KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Colman, finalde fener'le oynamak istiyor

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor engelini geçerek finalde Fenerbahçe ile karşılaşmak istediğini söyledi.

Colman, finalde fener`le oynamak istiyor
03 NİSAN 2010 CUMARTESİ 11:10
0
1404
0
AA aa

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor engelini geçerek finalde Fenerbahçe ile karşılaşmak istediğini söyledi.

Colman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon taraftarların Türkiye Kupası beklentisinin bulunduğunu ve kendilerinin de kupayı alarak taraftarın beklentisine karşılık vermek istediklerini belirtti.

İlk maçta Antalyaspor karşısında avantajlı bir skor aldıklarını ifade eden Colman, ''Turu geçmek için Antalyaspor maçında dikkatli olacağız. Rakibimizi elememiz halinde finaldeki rakibimizin Fenerbahçe olmasını çok istiyorum'' dedi.

Fenerbahçe maçını oynamanın kendileri için çok büyük motivasyon olacağını anlatan Colman, ''Çünkü Fenerbahçe'ye karşı çok iyi maçlar çıkarmamıza karşın onları hem içerde hem dışarıda bir türlü yenemedik. Fenerbahçe'yi yenmeyi yürekten istiyorum. O yüzden yarı finalde bir terslik olmamasını ve onlarla oynamayı çok istiyorum. O günü sabırsızlıkla bekliyorum'' diye konuştu.

KAYSERİSPOR MAÇI ÜZÜNTÜSÜ

Arjantinli oyuncu, bu sezonun belki de en iyi maçını geçen hafta 1-0 kaybettikleri Kayserispor maçında oynadıklarını belirterek, ''Özellikle ilk yarı rakibi sahasından çıkarmadık. Maçın son dakikasında birçok gol fırsatını değerlendiremedikten sonra talihsiz bir gol yedik. Bu çok üzücü bir şey. Ayrıca 2010 yılında ilk kez maç kaybettik. Bu moral açısından bir darbe indiriyor'' ifadelerini kullandı.

Ligde oynayacakları maçlar kaldığı müddetçe şanslarını kovalamaya devam edeceklerini ifade eden Colman, ''En önemlisi üstümüzdeki iki takımla Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yapacağımız maçlar var. İlk olarak önümüzdeki Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz. Onlarla oynayacağımız maçlar bizim için herşeyden daha önemli olacak. Ligi mümkün olduğa kadar üst sıralarda bitirmeye gayret edeceğiz'' diye konuştu.

Pişmanlık duyulacak maçın Kayserispor maçı olduğunu ifade eden Colman, şöyle devam etti:

''Bu kadar iyi oynadığımız maçı kazanabilseydik, hükmen galip sayılacağımız Ankaraspor maçından gelecek 3 puanla kendimizi yukarı atacaktık. Kötü oynadığımız ve kaybettiğimiz çok maç oldu ama Kayserispor maçında bu kadar fırsat yakalayıp maçı kazanamamak bizi etkiledi. Fakat özgüvenimizi etkilemedi. Takımda herkes ne oynadığımızı biliyor. Kendi aramızda konuştuğumuzda herkes bunu dile getiriyor. Ligde hala kovalayacağımız, peşinde olduğumuz birşeyler var. Bunun için mücadele edeceğiz.''

Colman, Trabzon'da mutlu olduğunu, bordo-mavili takım ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu ve takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2025
02:36
Bingöl`de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete`de yayımlandı
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM`den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
14.08.2025
02:32
Vali Usta, Bingöl`ün 2 aylık asayiş raporunu açıkladı
Vali Usta, Bingöl'ün 2 aylık asayiş raporunu açıkladı
Bingöl'de düzenlenen Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda Vali Ahmet Hamdi Usta, son 2 aylık verileri paylaştı, yürütülen çalışmaların suç oranlarının azaltılmasına nasıl yansıdığına dikkat çekti.
14.08.2025
02:31
Bingöl`de 42 adet sikke ele geçirdi
Bingöl'de 42 adet sikke ele geçirdi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 42 adet sikke ele geçirildi.
14.08.2025
02:29
Bingöl`de memurlardan Hükümetin zam teklifine tepki
Bingöl'de memurlardan Hükümetin zam teklifine tepki
Bingöl merkez PTT Kavşağı'nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, teklifin yetersiz olduğunu belirterek 'Bu teklif yetersiz ve geçersizdir. Adil ve acil teklif bekliyoruz.' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın