Çocuklar bankayı soyup kaybolduABD'de sıradışı bir banka soygunu yaşandı. Cincinnati kentindeki First National Bank'ta yaşanan soygunda sıradışı olan soyguncuların yaşlarıydı.![]() ABD'de 12 ve 14 yaşındaki iki kız bir bankayı soyarak kaçmayı başardı. Güvenlik kameralarında yer alan görüntülere göre banka, yaşları 12 ve 14 yaşında olduğu tahmin edilen iki kız tarafından soyuldu. Görüntülerde 12 yaşındaki kızın banka şubesinin kapısında durarak gözcülük yaptığı, diğer kızınsa vezneye yöneldiği görülüyor. Polisin verdiği bilgiye göre vezneye gelen kız, veznedara tehdit içeren bir kağıtla, para doldurması için bir poşet uzattı. Polis, olay sırasında silah çekilmediğini, sözlü tehdit yapılmadığını ve yaralanan olmadığını açıkladı.
Soygun sonrasında iki kız, yakınlarda bulunan bir otoparka yönelerek, uzman köpeklerin ve helikopterlerin de katıldığı kovalamacada izlerini kaybettirmeyi başardı.
ABD'de son dönemde 18 yaşından küçüklerin bulaştığı suçlarda yaşanan artış dikkat çekiyor. 2008 yılında soygun, hırsızlık ve benzeri suçlardan dolayı tutuklanan 18 yaşından küçük kişilerin sayısı 18 bini buldu. Bunların bin 900'u kızdı. NTV YORUM YAZIN
|
|