KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Eylül 2026 Çarşamba
°C

Çiftçi: 'avrupa birliği'ne muhtaç değiliz

Saadet Partisi (SP) Bingöl İl Müfettişi Nurettin Çiftçi, Saadet Partisi, halkımızın tüm sorunlarını yakından bilen, becerikli, yetenekli, güçlü kadrosu ile doğruyu bilen, hakkın yanında yer alıp hakkı üstün tutan milli görüşün temsilcisidir” dedi.

Çiftçi: `avrupa birliği`ne muhtaç değiliz
16 ŞUBAT 2011 ÇARŞAMBA 08:46
0
2770
0
AA aa

SP Bingöl İl Müfettişi Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada partilerinin halkın sorunlarıyla ilgilenen milli görüşün bir temsilcisi olduğunu söyledi.
“Ülkenin kalkınmasına vesile olan ağır sanayiyi başlatarak, kapatılan büyük küçük sanayi kuruluşlarını ve iş yerlerinin yeniden faaliyetlerini sürdürebilecek hale getirmeyi hedefliyoruz” diyen Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Ülkenin selameti ve halkımızın işsizlikten kurtulup, kendi işini kendi yapabilecek bir konumuna gelmesi için bunun hayati öneme sahip olduğunun bilincindeyiz. Memleketin faizden, borçtan, dışa bağlılıktan kurtulup yeniden D8 ülkelerinin kaldığı yerden faaliyetlerinin başlatılıp yeniden insan haklarına riayet eden, hak sahibi kim olursa olsun hakkına riayet edilecek hale getirilecektir. Tüm İslam alemi esaretten çıkma gayreti gösterilip kesinlikle insan hakkına riayet eder hale gelir. Medyamız siyasi, liderlerimiz taraf olup birbirleriyle uğraşıp birbirlerini rencide etmek için değil, millettin menfaati için birbirleriyle yarışır hale getirmek öncelikli hedefimizdir” dedi.
Avrupa heveslilerine seslenen Çiftçi, Avrupa'dan dost olunmayacağını ve Avrupalıların birbirlerinin dostları olduğunu ifade ederek, “Nerede bir avuç Müslüman varsa, iki kişi inancına göre yaşıyorsa bunlara düşmanlık yapılmaktadır. Demokrasi getiriyoruz dedikleri ölüm, gasp, göç ve ülkeleri yerle bir etmekten başka bir şey değildir. Avrupa'ya ihtiyacımız olmadığı gibi zaten onlar da İslam alemini Avrupa Birliği'ne almazlar. Biz onları tanıdığımız için konuşuyoruz. Söylediklerimiz boşuna değil. Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda alış-veriş olmaktadır. Avrupa Birliği'ne ne ihtiyacımız var? Bu günlerde Orta Doğu'daki çalkantılar endişe verici bir sona doğru gitmektedir.

 Siyonist İsrail her ne kadar daha da kudurmuş olsa da nefesi daralmaktadır. Yaşanan gelişmeler yandaşsız kalacağını gösteriyor. Bu da zulmün sonunun yakın olduğunun belirtisidir. Onun için nefis muhasebesi yapmamız lazım. Dünyaya boşuna gelmedik. İyi davranışın da kötü davranışın da mutlaka karşılığı olacaktır. İyi olmamız, birbirimizi severek sayarak sadece Allah için iyilikte bulunmamız gerekmektedir. Zenginlik-fakirlik bir imtihan vesilesidir. Zenginimiz Allah tarafından sevildiği için zengin olmadığı gibi fakirimiz de Allah tarafından sevilmediği için fakir değildir. Ne mutlu bu zor imtihanı kazanana! Bu vesileyle Âlemlere Rahmet Peygamber Efendimizin doğum günün kutlar halkımıza sevgi ve saygılarımızı sunarız” diye konuştu. 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.09.2026
19:18
MHP Bingöl`de kongre heyecanı! 15. Olağan İl Kongresi 11 Eylül`de
MHP Bingöl'de kongre heyecanı! 15. Olağan İl Kongresi 11 Eylül'de
Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl İl Başkanlığı, 15. Olağan İl Kongresi'ni 11 Eylül Cuma günü gerçekleştirecek. Kongre, Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak.
08.09.2026
15:25
Zazaca için yeni dönem: MEB`de ayrı müfredatla okutulacak
Zazaca için yeni dönem: MEB'de ayrı müfredatla okutulacak
Bingöl Üniversitesi Yaşayan Diller Enstitüsü'nde görev yapan Zaza Dili ve Edebiyatı alan uzmanı Dr. Murat Varol, Zazaca için hazırlanan yeni öğretim programının onaylandığını duyurdu. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yaklaşık 200 sayfalık programla Zazaca, MEB'in öğretim programlarında ayrı bir dil olarak yer alacak.
08.09.2026
15:07
122 milyar TL`lik para trafiği! Bingöl`de de gözaltılar var
122 milyar TL'lik para trafiği! Bingöl'de de gözaltılar var
Bingöl dahil 3 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen dövizleri usulsüz şekilde yurt dışına aktardıkları belirlenen 27 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli hesaplarında 122 milyar 791 milyon TL'lik para hareketi tespit edilirken, yaklaşık 50 milyon TL değerindeki mal varlığına el konuldu.
08.09.2026
15:06
Arıcılara destek müjdesi! Kovan başına ödeme 475 TL`ye çıkıyor
Arıcılara destek müjdesi! Kovan başına ödeme 475 TL'ye çıkıyor
Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali Aba, Resmî Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeyle arıcılık desteklerinde yüzde 80 oranında artış yapıldığını açıkladı. Bazı üreticiler için ödenecek destek tutarı dikkat çekici seviyeye ulaşırken, yeni desteklerle arıcıların üretim maliyetlerinin azaltılması hedefleniyor.
08.09.2026
15:05
Bingöl`de 5 bin 176 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de 5 bin 176 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 5 bin 176 kök kenevir/skunk bitkisi, 430 gram esrar, 104 kilogram tütün, silah ve yüzlerce mühimmat ele geçirilirken, aranan 2 kişi de yakalanarak tutuklandı.
07.09.2026
19:07
Genç`te `Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi` Çalıştayı
Genç'te 'Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi' Çalıştayı
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen 'Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi' çalıştayında uyuşturucu ve sanal kumarla mücadeleden aile yapısının güçlendirilmesine, ağır borçlanmadan düğün ve taziyelerde israfın azaltılmasına kadar ilçenin sosyal sorunları ele alındı. Çalıştayda, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve toplumsal değerlerin gelecek nesillere aktarılması için ortak hareket çağrısı yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın