KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Temmuz 2025 Salı
°C

Çocuklar resim şenliğinde buluştu

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde, Sosyal Ekonomik Destek hizmetinden yararlanan çocuklar resim şenliğinde buluştu.

Çocuklar resim şenliğinde buluştu
28 HAZİRAN 2022 SALI 17:50
0
1371
0
AA aa

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Sosyal Ekonomik Destek hizmetinden yararlanan çocukların okul dışı zamanlarını değerlendirmek, çocukları olumsuz dış etkenlerden korumak, akranları ile eşit fırsatlara kavuşabilmelerini sağlayabilmek için akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle buluşturmak amacıyla Okul Destek Projesi(ODES) hayata geçirildi.

Proje çerçevesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde Yüzen Adalar tabiat anıtında Resim Şenliği düzenlendi.

Şenlikte çocuklar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü resim öğretmenleri eşliğinde tuvallere resim çizerek Solhan Gençlik Merkezi görevlileri ile voleybol ve badminton oynama imkanları buldu.

Etkinlik, çocukların Gülbahar Barajı kıyısında dilek fenerlerinin gökyüzüne uçurmasıyla son buldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat,  “Okul Destek Projesi kapsamında olan çocuklarımızı Bingöl Yüzen Adalar Tabiat Anıtında resim tuvallere resim çizme, voleybol ve badminton oynama imkanı sunuldu. Bu etkinlikteki amacımız çocuklarımızın ufuklarının gelişmesi için doğal ve kültürel yerleri tanımalarıdır” dedi.

Düzenlenen şenliğe Vali Yrd. Fatih Kaya, Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, Solhan Belediye Bakanı Abdulhakim Yıldız, Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat ile öğretmenler ve ODES kapsamında hizmet alan çocuklar katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.07.2025
17:18
Bingöl`de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de durdurulan bir aracın bagajında 17 kilo 936 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı. Ayrıca ruhsatsız iki av tüfeği ile buna ait şarjör ve fişekler ele geçirildi.
07.07.2025
16:42
Bakan Kacır Bingöl`e geliyor
Bakan Kacır Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleşecek Bingöl ziyaretinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın programı şöyle;
07.07.2025
16:24
Bingöl`de akaryakıt fiyatlarında tabela değişti!
Bingöl'de akaryakıt fiyatlarında tabela değişti!
Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından duyurulan düzenlemeye göre, benzine 2,26 TL, motorine 2,12 TL ve LPG'ye 97 kuruş zam geldi. 7 Temmuz 2025 Pazartesi günü itibarıyla Bingöl'de benzin, motorin ve LPG ne kadar? İşte detaylar...
06.07.2025
23:26
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Protokol öncesi Bingöl'e gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen; 'Biz iki belediye arasında sadece teknik iş birliği değil; kültür, eğitim, sosyal yaşam gibi alanlarda kalpten kalbe bir bağ kurmak istiyoruz. Bu kardeşlik, Türkiye'ye örnek olacak' dedi.
06.07.2025
23:25
Bingöl`deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'de çıkan orman ve arazi yangınları, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın