KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Eylül 2026 Pazar
°C

Çiftçi: 'avrupa birliği'ne muhtaç değiliz

Saadet Partisi (SP) Bingöl İl Müfettişi Nurettin Çiftçi, Saadet Partisi, halkımızın tüm sorunlarını yakından bilen, becerikli, yetenekli, güçlü kadrosu ile doğruyu bilen, hakkın yanında yer alıp hakkı üstün tutan milli görüşün temsilcisidir” dedi.

Çiftçi: `avrupa birliği`ne muhtaç değiliz
16 ŞUBAT 2011 ÇARŞAMBA 08:46
0
2769
0
AA aa

SP Bingöl İl Müfettişi Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada partilerinin halkın sorunlarıyla ilgilenen milli görüşün bir temsilcisi olduğunu söyledi.
“Ülkenin kalkınmasına vesile olan ağır sanayiyi başlatarak, kapatılan büyük küçük sanayi kuruluşlarını ve iş yerlerinin yeniden faaliyetlerini sürdürebilecek hale getirmeyi hedefliyoruz” diyen Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Ülkenin selameti ve halkımızın işsizlikten kurtulup, kendi işini kendi yapabilecek bir konumuna gelmesi için bunun hayati öneme sahip olduğunun bilincindeyiz. Memleketin faizden, borçtan, dışa bağlılıktan kurtulup yeniden D8 ülkelerinin kaldığı yerden faaliyetlerinin başlatılıp yeniden insan haklarına riayet eden, hak sahibi kim olursa olsun hakkına riayet edilecek hale getirilecektir. Tüm İslam alemi esaretten çıkma gayreti gösterilip kesinlikle insan hakkına riayet eder hale gelir. Medyamız siyasi, liderlerimiz taraf olup birbirleriyle uğraşıp birbirlerini rencide etmek için değil, millettin menfaati için birbirleriyle yarışır hale getirmek öncelikli hedefimizdir” dedi.
Avrupa heveslilerine seslenen Çiftçi, Avrupa'dan dost olunmayacağını ve Avrupalıların birbirlerinin dostları olduğunu ifade ederek, “Nerede bir avuç Müslüman varsa, iki kişi inancına göre yaşıyorsa bunlara düşmanlık yapılmaktadır. Demokrasi getiriyoruz dedikleri ölüm, gasp, göç ve ülkeleri yerle bir etmekten başka bir şey değildir. Avrupa'ya ihtiyacımız olmadığı gibi zaten onlar da İslam alemini Avrupa Birliği'ne almazlar. Biz onları tanıdığımız için konuşuyoruz. Söylediklerimiz boşuna değil. Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda alış-veriş olmaktadır. Avrupa Birliği'ne ne ihtiyacımız var? Bu günlerde Orta Doğu'daki çalkantılar endişe verici bir sona doğru gitmektedir.

 Siyonist İsrail her ne kadar daha da kudurmuş olsa da nefesi daralmaktadır. Yaşanan gelişmeler yandaşsız kalacağını gösteriyor. Bu da zulmün sonunun yakın olduğunun belirtisidir. Onun için nefis muhasebesi yapmamız lazım. Dünyaya boşuna gelmedik. İyi davranışın da kötü davranışın da mutlaka karşılığı olacaktır. İyi olmamız, birbirimizi severek sayarak sadece Allah için iyilikte bulunmamız gerekmektedir. Zenginlik-fakirlik bir imtihan vesilesidir. Zenginimiz Allah tarafından sevildiği için zengin olmadığı gibi fakirimiz de Allah tarafından sevilmediği için fakir değildir. Ne mutlu bu zor imtihanı kazanana! Bu vesileyle Âlemlere Rahmet Peygamber Efendimizin doğum günün kutlar halkımıza sevgi ve saygılarımızı sunarız” diye konuştu. 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.09.2026
23:44
Zıktê Sürkap`tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürkap'tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zıktê Sürkap), Murat Okuma Salonu gibi eğitim odaklı çalışmalarının ardından kuruluşunun 6'ncı yılına girerken öğrencilere burs desteği sağlama kararı aldı. Platform, gençlerin eğitim yolculuğuna katkı sunmayı ve toplumsal dayanışmayı büyütmeyi hedefliyor.
04.09.2026
23:43
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
BDDK'nın tasarruf finansman şirketlerine yönelik yeni düzenlemeleri 1 Ekim 2026'da yürürlüğe girecek. Yeni dönemde sözleşme sayısından finansman limitlerine, yüksek tutarlı sözleşmelerden şirketlerin fon kullanımına kadar birçok alanda değişiklik uygulanacak.
04.09.2026
23:42
Bingöl`de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl'de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü ile Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında bağımlılıkla mücadele ve iyileştirme kapsamında iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle, denetimli serbestlik hizmetinden yararlanan bireylerin Sağlıklı Hayat Merkezi hizmetlerinden faydalanması ve sosyal uyum süreçlerinin desteklenmesi hedefleniyor.
04.09.2026
23:40
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik`ten `kalite` vurgusu
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik'ten 'kalite' vurgusu
Karlıova Aşağı Yağmurlu Grup Yolu'nda devam eden BSK asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bingöl Valisi Cahit Çelik, çalışmaların planlanan takvim içinde ve yüksek kalite standardıyla tamamlanması talimatını verdi.
04.09.2026
23:38
AK Parti`den Bingöl`ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti'den Bingöl'ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti Bingöl Milletvekilleri ve İl Teşkilatı, kent merkezi ve ilçelerde tamamlanan, devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarını açıkladı. Çalışmada yeni hastaneden uzman hekim kadrolarına kadar çok sayıda yatırım başlığı yer aldı.
04.09.2026
23:37
BİNAŞ`tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt:
BİNAŞ'tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt: 'Dava süreci henüz sona ermedi'
BİNAŞ Yönetim Kurulu, Bingöl Valiliği'nin Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait taşınmazların satış sürecine ilişkin açıklamasına cevap verdi. Yönetim, yerel mahkeme kararının kesinleşmediğini ve istinaf incelemesinin sürdüğünü belirterek, satışların hukuka uygunluğunun yalnızca mahkeme kararına atıfla kesinleşmiş gibi sunulamayacağını savundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın