KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ekim 2025 Cuma
°C

'Çoban Yıldızları' Çanakkale'ye gitti

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, başka şehirleri görmemiş öğrencilerin tarihi ve turistik mekânları ziyaret etmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla hayata geçirdiği 'Çoban Yıldızı Projesi' kapsamında 200 öğrenciyi Çanakkale gezisine gönderdi.

`Çoban Yıldızları` Çanakkale`ye gitti
10 MAYIS 2013 CUMA 11:25
0
2100
1
AA aa

Proje kapsamında, Yetiştirme Yurdu, Sevgi Evleri ve kentteki çeşitli ilkokullarda okuyan ve başka kentleri görmemiş öğrenciler arasından belirlenen 200 öğrenci, 5 günlük gezi programına katıldı.

Gezi kapsamında 200 öğrenci, İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından otobüslerle Çanakkale'ye gönderildi.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Duygulu anların yaşandığı uğurlama törenine, Taştekin'in yanı sıra şube müdürleri, polis memurları ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Çoban Yıldızı Projesi kapsamında 5 gün sürecek geziye katılan öğrencilerin, Çanakkale'deki tarihi ve turistik yerleri gezeceği bildirildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
YÜKSEL DAĞ (@Misafir_13501)
10 Mayıs 2013 Cuma 22:09
Bingöl Emniyet Müdürü sayın Ercan Taştekine ve Bu geziye katkıda bulunanlara çok Teşekür ederim.Çanakaledeki o muhteşem ruhu görsünler şehidlerin nasılda kulaklarına seslendiğini görsünler dedelerinin doğusuyla batısıyla kardeşçe nasıl omuz omuza küfre karşı savaştığını görsünler.Bu güzel gezilerin devamını dilerim Bingöllü gençlere sahip cıkalım.
10.10.2025
11:32
Bingöl İHL Öğrencilerinden Müftülük ziyareti
Bingöl İHL Öğrencilerinden Müftülük ziyareti
Öğrenciler, derslerde edindikleri bilgileri sahada gözlemleme fırsatı bulurken, din hizmetlerinin topluma ulaşmasındaki süreci yakından tanıma imkânı elde etti.
10.10.2025
11:08
Hülakü, kentsel mağduriyet için önerge verdi
Hülakü, kentsel mağduriyet için önerge verdi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Fark Hülakü, Bingöl merkez Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine çıkarılan borç yüküyle ilgili TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi. Bakanlığın yetkilendirdiği firmanın Bingöl'e gelmeden fiyat belirlediğine dikkat çektiği önergesinin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından yanıtlanmasını istedi.
10.10.2025
10:11
Kamuya 260 personel alınacak!
Kamuya 260 personel alınacak!
Başvurular için 2024 KPSS B puanı esas alınırken, mühendis, veteriner hekim ve destek personeli gibi çeşitli kadrolar açıldı. İlgili alım ilanları Resmi Gazete'de yayımlanarak resmiyet kazandı.
10.10.2025
09:58
Havalar soğuyor! Kombideki bu belirtilere dikkat
Havalar soğuyor! Kombideki bu belirtilere dikkat
Yılda en az bir kez yapılması gereken periyodik doğalgaz ve kombi bakımını henüz yaptırmamış olanları uyaran uzmanlar, kombideki küçük arıza işaretlerinin yüksek faturalar ve ciddi güvenlik risklerine yol açabileceğine dikkat çekiyor.
10.10.2025
09:43
Bingöl`de tır devrildi: 1 yaralı
Bingöl'de tır devrildi: 1 yaralı
Bingöl'de mercimek yüklü tırın devrilmesi sonucu, 1 kişi yaralandı.
10.10.2025
09:28
Gazze`de ateşkesin detayları elli oldu
Gazze'de ateşkesin detayları elli oldu
Gazze'de dün imzalanan ateşkesin detayları netleşmeye başladı. Buna göre İsrail, ateşkesi onaylamasının ardından çatışmalar derhal sona erecek ve ordu 'sarı hat' olarak tanımlanan sınıra çekilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın