaya kavuştu.

Çiftçi ailesi sıcak yuvaya kavuştu
20 MART 2013 ÇARŞAMBA 09:44
0
2330
0
AA aa

Kimse Yok mu Derneği Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şemsettin Çelik, yaptığı açıklamada, Karlıova ilçesine bağlı Kargapazarı köyünde iki yıldan bu yana konteynerde yaşam mücadelesi veren Çiftçi ailesinin Karlıova Kaymakamlığı tarafından kaloriferli bir eve yerleştirildiğini belirtti.

Kaymakam Selim Çomaklı'nın konuyla yakından ilgilenerek ailenin sorunlarını çözdüğünü belirten Çelik, dernek olarak kendilerinin de aileye giyecek, mobilya, halı, battaniye gibi yardımlar yaptıklarını dile getirdi.

Salih ve Aycan Çiftçi çiftinin çocukları Yusuf Çiftçi (14), Mehmet Çiftçi (9) ve Robar Çiftçi'nin (7) ilçedeki okullara yerleştirildiği aktaran Çelik, aileye temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan gıda paketi verdiklerini ifade etti.

Çelik, kaymakamlıkla görüşerek, ilçedeki 60 aileye de çeşitli yardımlar yaptıklarını dile getirdi.

Erzurum'da bir baraj inşaat şantiyesinde bekçi olarak çalışan baba Salih Çiftçi, yapılan yardımlar için kaymakamlık ve derneğe teşekkür etti.

Kış mevsiminin etkisini hala gösterdiği dönemde sıcak bir eve kavuştukları için mutlu olduklarını dile getiren Çiftçi, Kaymakam Selim Çomaklı, Çiftçi ailesini yerleştikleri evde ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Aileyi ev sahibi yapmak için çalışma başlatan Çomaklı, ailenin bundan sonra doğacak ihtiyaçları için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na talimat verdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın