KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Çiftçi: 'avrupa birliği'ne muhtaç değiliz

Saadet Partisi (SP) Bingöl İl Müfettişi Nurettin Çiftçi, Saadet Partisi, halkımızın tüm sorunlarını yakından bilen, becerikli, yetenekli, güçlü kadrosu ile doğruyu bilen, hakkın yanında yer alıp hakkı üstün tutan milli görüşün temsilcisidir” dedi.

Çiftçi: `avrupa birliği`ne muhtaç değiliz
16 ŞUBAT 2011 ÇARŞAMBA 08:46
0
2741
0
AA aa

SP Bingöl İl Müfettişi Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada partilerinin halkın sorunlarıyla ilgilenen milli görüşün bir temsilcisi olduğunu söyledi.
“Ülkenin kalkınmasına vesile olan ağır sanayiyi başlatarak, kapatılan büyük küçük sanayi kuruluşlarını ve iş yerlerinin yeniden faaliyetlerini sürdürebilecek hale getirmeyi hedefliyoruz” diyen Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Ülkenin selameti ve halkımızın işsizlikten kurtulup, kendi işini kendi yapabilecek bir konumuna gelmesi için bunun hayati öneme sahip olduğunun bilincindeyiz. Memleketin faizden, borçtan, dışa bağlılıktan kurtulup yeniden D8 ülkelerinin kaldığı yerden faaliyetlerinin başlatılıp yeniden insan haklarına riayet eden, hak sahibi kim olursa olsun hakkına riayet edilecek hale getirilecektir. Tüm İslam alemi esaretten çıkma gayreti gösterilip kesinlikle insan hakkına riayet eder hale gelir. Medyamız siyasi, liderlerimiz taraf olup birbirleriyle uğraşıp birbirlerini rencide etmek için değil, millettin menfaati için birbirleriyle yarışır hale getirmek öncelikli hedefimizdir” dedi.
Avrupa heveslilerine seslenen Çiftçi, Avrupa'dan dost olunmayacağını ve Avrupalıların birbirlerinin dostları olduğunu ifade ederek, “Nerede bir avuç Müslüman varsa, iki kişi inancına göre yaşıyorsa bunlara düşmanlık yapılmaktadır. Demokrasi getiriyoruz dedikleri ölüm, gasp, göç ve ülkeleri yerle bir etmekten başka bir şey değildir. Avrupa'ya ihtiyacımız olmadığı gibi zaten onlar da İslam alemini Avrupa Birliği'ne almazlar. Biz onları tanıdığımız için konuşuyoruz. Söylediklerimiz boşuna değil. Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda alış-veriş olmaktadır. Avrupa Birliği'ne ne ihtiyacımız var? Bu günlerde Orta Doğu'daki çalkantılar endişe verici bir sona doğru gitmektedir.

 Siyonist İsrail her ne kadar daha da kudurmuş olsa da nefesi daralmaktadır. Yaşanan gelişmeler yandaşsız kalacağını gösteriyor. Bu da zulmün sonunun yakın olduğunun belirtisidir. Onun için nefis muhasebesi yapmamız lazım. Dünyaya boşuna gelmedik. İyi davranışın da kötü davranışın da mutlaka karşılığı olacaktır. İyi olmamız, birbirimizi severek sayarak sadece Allah için iyilikte bulunmamız gerekmektedir. Zenginlik-fakirlik bir imtihan vesilesidir. Zenginimiz Allah tarafından sevildiği için zengin olmadığı gibi fakirimiz de Allah tarafından sevilmediği için fakir değildir. Ne mutlu bu zor imtihanı kazanana! Bu vesileyle Âlemlere Rahmet Peygamber Efendimizin doğum günün kutlar halkımıza sevgi ve saygılarımızı sunarız” diye konuştu. 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.07.2026
00:25
Arıkan, Bingöl Projelerini Cevdet Yılmaz`a Anlattı
Arıkan, Bingöl Projelerini Cevdet Yılmaz'a Anlattı
Beraberindeki heyetle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret eden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentte yürütülen ve planlanan projelere ilişkin sunum yaptı. Görüşmede kentsel dönüşümden ulaşıma, sosyal yaşam alanlarından altyapı yatırımlarına kadar birçok proje ele alındı.
25.07.2026
00:20
Bingöl Üniversitesi Yayınevi yayın hayatına başladı
Bingöl Üniversitesi Yayınevi yayın hayatına başladı
Bingöl Üniversitesi, akademik yayıncılık alanında önemli bir adım atarak yayınevini hizmete açtı. Çevrim içi başvuru sistemiyle faaliyet gösterecek yayınevi, üniversitede üretilen bilimsel çalışmaların ulusal ve uluslararası düzeyde daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor.
24.07.2026
23:09
Alban:
Alban: '242 yıllık sismik hafıza Bingöl için önemli uyarılar içeriyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, 1784 Erzincan depreminin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'ün deprem gerçeğine dikkat çekerek bilimsel veriler ışığında yapılaşma, zemin etütleri ve afet hazırlıklarının tavizsiz uygulanması gerektiğini söyledi.
24.07.2026
22:02
Bingöl`de 37 yıllık sağlık sorununa 10 saatlik umut operasyonu
Bingöl'de 37 yıllık sağlık sorununa 10 saatlik umut operasyonu
15 yaşında geçirdiği kırığın ardından 37 yıl boyunca yürüme güçlüğü çeken 52 yaşındaki hasta, Bingöl Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen yaklaşık 10 saatlik ileri rekonstrüktif mikrocerrahi operasyonla yeniden umutlandı.
24.07.2026
13:26
Motorine Kallavi Zam Kapıda! Bingöl`de Litre Fiyatı 80 Lirayı Aşacak
Motorine Kallavi Zam Kapıda! Bingöl'de Litre Fiyatı 80 Lirayı Aşacak
Akaryakıt fiyatlarında yeni bir artış bekleniyor. Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 4,20 lira zam yapılacak. Zamla birlikte Bingöl'de motorinin litre fiyatının 80 liranın üzerine çıkması bekleniyor.
24.07.2026
09:51
Bayraktar;
Bayraktar; 'Gazetecilik popülerlik değil, sorumluluk mesleğidir'
Bingöl Basın Konseyi Başkanı Hâkim Bayraktar, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerel basının ekonomik zorluklar ve dijital dönüşümün baskısı altında ayakta kalmaya çalıştığını belirterek, gazeteciliğin emek, doğrulama ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğunu söyledi. Bayraktar, sosyal medyada üretilen her içeriğin gazetecilik olarak değerlendirilemeyeceğini ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın