KALBİN Alışveriş Merkezi, hafta sonu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte palyaço ve çizgi film kahramanları çocukları doyasıya eğlendirdi. Ayrıca etkinlikte çocuklara kumbara, diş fırçası, diş macunu, bisküvi ve çikolata hediye edildi.
Düzenlenen etkinlik ile ilgili açıklama yapan Kaltem Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kalkan: “KALBİN Alışveriş Merkezi olarak çocukları sevindirmekten memnuniyet duyduk. Etkinliği düzenlememizdeki amacımız çocuklarımızın akıllarında bu etkinliğin güzel bir anı olarak kalmasıdır. Etkinliğimizde bütün çocuklarımızı hem eğlendirdik hem de hediyeler verdik. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Ayrıca alışveriş merkezimizde çocuklarımıza yönelik oyun parkı da bulunuyor. Oyun parkımızda da zaman zaman ücretsiz jeton dağıtımını gerçekleştiriyoruz” dedi.
Kalkan, halkın güveni sayesinde KALBİN Alışveriş Merkezi'nin Bingöl'ün bir markası haline geldiğini de sözlerine ekledi.