KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Çöken yolda iş başa düştü

Bingöl Belediyesi’nin üstyapı çalışmaları kapsamında Arnavut taşlarıyla döşediği sokakta bir süre sonra çökmeler meydana geldi. Belediye tarafından yapılmayan sokakta kolları sıvayan esnaflar, çukurları kum ve çakılla doldurdu. Belediye ise duruma açıklık getirerek ihale sürecini işaret etti.

Çöken yolda iş başa düştü
02 MAYIS 2015 CUMARTESİ 05:06
0
2322
0
AA aa

 Bingöl Belediyesi'nce yürütülen üstyapı çalışmaları, il genelinde büyük oranda tamamlandı. Çalışmalar kapsamında belediye binasının da bulunduğu Kutluay Sokak, Arnavut taşıyla kaplandı. Bir süre sonra çökmelerin meydana geldiği sokakta bulunan esnaflar, duruma sitem etti. Belediyenin onarmadığı sokakta kendi imkânlarıyla çalışma yapan esnaflar, kum ve çakıllarla çukurları kapattı.

“DÜKKÂNLARIMIZI KAPATACAĞIZ”

Yoldaki bozulmalardan dolayı vatandaşların alış-veriş yapmak için sokağa gelmediğini belirten Cemalettin Kanat: “Bu sokak esnafı, bir seneden beri tecrit yaşıyorlar. Filistin nasıl İsrail'in zulmü altında tecrit yaşıyorsa, buradaki esnaflar da aynı tecridi yaşıyorlar. Sokak başları kapalıdır. Sokak kazılmış, yapılmıyor. Biz siftah yapamaz olduk. Dükkânlarımızı kapatacağız. Çoluk çocuğumuz aç kalacak. Belediye bitmiş, iş yapmıyor. Biz kendimiz çakıl getireceğiz. Bu sokağa dökeceğiz. Üzerine de beton dökeceğiz” dedi.

Duruma sitem eden Canan Dengiz ise: “Geçen seneden beri yol çalışmaları başladı. Biz hala toz kir içerisindeyiz. Gördüğünüz gibi buralar bu sene çok kötüydü. Toz toprak içerisindeydi. Ürünlerimiz hep toz toprak içinde kaldı. Yetkililerin ilgilenmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYEMİZ İHALE SÜRECİNİ BAŞLATACAKTIR”

Öte yandan duruma ilişkin bilgi veren Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, üstyapı çalışmaları kapsamında eksik kalan yerlerle ilgili önümüzdeki günlerde ihale sürecinin başlatılacağını bildirerek, “Şehir genelinde çalışma yapılmayan yüzde 15'lik bir kısımda çalışma yapılacak. Şehir merkezinde daha önce döşenen arnavut taşları da bu kapsamda sökülerek yerine kilitli parke taşları döşenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl`de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın